benfica Kochanie, nie lepiej pójść do lekarza i się przebadać? Sama piszesz, że na własną rękę zaczęłaś brać dup i pić ziółka. Wizyta u ginekologa uspokoi Ciebie. Będzie dobrze zobaczysz :*
Co do Twojego szwagra i teścia, to mam podobnie. Mój teść uważa się za wszechwiedzącego co do małych dzieci. Odkąd Oliwka i Roksanka urodziły się to non stop próbuje powiedzieć jak mam je wychowywać. Oliwka miała roczek, to potrafił powiedzieć, że dziecko jest źle wychowane
W tym wieku dzieci są głupiutkie i trzeba pokazywać im wiele rzeczy, ale zanim się nauczą trochę czasu musi upłynąć. Dlatego też jak teść coś do mnie mówi, to staram się jednym uchem wpuszczać, a drugim wypuszczać. Głupoty nie będę trzymać w sobie
U mnie nocka udana. Byłam wczoraj zmęczona, ale mój mąż umie mnie skupić i przytulanko było
Nie patrzę czy to dni płodne, czy nie. Najważniejsze aby było przyjemnie. A co do ciąży jak ma być, to będzie i nie ucieknie. Dzięki temu nie denerwuje się
Uciekam śniadanko robić dla mnie i dziewczynek, a później tylko nauka. Od czasu, do czasu zajrzę, ale dzisiaj muszę uczyć się do egzaminu. Znowu się zaczynam nim denerwować ;/
PS: Ten czas leci niesamowicie szybko. Niedawno Roksankę urodziłam, a córeczka dzisiaj kończy 14 miesięcy
Możecie nie uwierzyć mi, ale dużo słów mówi i zaczyna mówić Oliwka
(trudne imię, ale udaje jej się) :-) Jestem taka happy, że mam tak mądre córeczki