reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Faktycznie! On tylko na pierwszy rzut oka wygląda jak parówka w musztardzie z jajcami:-D mamy nowego szamana, to i nowe ciężarówki się pojawią!

reklama
Jestem :happy: Dzisiejsza beta 2048 mlU/ml, czyli piękna. Nasiliły mi się brudzenia i kolor był ciemniejszy, więc zagadałam w przychodni o termin do ginekologa na dzisiaj. Miałam USG. Pęcherzyk ma 4 mm i jest zagnieżdżony - nic się nie odkleja, więc to plamienie to nie z tej przyczyny. Mam czekać. Gin powiedziała, że to za wczesna ciążą, by ją na siłę utrzymywać (ale jeśli się uprę to dostanę nawet skierowanie do szpitala). Jeśli będzie coś nie tak, to lepiej, by organizm ją odrzucił. To niełatwe, ale jej argumentacja był słuszna. Endometrium ładne 15 mm :happy:

Jestem klapnięta emocjonalnie - zanim poszłam do lekarza parę razy w pracy ryczałam, więc lecę spać.
Nadrobiłam Was, ale przepraszam, że się nie odniosę do Waszych odpowiedzi - idę spać.... Buziaczki :*

Dobry wieczór

Nadrobiłam Was, napisałam co miałam do napisania i zamknęłam kartę.....

Cyntia- nie Ciebie miałam na myśli. jesteś jedną z rozsądniejszych dziewczyn i bardzo lubię Cię czytać. Powodzenia. mam nadzieję, że wszystko będzie ok z fasolką.

mamaTomeczka - dziękuję za czytanie ze zrozumieniem. Dobrze, że znów jesteś. Miałaś ciężki cykl i mam nadzieję, że to się już nie powtórzy. Bardzo Ci kibicuję.

Ludzik - dzięki za kibicowanie. Ja nie biegłam, ale biegli moi koledzy i mój guru biegania (mój sąsiad) Kibice bardzo, ale to bardzo pomagają biegaczom.

Malusiolka - dziękuję. jesteś ANIOŁ nie człowiek. Zgadzam się z Tobą w kwestii dzikuski i jej testu - za wcześnie....stanowczo za wcześnie, ale.....każdy robi testy kiedy chce, co nie????

wątpliwości - cieszę się, że nie żywisz urazy. Charakterków tutaj co niemiara, to prawda ale dzięki temu nie jest nudno

benfica - mam nadzieję, że lekarz powie coś mądrego. Trzymam kciuki &&&&&

brrr - najważniejsze abyście trzymali się razem. Bo tylko tak wygracie. Na pewno poradzicie sobie ze wzmocnieniem żołnierzyków. Trochę alkoholu jeszcze nikomu nie zaszkodziło, wszystko jest dla ludzi. Powodzenia

ewka - może to normalny ból na początku ciąży i nie ma się czym martwić. Podobno często występuje w początkowej fazie. Będzie dobrze

mikaa - zgadzam się z Tobą, każdy ma prawo pisać co chce, ale chcąc być tutaj i śledzić losy dziewczyn, które się polubiło, trzeba przeglądać wszystkie posty. Z Twojej wypowiedzi wynika coś nad czym się zastanawiam - żeby po prostu tu nie zaglądać. Ale chodziło mi raczej o to, że są tu dziewczyny, które co miesiąc zachowują się tak samo, pytają o rady, których potem w ogóle nie biorą pod uwagę.... i za miesiąc to samo... i za miesiąc i tak już od pół roku. Wszystkie jesteśmy tu bo ludzie lubią otaczać się podobnymi do siebie, mającymi te same cele ( i dlatego istnieją takie fora). Może z moich wypowiedzi nie to nie wynika, ale jestem osobą bardzo tolerancyjną. Są ludzie których się lubi bardziej, niż innych a są ludzie, których po prostu nie da się znieść. I tyle... Myślę, że moja irytacja wynika raczej z różnicy wieku i podejścia do pewnych spraw. Są tu kobiety, które rzeczywiście mają problemy z zajściem w ciążę i są tu dziewczyny, które nie mają pojęcia o niczym....i mimo dostępu do internetu nie są w stanie wyszukać podstawowych informacji...
P.S. nie użyłam słów "śmieciowe" posty - to już Twoja interpretacja.

Cytnia gratuluje:) spokojnej ciazy zycze:)

Dziewczyny ale Wam dzis wesolo:) tyle stron przeczytalam ze juz niewiem co mam wiecej napisac;p

Napewno Malusiolka trzymam mega kciuki:) teraz juz musi sie udac=)

p.s po wizycie u dermatologa niewiem co dalej z moimi staraniami....:( niby pytalam czy to co bede brac moge sie w tym czasie starac o dziecko mowia ze niema przeciwskazan... szukalam opini o niej i uslyszalam ze jest bardzo dobra lekarka...
aczkolwiek mam zapisany steryd w plynie na skore glowy i badz tu madry...;/

Ostatnia edycja:
Cyntia, gratuluję wysokiej bety i życzę nudnej ciąży :):*

centka, przyznam się do kuleczek ziemniaczanych :zawstydzona/y:one są kupne :p :zawstydzona/y: Na razie nie mam głowy na takie cuda aby samej robić. Jutro odpisze Tobie na PW. Miała wcześniej napisać, ale Oliwka zaczęła robić jazdy i trzeba było się nią zająć.

Leemoncia, dziękuję że tak o mnie myślisz. Naprawdę miło się robi :* Polubiłam Ciebie :) A co do robienia testów, to owszem każda robi kiedy chce, ale bez przesady. Dla mnie to nienormalne jest robić test zaledwie parę dni po stosunku. Trzeba myśleć racjonalnie :)

Dziewczyny jesteście Kochane :* Dziękuję za wsparcie, jutrzejszy dzień jest dla mnie jednym z ważnych dni. Uciekam odpocząć. Do jutra :*

reklama
witam po 5 :-)

trzymam kciuki za dzisiejszy egzamin na prawko &&&&&& na pewno zdasz!

trzymam kciuki za wszystkie testujące oby tym razem się udało :-D

trzymam kciuki za wszystkie wizyty u lekarza, żeby nic poważnego nie było, a było wszystko ok :-)

u mnie dalszy ciąg czegoś dziwnego.... były 2 dni krawawienia, potem plamienia, a dziś zaś krwawie :baffled:

owocnego i udanego dnia ;-)

Do góry