reklama
K
kobietka22
Gość
ja miałam przez dwa dni takie mdłości ,że mówię Wam wczoraj i przedwczoraj ,ale smecta mi pomogła ,a u mnie dopiero 14 dc więc nawet jeśli to nie możliwe choć ostatni cykl miałam krótki to i tak nie możliwe ,ale przypomniały mi się czasy jak byłam w ciąży z Aniołkiem moim i siedziałam w kibelku ehhh , tak pisałam na sierpniowym wątku ,że jak tak Was czytam to chyba zgwałcę męża mimo ,że staranka planowane na wrzesień dopiero , i wiecie co ?on mnie dopadł po imprezce u szwagra ,ale wyskoczył to było w 11dc wiem ,że to żadna metoda antykoncepcyjna i jakoś tak tli się jakaś nadzieja wiem głupia jestem ,ale kurczę tak bardzo chcę no nic pożyjemy zobaczymy.Tylko ,że nie wiem czy pamiętacie ,że ja odstawiłam dopiero leki i teraz mam moralniaka ,że na to pozwoliłam w ogóle.
malena100
Fanka BB :)
malena a ja tak trochę Cię podejrzałam i widzę, że już kiedyś się starałaś o fasolinkę na "staranka od stycznia 2012". To od tego czasu się starasz i nic czy z jakiegoś powodu zawiesiliście je do teraz:-)???
hehe dokładnie, było zawieszenie broni teraz ponawiamy akcję z jakim skutkiem to już się okaże :-)
Straciatella
Laski ! Chwilka nieuwagi i już wkradło się kilka postów przed moim poprzednim, których nie zauważyłam :-)
Produkujecie, ze miło patrzeć
DorciaM - trzymam kciuki Powiedz mu, że już jesteś po owulacji i na pewno dni niepłodne cokolwiek. Faceci są prosto zbudowani. Wyskoczysz w seksiastej bieliźnie i jest twój!
A jak to mawiał mój znajomy: "Mężczyźni wierzą w to, co widzą.. a kobiety w to, co słyszą. Dlatego kobiety się malują, a mężczyźni kłamią"
Produkujecie, ze miło patrzeć
DorciaM - trzymam kciuki Powiedz mu, że już jesteś po owulacji i na pewno dni niepłodne cokolwiek. Faceci są prosto zbudowani. Wyskoczysz w seksiastej bieliźnie i jest twój!
A jak to mawiał mój znajomy: "Mężczyźni wierzą w to, co widzą.. a kobiety w to, co słyszą. Dlatego kobiety się malują, a mężczyźni kłamią"
Leemonca
Aktywna w BB
ja miałam przez dwa dni takie mdłości ,że mówię Wam wczoraj i przedwczoraj ,ale smecta mi pomogła ,a u mnie dopiero 14 dc więc nawet jeśli to nie możliwe choć ostatni cykl miałam krótki to i tak nie możliwe ,ale przypomniały mi się czasy jak byłam w ciąży z Aniołkiem moim i siedziałam w kibelku ehhh , tak pisałam na sierpniowym wątku ,że jak tak Was czytam to chyba zgwałcę męża mimo ,że staranka planowane na wrzesień dopiero , i wiecie co ?on mnie dopadł po imprezce u szwagra ,ale wyskoczył to było w 11dc wiem ,że to żadna metoda antykoncepcyjna i jakoś tak tli się jakaś nadzieja wiem głupia jestem ,ale kurczę tak bardzo chcę no nic pożyjemy zobaczymy.Tylko ,że nie wiem czy pamiętacie ,że ja odstawiłam dopiero leki i teraz mam moralniaka ,że na to pozwoliłam w ogóle.
Witaj kobietko :-)
Nie znam się, ale jeżeli odstawiłaś tabsy i pojawiłaby się owu i przypadkiem doszło by do zapłodnienia to chyba nie powinno być problemów. To by znaczyło, że organizm doszedł "do siebie"...chyba. Trzymam kciuki aby wszystko było pomyślnie....
Ja też mam ochotę dorwać męża dziś....ale jestem jeszcze zakorkowana więc się powstrzymam
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
malena ja też się na tamtym wątku udzielałam, ale powiem Ci szczerze, ze Cię nie pamiętam.. Może udzielałaś się tam przede mną MamaTomeczka odwołać imprezy nie mogę, bo taka tradycja, że co roku rodzina się zjeżdża do mnie 15 sierpnia... Wcześniej babcia ich gościła, a teraz wymiana pokoleń
K
kobietka22
Gość
Leemonca - witaj , ja odstawiłam inne leki nie brałam anty , bo chyba tak zrozumiałaś może źle napisałam , ja brałam leki od innego lekarza i nie wolno mi było na nich zajść w ciążę nie biorę ich od tygodnia dopiero.
Byłam na Twoim blogu i strasznie Wam kibicuję
Byłam na Twoim blogu i strasznie Wam kibicuję
mamaTomeczka
...
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ale produkujecie ...szok !!!
Straciatella DZIĘKUJĘ !!!
Hmmmm nie będę Cię nakręcać ja Ci kobito po prostu powiem,że masz zaje...fajny wykresik !!! Ale wyleję Ci zimny kubeł wody niestety...bo ja w zeszłym cyklu miałam cały czas tempkę wysoko...mdłości,słabości i nie wiem co jeszcze...po prostu tak działa mój "implant" mózg...nakręcałam się na maksa !!! A jakie ryki były jak @ przyszła !!!
Kobiałki Wy moje doczytam Was jak zrobię obiad...mięcho mi się przypala...aaaaaaaaaaaaaa
Karotka where are U ???????????????????
Ktoś pytał co u mnie....otóż ja nie wiem !!! Nie mierzę już tempek, nie mam testów owu,nie obserwuję śluzu...po prostu dałam sobie spokój do lutego. Mogę tylko przypuszczać że jestem po owu bo mam dzisiaj 17 dc.
Zmykam zeskrobać spaleniznę z mięska...może nikt nie zauważy co ???????????
Straciatella DZIĘKUJĘ !!!
Hmmmm nie będę Cię nakręcać ja Ci kobito po prostu powiem,że masz zaje...fajny wykresik !!! Ale wyleję Ci zimny kubeł wody niestety...bo ja w zeszłym cyklu miałam cały czas tempkę wysoko...mdłości,słabości i nie wiem co jeszcze...po prostu tak działa mój "implant" mózg...nakręcałam się na maksa !!! A jakie ryki były jak @ przyszła !!!
Kobiałki Wy moje doczytam Was jak zrobię obiad...mięcho mi się przypala...aaaaaaaaaaaaaa
Karotka where are U ???????????????????
Ktoś pytał co u mnie....otóż ja nie wiem !!! Nie mierzę już tempek, nie mam testów owu,nie obserwuję śluzu...po prostu dałam sobie spokój do lutego. Mogę tylko przypuszczać że jestem po owu bo mam dzisiaj 17 dc.
Zmykam zeskrobać spaleniznę z mięska...może nikt nie zauważy co ???????????