reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
centka - dobrze, że tylko mała dziurka, gdybyś nie poszperała, mógłby Wam sufit spaść na głowy... a tak, małż z kumplem naprawią i będzie po kłopocie

benfica- moja przyjaciółka, też miała testy ovu 5 dni pozytywne i w tym właśnie cyklu zaskoczyła, więc coś w tym jest ... ;)

centka Kochanie, Ty to masz pomysły :D Dobrze, że tylko paluszek tam powędrował :-D A co do samolotu, to nie chcieli nas wpuścić na pokład :p Musisz przesłać nam serniczek na PW :D :-D Tylko bez żadnych ale, bo ja czekam na niego :D <mniam_ślinka_leci> Ja to mam całą podłogę zalaną, ale od Twojego serniczka :-D:-D:-D centka, mameTomeczka to trzeba wołać przez megafon, bo nie słyszy nas :D

mamaTomeczka! Gdzie TY jesteś?!! S91pCAU.jpg

Załączniki

• S91pCAU.jpg
    S91pCAU.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 29
Melduję, że już żyję! Temperatura poszła sobie, katar i osłabienie też. Tylko taka ciekawostka, test owulacyjny mi wyszedł prawie pozytywny. Idę piec czekoladowo-czekoladowe beczki! Obiecuję wstawić zdjęcie:) cobyście obśliniły monitory:D:-D

no Centka nie wpuścili nas... mówiłyśmy, że do Centki a oni, że nie znają.. więc wyślij nam serniczek kurierem:):) no i uważaj gdzie te paluchy wkładasz:):)

ja miałam urozmaiconą noc:) z moim mężem w wcieleniu Greya:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
fox, benefica to muszę chyba dalej robić testy owu bo 1 pozytywny już mam

benefica, mychunia zatem będę trzymać &&&&& w czwartek

centka80 a u mnie za oknem takie słońce, że aż się w pracy nie chce siedzieć. Wysyłam trochę promieni słonecznych oby Was nie zalało.

Czekoladowo-czekoladowe babeczki <mniam> Ja miałam piec babeczki cytrynowe, ale zrobię je jutro albo w środę jak będę już po egzaminie, bo na razie nie mam do tego głowy, a Wy tylko kusicie :p Kusicielki :D

lamorelka, to w końcu jak to jest u Ciebie? W ciąży jesteś, czy nie? Z tego co czytam, to jednak owulacja przesunęła się. Trzymam kciuki &&&& :) A jak Twoja mama?

A mnie dzisiaj raz zakuł prawy jajnik i co jakiś czas kuje mnie lewy. Co o tym myślicie dziewczyny?

centka, a Ty Kochana nie wykończyłaś wczoraj R? :D

Grzaneczko, susel piszcie Kochane co tam? :)

Grzaneczko, a może na lotnisku dowiedzieli się jaką aparatką jest nasza centka i nie chcieli nas wpuścić? :-D

centka, a żebym ja wiedziała jaką linią chciałyśmy jechać :D Samolot, to samolot byle do Ciebie przylecieć :-D

mychuniaa &&&&& za wizytę u ginekologa :)

Ostatnia edycja:
Mama jest teraz w szpitalu na mammografii, dowiem się wszystkiego po południu. Ja nie wiem w czym jestem:D test ciążowy ma tak bladą kreskę, że prawie niewidoczny, więc negatywny. Do gina pójdę dziś lub jutro, żeby sprawdził co i jak.

reklama
Cześć kobity jak tam u Was? U mnie na razie ok. @ brak, ale w sobotę ryczałam całe po południe do wieczora takiego miałam doła, że szok, jakiś strach mnie obleciał, brzuch bolał jak na @ chyba bałam się, że przyjdzie wredna @ ale nie przyszła :-)

Cyntia
beżowy śluz? Ja w sobotę też miałam beżowy, ale uznałam, że to normalne zjawisko. Raz jest biały, żółty a w sobotę był beżowy ;-) a dziś jakoś nic nie zauważyłam.

Czy ból brzucha w ciąży jest groźny? Czasami czuję jak mnie ciągnie do dołu jakbym miała okres dostać. Chyba wcześniej zarejestruję się do tego gina bo stracha mam.

Do góry