reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Kurde niezle , nie pamietam czy na staraczkach 2010 tez takiej agentki nie bylo. Forum to forum kazdy moze tu wejsc, zrobic sobie jakis nick, ale z czasem i tak wszystko wychodzi.
Natkusia
dzieki ja w sumie chyba sie ciesze ze ta @ przylazla bo moze mi nerwy puszcza, w koncu ta konkretna to ponad pol roku u mnie nie byla. Ale z drugiej str mialam isc do gina, mial mi cytologie zrobic i wziac sie za mnie od nowego cyklu a tu o, doopa. Teraz znow bedzie obserwacja cyklu, czekanie bog wie ile na kolejna @ i owulke o ile bedzie :/ te czas mnie wnerwia... To czekanie i zludna nadzieja czy bedzie owu czy nie
Natkusia
dzieki ja w sumie chyba sie ciesze ze ta @ przylazla bo moze mi nerwy puszcza, w koncu ta konkretna to ponad pol roku u mnie nie byla. Ale z drugiej str mialam isc do gina, mial mi cytologie zrobic i wziac sie za mnie od nowego cyklu a tu o, doopa. Teraz znow bedzie obserwacja cyklu, czekanie bog wie ile na kolejna @ i owulke o ile bedzie :/ te czas mnie wnerwia... To czekanie i zludna nadzieja czy bedzie owu czy nie
rety, dziewczyny, ale historie z tymi "podszywaczkami" aż się nie chce wierzyć naprawdę trzeba nie mieć co robić, żeby takie rzeczy wyrabiać aż strach coś pisać na forum, bo tak naprawdę nie wiadomo, kto czyta
malusiolka jak to w piosence "relax, take it easy" ja jutro trzymam od tej 10 kciuki za Ciebie, zdasz na pewno
grzankaa no to poszalałaś z policjantem ;-) a mężom to nie zaszkodzi czasem być zazdrosnymi będą bardziej doceniać swoje kobiety
cyntia no pięknie beta rośnie oby tak pozytywnie było przez całą ciążę a pamiętasz - u straciatelli też beta przyrastała w zastraszającym tempie, a ma jedno dzieciątko w brzuchu ;-) no chyba, że chcesz bliźniaki, to &&&
piaska zamówiłam dla mojego Królewicza lizaki i czekolady z ksylitolem, dziś przyszły - ciekawe, czy mu będą pasowały
Któraś napisała, że brała jakiś preparat witaminowy z jodem i od tego pogorszyły się wyniki tarczycy... tak mnie olśniło, że u mnie problemy z cyklami zaczęły się w drugim cyklu starań, jak wyjechaliśmy nad morze... a tam jodu że hej durny człek w desperacji wszystko wymyśli może zbadać tarczycę??? Miałam w tym cyklu zbadać hormony, ale jutro lub w piątek pewnie @ przylezie i 3dc będzie akurat w weekend, a wyjeżdżamy na grzyby... i w ogóle do bani, bo dzieć mi się rozchorował, ma jakiegoś wirusa i początki zapalenia krtani, mam nadzieję, że się nie rozwinie za to jutro chwilowo ostatni dzień sajgonu w pracy BYLE DO PIĄTKU idę zioło wypić
malusiolka jak to w piosence "relax, take it easy" ja jutro trzymam od tej 10 kciuki za Ciebie, zdasz na pewno
grzankaa no to poszalałaś z policjantem ;-) a mężom to nie zaszkodzi czasem być zazdrosnymi będą bardziej doceniać swoje kobiety
cyntia no pięknie beta rośnie oby tak pozytywnie było przez całą ciążę a pamiętasz - u straciatelli też beta przyrastała w zastraszającym tempie, a ma jedno dzieciątko w brzuchu ;-) no chyba, że chcesz bliźniaki, to &&&
piaska zamówiłam dla mojego Królewicza lizaki i czekolady z ksylitolem, dziś przyszły - ciekawe, czy mu będą pasowały
Któraś napisała, że brała jakiś preparat witaminowy z jodem i od tego pogorszyły się wyniki tarczycy... tak mnie olśniło, że u mnie problemy z cyklami zaczęły się w drugim cyklu starań, jak wyjechaliśmy nad morze... a tam jodu że hej durny człek w desperacji wszystko wymyśli może zbadać tarczycę??? Miałam w tym cyklu zbadać hormony, ale jutro lub w piątek pewnie @ przylezie i 3dc będzie akurat w weekend, a wyjeżdżamy na grzyby... i w ogóle do bani, bo dzieć mi się rozchorował, ma jakiegoś wirusa i początki zapalenia krtani, mam nadzieję, że się nie rozwinie za to jutro chwilowo ostatni dzień sajgonu w pracy BYLE DO PIĄTKU idę zioło wypić
Mimimoo
Fanka BB :)
Co tacy ludzie mają w głowie?? nie wiem, ale to chamskie pisać wśród osób które się starają bądź straciły maleństwa. Straszne... chcą zwrócić na siebie uwagę,nudne życie może ma taka osoba, po prostu brak słów.
