reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
krowkabordo - GRATULUJE!Spokojnych 8 miesięcy :cool:
Ihaaa! Prześlij nam trochę ciążowych fluidków, co by każda zafasolkowała jak najszybciej. :happy2:
Jeszcze raz gratuluje.

A teraz taniec radości:

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się w sierpniu: 57!!
Zaciążonych potwierdzonych: 6

Potwierdzone:

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
kaśkasiunia - termin @
12.08 II
Matik2012 - termin @ 1.4.08 II
krowkabordo - termin @ 15.08 II

Czekamy na potwierdzenie:

madziakowalik - termin @08.08 ????
ann_art - termin @08.08 ????

wanda_23 - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08

MamaPrawnik - termin @ 14.08

Staraczki:

Asica86 - termin @ 15.08

Nuuuśka - termin @ 16.08

Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
wiikki - termin test. ~ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
doska1- termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
karola - termin @ 21.08
Straciatella - termin @ 22.08
Poziomk@ - termin @ 23.08
Arcala- termin @ 23.08
maja35 - termin @ 24.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
mychunia - termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
ewka358 - termin @ 28.08
Joaro - termin @ 28.08
Contia85 - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
Dorcia- termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
kobietka22- termin@ 30.08 ?
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @
Cyntia85 - termin @ 03.09
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

wiiki - termin @ 06.09
malena100 - termin @09.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09

Ostatnia edycja:
Flujdki już lecą ------------------>! Wszystkim wam dziewczęta, życzę jak najszybszego zafasolkowania!!! Nie ma innej opcji! Trzymajcie się ciepło :-)

Dziewczyny - serca nie macie :szok: ja się cieszyłam, że łatwiej będzie ogarnąć jeden wątek, a tu bez notesu nie podchodź :szok::-D dobrze, dobrze :-) w kupie raźniej ;-)

arcala &&& Twoje "objawy" są już krok dalej niż moje wyimaginowane mdłości i wzdęcia (no akurat musiałam sobie wzdęcia wymyślić w głowie :baffled:) itp, więc... zobaczysz :-D:-D:-D

dorciaM od myślenia dziecka nie będzie :-D jak mu powiesz, że jesteś w ciąży, to pewnie zmieni zdanie, ba, będzie się wypierał, że kiedyś powiedział, że może niekoniecznie ;-)

mamaTomeczka ale przygoda z tym wężem :szok: i tak do domu Wam wszedł? Może to dobry znak, bo nieczęsto wąż wchodzi do domu, no przynajmniej w PL, a więc może szczęście przyniósł ;-) a mąż pomysłowy, hi hi :-D mój też bardzo chciał drugie, nawet szybciej niż ja, o pierwszym nie wiedział, że robi ;-) więc teraz stwierdzam, że jestem samowystarczalna, bo jak sama robiłam Gabrysia, to się udało za pierwszym razem, a teraz...? ech, faceci...

piaska a duża ta @? Może to implantacja?

krowka :-D:-D:-D pięknie rozpoczęłaś nowy wątek!!! GRATULACJE!!!

malena ja biorę tylko kwas foliowy, w pierwszej ciąży zaczęłam brać dopiero jak się dowiedziałam, ze jestem, po witaminach były pawie, ze ho ho...

no i tyle udało mi się zapamiętać :/

a mnie tak ciągną jajniki, zwłaszcza lewy, że aż pod kolanem czuję :szok: i krzyż dokucza... ech, jakbym miała z 60-tkę, a ja się dziwię, że zajść nie mogę...:confused:

I tak o kobietach i mężczyznach: Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie :cool2::sorry2:

Ostatnia edycja:
Benfica: Tak masz rację jak same zrobimy to przynajmniej ma ręce i nogi - dosłownie i w przenośni;-)
Z tą 60-tka to Ci sie udało ale to fakt w tym wieku mogą być trońkę problemy z zajściem :-D

reklama
Do góry