u mnie wlasnie serduszko doskoczylo do wykresu i mi sie przypomnialo cos. wyobrazcie sobie ze moj maz ostatnio stwierdzil (przy ubogim w serduszka cyklu) ze powinna byc opcja na ovu zeby zaznaczyc klotnie!
bo bylaby sytuacja jasna ze to nie ze sie nie chcialo tylko przerwa bo sie klocilismy, co wy na to?
Phoebe i
malusiolka a mi wlasnie ten lipiec (w zwiazku z praca) to nic a nic by nie pasowal, dlatego zwalniamy,ale i tak mam mala nadzieje ;-)
jesien_na jak dla mnie 21 to pozytyw.
kobietka zaparcie? :-) no to chyba jestes nastepna w kolejce po II! ja nigdy nie mialam a pojawilo sie w tym cyklu co mialam II.
iwo co to za straszny tekst ze Ci sie ciaza nie nalezy?? jakbym rozporzadzala fluidkami to bym Ci od razu wcisnela troche, ale niestety jeszcze nie posiadam ;-) a z testowaniem to sprobuj sie jeszcze z tydzien wstrzymac. wiem ze ciezko ;-)
agamemnon no to dobrze ze sie nie odwodnilas ;-) ja widze druga kreseczke! kolejna za moja rada siknela i ujrzala II! az mi sie humor poprawil :-) zatestuj z porannego to powinna juz byc ladna i rozwiac watpliwosci, caly czas &&&&&&!!!
Piaska dziwna sytuacja zwlaszcza ze USG mialas i wygladalo wszystko ok. testuj do poniedzialku bo moze masz po prostu niski poziom HCG.
Cyntia widze ze humor juz troszeczke lepszy. jestesmy caly czas z Toba!
malena o Boze, ale mi przyszlosc przepowiedzialas. mowisz ze bedziemy tu do samego konca??
az tak drastycznie na to nie patrzylam, mam nadzieje ze sie mylisz kobietko
wszystkie musimy w koncu przeniesc sie do ciezarowek.