reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

hej dziewczyny ;)

ja też lubię oglądać shreka :-)
u mnie już stało się jasne na bank ,że owulacji nie było jeszcze bo dopiero dziś pojawił się ból owulacyjny u mnie więc działamy dalej ,a potem będziemy czekać na efekty , będzie jedno z dwóch ,albo @ albo II , chciałabym to drugie ,ale wiem ,że to nie jest takie proste jakby się wydawało,a za Was wszystkie trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Grzankaa studia są mega:) jestem zestresowana, że jako jedyna mam 20 lat (reszta ok. 30) i jako jedyna nigdy wcześniej nie uczyłam się programowania.
mamaTomeczka co do dziwnych rozmów to ja z mężem też swoje mamy, jakby ktoś z zewnątrz usłyszał stwierdziłby, że dwójka dziwaków ze sobą gada:)

Ostatnia edycja:
Czytam Was na bieżąco, ale nie za wesoło mi i nie mam weny. Myślałam, ze dziś będzie spokój. Jednak dziś też miałam beżowy śluz. Jutro ide na betę, a we wtorek do gina. Odezwę się jutro, gdy będę znać wynik bety.
Miłego wieczorka, kobietki.

Czytam Was na bieżąco, ale nie za wesoło mi i nie mam weny. Myślałam, ze dziś będzie spokój. Jednak dziś też miałam beżowy śluz. Jutro ide na betę, a we wtorek do gina. Odezwę się jutro, gdy będę znać wynik bety.
Miłego wieczorka, kobietki.
nie łam się, beżowy śluz czasem bywa, przez pół ciązy miałam i było wsio ok :tak:

witam wieczorkiem :-)

a ja mam doła... krwawienie zamieniło się w plamienie.... ale brzuch boli, jak nie wiem co... głównie prawy jajnik jak zaczął po okresie nawalać to dalej boli :wściekła/y:

Gochson - pewnie :-D działaj kochana!!!

Mama Tomeczka- ale się usmiałam z :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: chyba dzis jako jedyna rzecz która mnie rozbawiła

ja mam dołek, T nie chce współpracować:no::no: a mi się nawet śniło że dziś mam owu, już sie wypłakałam i wcale mi nie lepiej

centka, ja już lecę na Twój serniczek <mniam> aż ślinka leci na widok :D Kochana, daj kawałek na PW :D

Grzaneczko, Leemoncia, susel, co tam u Was Kochane? Mało co piszecie i smutno bez Was się robi :*

dzikuska, sorki że to napisze, ale po co robisz test 6 dni po stosunku? :szok: Nie lepiej od razu parę minut po? Oczywiste jest to, że za wcześnie. To nie jest tak, że przytulasz się dzisiaj z mężem i zaraz dochodzi do zapłodnienia. Plemnik musi swoją drogę przejść. Ile Ty masz w ogóle lat?

mamaTomeczka, jesteś ekstra kobietka :D

reklama
Malusiolka ti co, lecimy do centki na sernik? Ja caly czas czytam i jestem z Toba myslami:) czasami nie mam albo czasu albo sily zeby odpisac. Wczoraj nawet zasnelam z telefonem jak Was czytalam:) i moj maz powiedzial, ze juz nawet spisz ze swoimi staraczkami:)

Do góry