reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
lamorela pozazdrościć :tak: ja weekend też spędziłam w łóżku ale nie było to miłe bo co jakiś czas przytulałam się z muszlą klozetową :zawstydzona/y:

testujące niebawem kciuki za Was

karola ja leżę bo mnie wczoraj przewiało tak konkretniej (albo idzie @) i mam cały dzień temperaturę, przez co jestem dość mocno osłabiona, bo ja niestety z tych, że 37,5 już rozkłada na amen.

witam jak zwykle po 5 :-)

oj ciężko się dziś spało i ciężko wstawało po l4 :eek: ale dałam radę :-)

u mnie bez zmian :baffled: gardło trochę pobolewa, ale to mam nadzieję wina suchości w mieszkaniu...

bardzo delikatnych plamień póki co ciąg dalszy... :baffled: 2 dni to tak jakby się @ miała rozkręcać, a od wczoraj tak delikatnie...

życzę owocnego dnia i pozytywnego :-D

a za Was dziewczyny trzymam jutro kciuki i za zdanie egzaminu, i za pozytywne testy i dobre wieści u lekarza :-D

Witam i ja przy kawie
Humor dalej mam do kitu, pewnie nie poprawi mi się prędko :-(
Zdrówka dla wszystkich chorujących, kciuki wielkie za wszystkie dzisiaj testujące &&&&&&&&&&

Wybaczcie mi, jestem , czytam ale z pisaniem krucho

Witam po przerwie :-D

Wczoraj wróciliśmy z grzybów, zajrzałam nawet na forum, ale jestem jakaś rozjechana, więc wymiękłam jak zobaczyłam, ile stron mam do nadrobienia :szok:

Grzyby były :-D w liczbie takiej, żebyśmy wrócili zadowoleni, ale nie bluźnili później pod nosem, że tyyyle jest do przerobienia :-p wyjazd rodzinny w zasadzie udany, tylko lekko zaburzony przez mojego teścia i jego kłótnię z moim szwagrem... dużo by opowiadać :confused2: oczywiście teść - spec od wychowywania dzieci, nie omieszkał w sposób dobitny i niegrzeczny powiedzieć, jak 2 i 2,5 latek powinny się zachowywać :confused2:

A u mnie... dziewczyny, ja już wymiękam :-( ostatni duphaston na wywołanie @ wzięłam w zeszły poniedziałek i do tej pory nic :no: w sobotę byłam pewna, że się coś ruszyło, bo cały dzień miałam takie bardzo delikatne brązowawe plamienie, a od wczoraj znów nic :zawstydzona/y: ja już nie mam pomysłu na siebie :zawstydzona/y: teraz będę się zastanawiać czy dobrze zrobiłam, że na własną rękę zaczęłam brać dupka i pić zioła Sroki :-( znachora mam w czwartek :confused2: nie spodziewam się konstruktywnych wniosków :zawstydzona/y:

Sorry za poranne poniedziałkowe smęty, ale jakiś mnie taki dół złapał :-(

benfica Kochanie, nie lepiej pójść do lekarza i się przebadać? Sama piszesz, że na własną rękę zaczęłaś brać dup i pić ziółka. Wizyta u ginekologa uspokoi Ciebie. Będzie dobrze zobaczysz :*:) Co do Twojego szwagra i teścia, to mam podobnie. Mój teść uważa się za wszechwiedzącego co do małych dzieci. Odkąd Oliwka i Roksanka urodziły się to non stop próbuje powiedzieć jak mam je wychowywać. Oliwka miała roczek, to potrafił powiedzieć, że dziecko jest źle wychowane :) W tym wieku dzieci są głupiutkie i trzeba pokazywać im wiele rzeczy, ale zanim się nauczą trochę czasu musi upłynąć. Dlatego też jak teść coś do mnie mówi, to staram się jednym uchem wpuszczać, a drugim wypuszczać. Głupoty nie będę trzymać w sobie :)

U mnie nocka udana. Byłam wczoraj zmęczona, ale mój mąż umie mnie skupić i przytulanko było :D Nie patrzę czy to dni płodne, czy nie. Najważniejsze aby było przyjemnie. A co do ciąży jak ma być, to będzie i nie ucieknie. Dzięki temu nie denerwuje się :) Uciekam śniadanko robić dla mnie i dziewczynek, a później tylko nauka. Od czasu, do czasu zajrzę, ale dzisiaj muszę uczyć się do egzaminu. Znowu się zaczynam nim denerwować ;/

PS:
Ten czas leci niesamowicie szybko. Niedawno Roksankę urodziłam, a córeczka dzisiaj kończy 14 miesięcy :) Możecie nie uwierzyć mi, ale dużo słów mówi i zaczyna mówić Oliwka :D (trudne imię, ale udaje jej się) :-) Jestem taka happy, że mam tak mądre córeczki :D

Ostatnia edycja:
reklama
malusiolka idę do gina w czwartek :happy: jakby wizyty u lekarzy były wyznaczane np. w przeciągu 2tyg (wiem, wiem marzenie ściętej głowy :eek:), to pewnie bym nic na własną rękę nie kombinowała. A tak to się czeka i czeka na wizytę, a czas goni, więc takie głupoty człek popełnia w afekcie :szok:
A Ty się kobieto nie denerwuj :-p mądra z Ciebie babka - ZDASZ :-D mocno &&& :-) no i mnie też strasznie cieszą nowe umiejętności Gabrysia :laugh2: ostatnio np., że już coraz częściej wychodzi mu coś na kształt prawdziwego "R" i "L", bo do tej pory mówił "J" :-D taka błahostka, a dumna chodzę jak paw :-p

Do góry