reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Arcala - u mnie było tak wczoraj :confused: Dziewczyny mówiły że to może być plamienie implantacyjne, ale nie chce się nakręcać. Też 6 dni po owu... :blink:

DorciaM- pogadajcie, powiedz mu co ci leży na serduchu i zdecydujcie wspólnie. Ty go namówisz i będą staranka aż iskry polecą :cool:

STRACIATELLA. Czyli jedziemy na tym samym wozku jak to sie mowi :-) Wyczytalam w necie ze w ok 40% zagniezdzenie sie udaje i ze jesli sie uda to juz po 2-3 dniach test powinien dac wynik pozytywny. Wyczytalam jeszcze ze nalezy unikac w tym czasie wysilku fizycznego i wspolzycia.
Wiem ze to jeszcze nic nie znaczy ale moja podswiadomosc cieszy sie jakbym juz II kreski na tc zobaczyla :-)

Straciatella: Dzięki za super miłe słowa. Ty wiesz jak człowieka nastawić pozytywnie. Masz rację czas poważnie i szczerze pogadać...bo OWU ucieknie;-)

Trzymam za Was kciuki dziewczyny i za Wasze II :-):-):-)

MamoTomeczka ale miałaś przygodę. Ja się strasznie węży boję, więc zawał by był na pewno... U mnie owu się chyba zbliża, bo jajniki mnie bolą, kłują, ciągną i wszystko na raz. Aż chodzić ciężko. A jutro rodzinne ognicho i to u mnie. Nie wiem jak ja wszystko naszykuję skoro najchętniej bym przeleżała kilka dni w wannie z ciepłą wodą...

A i zapomniałam napisać Witam na nowym wątku. Jestem tu i ja::))

mamaTomeczka - Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :baffled: Cholerka.

Trzymam kciukale za ten cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

DorciaM
- No problem. Od tego tu jesteśmy, żeby się wspierać. Faceci nigdy nas nie zrozumieją.. ani my ich.

Mój dalej żyje w błogiej nieświadomości... ciekawe co powie, kiedy się uda.. :-D

będę tak aktualizować listę, by pojawiła się na każdej stronie - żeby nie musieć szukać dużo wstecz.

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się w sierpniu: 56!!
Zaciążonych potwierdzonych: 5

Potwierdzone:

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
kaśkasiunia - termin @
12.08 II
Matik2012 - termin @ 1.4.08 II

Czekamy na potwierdzenie:

madziakowalik - termin @08.08 ????
ann_art - termin @08.08 ????

wanda_23 - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08

MamaPrawnik - termin @ 14.08

Staraczki:

Asica86 - termin @ 15.08

krowkabordo - termin @ 15.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
wiikki - termin test. ~ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
doska1- termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
karola - termin @ 21.08
Straciatella - termin @ 22.08
Poziomk@ - termin @ 23.08
Arcala- termin @ 23.08
maja35 - termin @ 24.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
ewka358 - termin @ 28.08
Joaro - termin @ 28.08
Contia85 - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
Dorcia- termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
kobietka22- termin@ 30.08 ?
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @
Cyntia85 - termin @ 03.09
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

wiiki - termin @ 06.09
malena100 - termin @09.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09

Ostatnia edycja:
mamaTomeczka kurcze szkoda ze @ sie pojawila :/// trzymalam kciuki zeby mimo wszystko ominela Cie cholera. Niech ten cykl bedzie szczesliwy !! :-) a co do wezy - ja sie ich panicznie boje, nawet wole nie myslec, jaki alarm bym wszczela widzac takiego goscia w moim domu :baffled:

Witam,
Moim zdaniem świetny pomysł, ja przenoszę się na ten wątek, ale nie zabieram zbędnego balastu z poprzednich miesięcy.
Melduję się świeża, chętna do odbierania fluidków i wojowników ale wciąż ta sama Leemonca.... a potem z wszystkimi starającymi się przeniesiemy się na ciężaróweczki - majóweczki 2014 :-D Ja też jestem majowe dziecię, więc mam nadzieje, że mój Okruszek też będzie...

Ja nie ogarniam dwóch wątków (lipcowy i sierpniowy....) więc lepiej połączyć się w jeden. Zresztą niezafasolkowane z lipca w większości są aktywne na lipcowych, sierpniowych i tu...więc myślę, że wątki same wygasną:tak:

Straciattella
za chwilę nie będziesz w stanie odpisać wszystkim...rośniemy w potęgę. W grupie siła, więc kiedy zaczniemy sypać fluidkami to niech uważają wszyscy, którzy nie chcą fasolki, bo to będzie pandemia :-):-):-)

DorciaM - może męża dopadły chwilowe wątpliwości, może nie powinien myśleć...tylko działać ;-) Myślę, że namawianie może mieć odwrotny skutek, proponuję na jakiś czas wyciszyć temat, starać się dalej, ale nie komentować....

applecrumble - masz smakowity nick - moje ulubione applecrumble...mniam.... To również nasz drugi cykl starań, też się w ostatnim nakręciłam i teraz ochłonęłam, podchodzę do tego z chłodniejszą głową. Do owu bez stresu, a potem zobaczymy...znajdę sobie zajęcie aby nie myśleć :baffled:

Arcala - trzymam kciuki &&&&&& aby to było to....wygląda obiecująco :tak:....ale bądź spokojna i plissss nie nakręcaj się....odczekaj kilka dni i zatestuj...

mamaTomeczka - tulę.... Smutno mi... Oby @ minęła szybko i jak najmniej boleśnie.... Nowy cykl - nowe możliwości;-)
Ależ historia z tym wężem....co to był za gad :confused: Dobrze, że nic Wam się nie stało

U mnie @ ma się ku końcowi, dziś dostałam olej z wiesiołka w tabsach - głupia sprawa, jedna tableta ma 500mg oleju i każą ich łykać 5, jak gdyby nie można było zrobić mocniejszego wariantu. Opakowanie ma 60 tabletek. Łyka się to do owu, więc wystarczy na 12 dni....ja oststnio miałam owu w 19 dc.... Choć oczywiście teraz może być inaczej... I zamówiłam 40 testów owulacyjnych+5 ciążowych za 26 zł... Mam zamiar w przyszłym miesiącu przesłać je razem z fluidkami:-D:-D:-D:-D
nowym starającym się...

Leemonca - dzień dobry cytrusku :-) Trzymam kciuki za ten cykl, oby był szczęśliwy :cool2:
Mówisz będziemy rozdawać ciążowe fluidki??? Licze na to! :-p Wszystkie jak jedna na MAJÓWKI 2014 :happy2:

Co myślicie o moim wykresiku? :confused:

reklama
benfica byliśmy w Gdańsku, ale pozwiedzaliśmy trochę Trójmiasto i Kaszuby :)

applecrumble masz może jakieś namiary na przyzwoity nocleg w Gdańsku lub w okolicach Trójmiasta?

ps. masz bardzo smakowity nick, ale przez Ciebie chyba utyję bo co widzę Twój nick to muszę zjeść coś pysznego bo aż mi ślinka cieknie :-D:-D:-D

straciatella broń boże nie chcę Cię nakręcać, ale powiem tylko jedno- wcale bym się nie zdziwiła gdybyś została Majową Mamą ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry