reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
WItam sie z rana:)

Grzanczko a mozesz podac mniej wiecej rejony?:) o ciekawa sie zrobilam haha:)

Piaska moze faktycznie troszke za wczesnie...choc roznie to jest, jednym juz wyjdzie drugim nie w dzien @, mi z Amelka wyszedl w dniu spodziewanego @ , a pare dni wczesniej podbrzusze mnie bolaly, piersi obolale,i pamietam ze brudzilam na brazowo...

Maz dzis ladnie do mnie z usmiechem pyta co sie dzialo bo film mu sie urwal..heh nie umialam sie na niego zloscic:) przytulanki byly z ranca:) i w sumie dzis jest niby ostatni dzien owulacji ktorej moglam sie spodziewac przez te leki...albo juz jestem po....
Ja mu mowie ze pewnie i tak juz za pozno i jak juz to cos za miesiac moze sie uda, a on do mnie ; "ze to chyba nie jest takie proste" a co ja mu caly czas powtarzam ...:) teraz chlop mnie zrozumial..:)

Witam Kobitki :* Ja dzisiaj w miarę się wyspałam, gdzie przeważnie w soboty nie śpię jak M nie ma w domu, ale na szczęście po 2-giej był już w domku :) Mnie od rana brzuch pobolewa i sama nie wiem czy to oznaka na @. Dzisiaj 27 dc więc wszystko możliwe. Najgorsze jest dla mnie, to że we wtorek mam poprawkę egzaminu i na razie nie chce dostać @ po egzaminie może przyjść jak już musi ;/

witam z rana :-D

normalnie kto to widział spać do 8:20 :-) jutro zaś po 5 będę nie żywa...

za oknem pięknie słoneczko świeci :tak:

trzymam kciuki za wszystkie, które testują, egzaminują się itp ;-)

Witam z rana.

julia0903 Twój już wstał po wczorajszej balandze??:) mój nie wygląda jak by pamiętał o naszej umowie i dalej śpi, nie wiem o której wrócił, bo ja byłam padnięta i nawet się nie obudziłam. więc pewnie on będzie cały dzień dziś zdychał, a mieliśmy się przejść na targi, bo są targi Hobby i są gry rózne planszowe, a my uwielbiamy gry i może na jakąś nowość byśmy się skusili. Ale pewnie z planów nici patrząc na mojego M.

tak więc życzę miłej niedzieli u Was...:)

Hej dziewczyny
widze ze wiekszosc m-ow balowalo ;-) Sama bym poszla na posiadowke u znajomych, ale wczoraj pan maz mnie tak wnerwil na noc ze dzis od rana jest nieswoja atmosfera.
jutro mam rozmowe o prace ciekawa jestem jak pojdzie, ale oderwe sie na chwile, pojade do wrocka polaze sobie poogladam co nieco.
Milej niedzieli zycze :tak:

Julia ja mieszkam mniej więcej na pn od Poznania, jak się jedzie w stronę Piły. Nie będę pisała dokładnie miejscowości żeby mnie nikt nie napadł przypadkiem jak tu przeczyta:) a Ty mieszkasz w samym Poznaniu?

Malusiolka - uczysz się?

Centka śpisz?:)

reklama
Grzanka powodzenia w takim razie na egzaminie i na poegzaminowym testowaniu!

Piaska milo slyszec ze u Ciebie w koncu wszystko idzie w dobrym kierunku. oby IUI nie byla potrzebna, a jak ebdzie to oby byla skuteczna!!

Do góry