reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam wszystkie staraczki. Ja zabieram się za starania. W lipcu nam się udało, ale niestety nie utrzymałam. Potem jakaś infekcja się przyplątała, więc trzeba było trochę poczekać. Czekam na wynik posiewu i jak wszystko będzie ok, to zaczynamy.

reklama
dziś z roboty musi mnie odebrać teściu, bo mąż zabuczał na wyjeździe służbowym... dobrze, że już koniec dniówki, bo mi się to jakoś dziś ciągnęło strasznie... :baffled:
witam nowe staraczki :-)

kontra - długo i niedługo - od marca, ale wtedy na luzie - a od lipca sprawdzam owu testami i jakoś tak już się nakręcam bardziej... ale u mnie inny temat - raz wiek, dwa że jajeczka nieraz nie pękają, trzy że jeden z lekarzy nastraszył mnie endometriozą...

Benfica doskonale Cię rozumiem... Ja mam to samo :) tak bardzo chciałabym już wiedzieć eh ale z testowaniem poczekam...

Fox w takami razie trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby Wam się udało jak najszybciej :)

mi za to dwa razy w tym miesiacu wyszedl test owulacyjny pozytywny ..
pierwszy raz w 9 dniu cyklu i wtedy mialam przezroczysty rozciagliwy sluz i podwyzszone libido .. ale temperatura wariowala .
i wczoraj w 18 dniu cyklu przy bialym nierozciagliwym sluzie :/ ale teraz temperatura poszla w gore od przedwczoraj z 36.1 na 36.4 ..

co o tym myslicie? ja juz powoli mam dosyc tego eh ..

karola1986-21 – to Twój mąż naprawdę wyjątkowo zdrowy, tylko pozazdrościć takich wyników :-)
CRP robiłam chyba na 5 dni przed zabiegiem, bo musi być bardzo świeże. No i Przytulanki sobie odpuściłam do zabiegu, bo nie chciałam ewentualnej ciąży, bo to dość inwazyjny zabieg. A po byłam jednak trochę obolała i troszkę krwawiłam, więc też nie miałam zbytniej ochoty na przytulanki.

Dziewczyny, jak mi w tym miesiącu mega szybko owulacja wystąpiła, bo już tak w 10-tym dniu była najprawdopodobniej, to po jakim czasie powinnam spodziewać się ewentualnej @?

Piaska - faza lutealna (czyli od owulacji do miesiączki) trwa od 10 do 16 dni. Na ogół długość fazy lutealnej jest stały u danej kobiety. U mnie np. trwa zawsze 12-13 dni.

reklama
Do góry