Malusiolka gdzie wystawiacie swoje zdjęcia ?? :-)
Malusiolka gdzie wystawiacie swoje zdjęcia ?? :-)
missiiss1301
Mam pytanko jeszcze, czy ktoras z was robila wyniki na hormony w fazach cyklu? Tak sobie teraz pomyslalam ze moze je zrobie i juz pojde z nimi do gina w piatek za tydzien a na druga faze to mi da skierowanie... Sama juz nie wiem co mam robic tak bym chciala miec co miesiac @ i choc co dwa miesiace owulke
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Któraś napisała, że brała jakiś preparat witaminowy z jodem i od tego pogorszyły się wyniki tarczycy... tak mnie olśniło, że u mnie problemy z cyklami zaczęły się w drugim cyklu starań, jak wyjechaliśmy nad morze... a tam jodu że hej durny człek w desperacji wszystko wymyśli może zbadać tarczycę???
to ja byłam
no u mnie tsh podskoczyło właśnie po jodzie...
no i potem u endo, zonk, niedoczynność tarczycy
co do trolli to ja już poznałam kilka sztuk odkąd jestem na forum, do tej pory była to jedna i ta sama osoba, tylko nicki zmieniała ale łatwo było ją poznać po gadce...
missii wiesz o kim mówię?
mikaaa
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! W sumie to nie jestem zdziwiona tym co piszecie o black tee bo od paru lat jestem jeszcze na drugim forum (weselnym) gdzie wiadomo, szukałam wsparcia i pomocy przed ślubem i weselem i tam też zdarzały się takie akcje i takie "chore" podszywające się osoby. Jedyne co mnie maksymalnie oburza, to fakt pisania tego akurat tutaj, na tym forum, gdzie wiele dziewczyn przeżyło na prawdę straszne dramaty i mają za sobą ogromny bagaż doświadczeń (nie koniecznie dobrych) i robić takie zamieszanie i wzbudzać w ludziach takie emocje... Po prostu szkoda słów na takich ludzi... :/
I już nie wiem co jeszcze komu miałam pisać... ;/
Może tylko tyle że chciałabym się przenieść w czasie o parę dni i zrobić test
I już nie wiem co jeszcze komu miałam pisać... ;/
Może tylko tyle że chciałabym się przenieść w czasie o parę dni i zrobić test
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Melduję, że wredny @ przyszedł Według ovu data następnej @ to 05.11, więc tak proszę zapiszcie, cykl starań zaczniemy 2.
Czytam teraz o black_tea co piszecie. Aż niewiarygodne, że ktoś może tak podle ściemniać i takie rzeczy pisać, wśród staraczek i tych, które straciły swoje dzieciątka. I jak tutaj wierzyć człowiekowi jak takie rzeczy pisze, a później okazuje się, że to zwykła oszustka i mitomanka.
Cyntia oby tak dalej
lamorela trzymam kciuki, żeby jednak ściemniała kreseczka
malusiolka dasz radę, Ty jesteś zdolna kobieta, to komu ma się udać jak nie Tobie?
mychunia tożto powinno być zabronione takiego smaka robić na desery, jak ze mnie bałwanek się robi ale tak serio wygląda pysznie
Centka u mnie bolesne @ po porodzie nie minęły ;/ nadal lekami się szprycuję, bo jak nie to mdleję, wymiotuję i wyglądam jak bym przez wyżymaczkę przeszła skręcona z bólu i zielona. Mam nadzieję, że jednak Tobie po porodzie przejdzie, mnie może po drugim minie
Dobrze, więc mniej więcej ogarnęłam co się u Was dzieje Teraz powoli zmykam spać, bo rano 5:20 pobudeczka. Trzymam kciuki za Ciebie maulusiolko raz jeszcze powtarzam Napewno się uda.
W pracy sajgon, jak zawsze, więc choć raz trzeba się wyspać, a i @ żyć dzisiaj nie daje. Mężu na noc w pracy i cały miesiąc się taki zapowiada, więc nie wiem czy teraz ten cykl nie będzie przegrany również z walką o fasolkę
Trzymajcie się i kolorowych życzę
Czytam teraz o black_tea co piszecie. Aż niewiarygodne, że ktoś może tak podle ściemniać i takie rzeczy pisać, wśród staraczek i tych, które straciły swoje dzieciątka. I jak tutaj wierzyć człowiekowi jak takie rzeczy pisze, a później okazuje się, że to zwykła oszustka i mitomanka.
Cyntia oby tak dalej
lamorela trzymam kciuki, żeby jednak ściemniała kreseczka
malusiolka dasz radę, Ty jesteś zdolna kobieta, to komu ma się udać jak nie Tobie?
mychunia tożto powinno być zabronione takiego smaka robić na desery, jak ze mnie bałwanek się robi ale tak serio wygląda pysznie
Centka u mnie bolesne @ po porodzie nie minęły ;/ nadal lekami się szprycuję, bo jak nie to mdleję, wymiotuję i wyglądam jak bym przez wyżymaczkę przeszła skręcona z bólu i zielona. Mam nadzieję, że jednak Tobie po porodzie przejdzie, mnie może po drugim minie
Dobrze, więc mniej więcej ogarnęłam co się u Was dzieje Teraz powoli zmykam spać, bo rano 5:20 pobudeczka. Trzymam kciuki za Ciebie maulusiolko raz jeszcze powtarzam Napewno się uda.
W pracy sajgon, jak zawsze, więc choć raz trzeba się wyspać, a i @ żyć dzisiaj nie daje. Mężu na noc w pracy i cały miesiąc się taki zapowiada, więc nie wiem czy teraz ten cykl nie będzie przegrany również z walką o fasolkę
Trzymajcie się i kolorowych życzę
missiiss1301
Karola
Wiem wiem, i to calkiem jakos niedawno. Moze ktos kto tak robi ma jakies zaburzenia psychiczne ? Ciezko to wyjasnic
Mikaaa
czary mary hokus pokus...
Wiem wiem, i to calkiem jakos niedawno. Moze ktos kto tak robi ma jakies zaburzenia psychiczne ? Ciezko to wyjasnic
Mikaaa
czary mary hokus pokus...
reklama
Malusiolka zapraszam, a jeśli nie masz czasu zajrzeć to zrób sobie To Lubie Najbardziej: Deser tęczowy :-) prosty, zdrowy i kolorowy deserek