reklama
fox
Zaciekawiona BB
centka - dobrze, że tylko mała dziurka, gdybyś nie poszperała, mógłby Wam sufit spaść na głowy... a tak, małż z kumplem naprawią i będzie po kłopocie
benfica- moja przyjaciółka, też miała testy ovu 5 dni pozytywne i w tym właśnie cyklu zaskoczyła, więc coś w tym jest ...
benfica- moja przyjaciółka, też miała testy ovu 5 dni pozytywne i w tym właśnie cyklu zaskoczyła, więc coś w tym jest ...
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
centka Kochanie, Ty to masz pomysły Dobrze, że tylko paluszek tam powędrował A co do samolotu, to nie chcieli nas wpuścić na pokład Musisz przesłać nam serniczek na PW Tylko bez żadnych ale, bo ja czekam na niego <mniam_ślinka_leci> Ja to mam całą podłogę zalaną, ale od Twojego serniczka centka, mameTomeczka to trzeba wołać przez megafon, bo nie słyszy nas
mamaTomeczka! Gdzie TY jesteś?!!
mamaTomeczka! Gdzie TY jesteś?!!
Załączniki
Grzankaa
Fanka BB :)
no Centka nie wpuścili nas... mówiłyśmy, że do Centki a oni, że nie znają.. więc wyślij nam serniczek kurierem no i uważaj gdzie te paluchy wkładasz
ja miałam urozmaiconą noc z moim mężem w wcieleniu Greya
ja miałam urozmaiconą noc z moim mężem w wcieleniu Greya
Ostatnia edycja:
fox, benefica to muszę chyba dalej robić testy owu bo 1 pozytywny już mam
benefica, mychunia zatem będę trzymać &&&&& w czwartek
centka80 a u mnie za oknem takie słońce, że aż się w pracy nie chce siedzieć. Wysyłam trochę promieni słonecznych oby Was nie zalało.
benefica, mychunia zatem będę trzymać &&&&& w czwartek
centka80 a u mnie za oknem takie słońce, że aż się w pracy nie chce siedzieć. Wysyłam trochę promieni słonecznych oby Was nie zalało.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Czekoladowo-czekoladowe babeczki <mniam> Ja miałam piec babeczki cytrynowe, ale zrobię je jutro albo w środę jak będę już po egzaminie, bo na razie nie mam do tego głowy, a Wy tylko kusicie Kusicielki
lamorelka, to w końcu jak to jest u Ciebie? W ciąży jesteś, czy nie? Z tego co czytam, to jednak owulacja przesunęła się. Trzymam kciuki &&&& A jak Twoja mama?
A mnie dzisiaj raz zakuł prawy jajnik i co jakiś czas kuje mnie lewy. Co o tym myślicie dziewczyny?
centka, a Ty Kochana nie wykończyłaś wczoraj R?
Grzaneczko, susel piszcie Kochane co tam?
Grzaneczko, a może na lotnisku dowiedzieli się jaką aparatką jest nasza centka i nie chcieli nas wpuścić?
centka, a żebym ja wiedziała jaką linią chciałyśmy jechać Samolot, to samolot byle do Ciebie przylecieć
mychuniaa &&&&& za wizytę u ginekologa
lamorelka, to w końcu jak to jest u Ciebie? W ciąży jesteś, czy nie? Z tego co czytam, to jednak owulacja przesunęła się. Trzymam kciuki &&&& A jak Twoja mama?
A mnie dzisiaj raz zakuł prawy jajnik i co jakiś czas kuje mnie lewy. Co o tym myślicie dziewczyny?
centka, a Ty Kochana nie wykończyłaś wczoraj R?
Grzaneczko, susel piszcie Kochane co tam?
Grzaneczko, a może na lotnisku dowiedzieli się jaką aparatką jest nasza centka i nie chcieli nas wpuścić?
centka, a żebym ja wiedziała jaką linią chciałyśmy jechać Samolot, to samolot byle do Ciebie przylecieć
mychuniaa &&&&& za wizytę u ginekologa
Ostatnia edycja:
Grzankaa
Fanka BB :)
Centka - pojechałyśmy z Malusiolką na lotnisko i powiedziałyśmy: poprosimy 2 bilety do Centki a oni na nas takie oczy
reklama
Cześć kobity jak tam u Was? U mnie na razie ok. @ brak, ale w sobotę ryczałam całe po południe do wieczora takiego miałam doła, że szok, jakiś strach mnie obleciał, brzuch bolał jak na @ chyba bałam się, że przyjdzie wredna @ ale nie przyszła :-)
Cyntia beżowy śluz? Ja w sobotę też miałam beżowy, ale uznałam, że to normalne zjawisko. Raz jest biały, żółty a w sobotę był beżowy ;-) a dziś jakoś nic nie zauważyłam.
Czy ból brzucha w ciąży jest groźny? Czasami czuję jak mnie ciągnie do dołu jakbym miała okres dostać. Chyba wcześniej zarejestruję się do tego gina bo stracha mam.
Cyntia beżowy śluz? Ja w sobotę też miałam beżowy, ale uznałam, że to normalne zjawisko. Raz jest biały, żółty a w sobotę był beżowy ;-) a dziś jakoś nic nie zauważyłam.
Czy ból brzucha w ciąży jest groźny? Czasami czuję jak mnie ciągnie do dołu jakbym miała okres dostać. Chyba wcześniej zarejestruję się do tego gina bo stracha mam.