reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Straciatella, do trzech razy sztuka :D Gratulację :* Na jutro termin @ ma Grzaneczka i z tego co pamiętam natkusia :D Oby tak było do trzech razy sztuka, to z wyliczeń moich wychodzi jakbym była w ciąży chłopiec :D

mamaTomeczka, mój M ma poczucie humoru :D Więc nie martwcie się :)

reklama
Kinia Kochana, przykro mi jak czytam co tam u Was :( Wydaje mi się, że to nie jest wina waszego wychowania, tylko podejścia kobiet w przedszkolu do dziecka. Musisz coś z tym zrobić, bo skoro mała tak się zachowuje, to musi być coś nie tak. Oby nie odbiło jej się na psychice ;/ Piszesz o zmianie pracy, a nie lepiej znaleźć taką aby raz jedno, a raz drugie zajęło się dzieckiem, tak aby nie oddawać jej do przedszkola? Masz kogoś kto może Wam pomóc? Może w przyszłym roku znalazłoby się dla niej miejsce w innej placówce. Szkoda mi Twojej córeczki ;/

Kinia bardzo mi przykro. Jak tak czytam co piszesz to aż się boje co to będzie jak mój maluch pójdzie do przedszkola. Na szczęście mamy sąsiadów piętro niżej którzy mają synka w takim samym wieku, więc może jak pójdą razem do przedszkola to będzie mu raźniej.

Straciatella gratuluje kolejnego chłopaka. Ja też bym chciała dziewczynkę, ale wezmę co los przyniesie.

mamaTomeczka Twoje sposoby na męża są the best. Musze skorzystać.

Jeśli dobrze myślę, to ja też mam małego chomika w domu. Tzn, że chomikuje wszystko? Mój mąż to by wszystko zostawić, bo może się kiedyś przydać:):) ale już mu to trochę wybiłam z głowy:)

Hej poniedziałkowo , chwilkę nie pisałam bo mąż wrócił z delegacji na wekkend. A ja z Nadusią w domku.... znowu 4 dni w przedszolu i angina... ahhh...
szkoda słów.
Mąz tez przyjechał na wekkend i przywiózł ze sobą jakies dziadostwo ... nic nie moge jesc biegunka i wymioty...

a muszę sie pochwalic, wkoncu wyszłam gdzies, babcia została z Nadusia a my byliśmy od niepamietam juz kiedy wkoncu na imprezie...

Dziewczyny odstawiłam tabletki 2 dni temu:)

i wkońcu zaczynam starania, Folik juz biore....:):)

centka80, Malusiolka,MamaTomeczka, Goshan dziękuję dziewczyny. Postaram się podpytać ją, może powie właśnie cioci Madzi też co jest nie tak, postaram się przeczekać jeszcze trochę i zobaczymy. Jak to nie pomoże to zmiana przedszkola.

Jade po młodąpilnie.

mamaTomeczka 1- on to uwielbia 2- w nocy potrafi być bardzo niegrzeczny:-p 3- jakby mógł to by tak robił:-D do tego 4 ukrywa wszystko co może się kiedyś przydać od śrubek po ciasteczka:)

centka to co ja mam mówić! U mnie nawet najbardziej aseksualna piżama by nie zadziałała. mamaTomeczka twoja różowa piżamka mojego by nie zniechęcała, byłoby, o jaka ładna świnka, zaraz obedrę cię z tej różowej skórki!

mamaTomeczka wieprzyk też może być seksy:) mojego nie odstraszył mój różowy szlafroczek i majtasy babci w których śpię w połączeniu z zieloną maseczką na twarzy i białą na włosach:-)

reklama
centka, Ty czytasz mi w myślach :szok: Ja dzisiaj miałam robić krupniczek, ale zrezygnowałam na rzeczy pulpecików, kuleczek ziemniaczanych i brokuła :p

Źle dzisiaj spałam i taka nie swoja jestem. Nawet przed chwilką talerz spadł mi i się stłukł. Czy to na jutrzejsze szczęście?:szok:

Do góry