reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam wszystkie Staraczki,

Tak Was caly czas podczytuje i za wszystkie bardzo mocno trzymam kciuki! Duzo z Was pomietam z poprzednich miesiecy i tym szczegolnie kibicuje;-)!

Przesylam duuuuuuzo ciazowych fluidow i mam nadzieje, ze wszystkie niedlugo zobaczycie upragnione dwie kreseczki!

Pozdrawiam kochane!!!

reklama
hej, dziś wczesnym popołudniem miałam niespodziankę, pojawiło się krwawienie, o 2 dni za wcześnie :szok:

zaznaczyłam jako plamienie bo pojawiła się krew ale później było brązowawe plamienie a teraz jest sucho.

no w sumie to lepiej, szybciej zacznę nowy cykl :tak:

wiadomość dnia: umówiłam się na HSG :cool2:

cyntia na 10.10 czwartek

chciałam na 8.10 (wtorek) lub 11.10 (piątek) bo wtedy mam takie lekcje, że ktoś mógłby mnie zastąpić ale nie dało rady bo gin jest w szpitalu tylko wtedy. wcześniej się nie da bo nie skończy mi się @ jeszcze a później też odpada bo hsg robi się tylko do ok 12-13 dc by wykluczyć ryzyko robienia tego zabiegu w trakcie lub po owulacji.

nie będę już tego odkładać w nieskończoność, jeszcze nie wiem jak załatwię sobie wolne ale trudno, będę kombinować. :tak:

dzięki lamorela, ps. gratki dla męża!

Ostatnia edycja:
Przenoszę się z poczekalni :)

Starających się: 53!!
Zaciążonych potwierdzonych: 27 !!!!

Kwietniówki 2014
7x II

Majówki 2014
17x II

Czerwcowki 2014
paulinka88
II
mycha05 II
Abezela II
___

Czekamy na potwierdzenie:
hania$ - termin @ 21.09
doska1 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
ysmena - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09

Wrzesień 2013
aureolcia - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
benfica - termin @ 2.10
karola1986-21- termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
emkacafe - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
kontra - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
tamaguczi- termin @ 11.10
tamaguczi - termin @ 11.10
ewka358 - termin @ 13.10
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Andzia15 - termin @ 17.10
maja35 - termin @ 17.10
Arcala - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
wanda_23 - termin @ 19.10
Kropka10 - termin 20.10
Piaska - termin @ 21.10
susel - termin @ 23.10
agamemnon - termin @ 24.10
Agaawa - termin @ 24.10
mychunia - 24-28.10
malusiolka
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - termin @ 26.10
kobietka22 - termin @ 27.10
fox - termin @ 27.10
Ritta - termin @ 28.10
kalisia - termin @ 30.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, Mar-chew, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, emalia82, karotka

agamemnon ale poszalejecie :-D wyprzytulaj małża na zapas :-D ale podziwiam Was, że jakoś dajecie radę :sorry2: mój A miał 2 dłuższe wyjazdy, ale to zanim byliśmy małżeństwem - raz 6mcy w Danii i raz 3mce w Tunezji... i powiem szczerze, że jak wrócił, to na początku nie mogłam się z nim dogadać. Ja sobie przez te miesiące wyrobiłam jakiś tryb, byłam panią własnego losu, a tu nagle znów musiałam rozgospodarować mój czas inaczej... trochę się wtedy kłóciliśmy, ale jakoś przeszło... ale co by było po kilku latach? Nie wiem...

karola
super wieści :-D może wreszcie się coś ruszy i zrobicie milowy krok do przodu :-D

mychunia
ja dziś sobie trochę dumałam nad krótkimi krwawieniami, bo ja ostatnio też takie miałam, do tego mój przedłużony i wywoływany cykl plus wysyp na twarzy i może to wina niskiego progesteronu? :confused::confused: :confused:

lamorela
gratulacje dla małża :-D:-D:-D udanego świętowania :cool2:

A ja sobie dziś poparzyłam udo i stopę wrzątkiem :dry: tak mnie piecze, że nie wiem, jak ja jutro włożę spodnie i buta :dry:

Dziewczyny co polecacie bardziej - zioła o. Sroki czy castagnusa?

agamemnon no jak co miesiac na dwa tygodnie mezu by byl z Toba to ekstra! pracuj nad tym pracuj, powodzenia!

hania dziewczyny maja racje ze najlepiej isc do gina ale ja bym jeszcze nie biegla tylko poszla najwyzej za dwa dni bo jak tak tempka spadla to pewnie @ jutro lub pojutrze sie pojawi.

ewka nie wazne kiedy byla owu bo serduszka sa wiec spokojnie! testow owu nie robilas?

Cyntia przypomnij mi ile sie staracie? fajnie by bylo miec taki guzik na wylaczenie myslenia, co?

zabucha milo Cie widziec! dziekujemy za kciuki! widze ze u Ciebie sie wszystko ladnie rozwija wiec gratulacje!

karola ekstra ze sie umowilas! i to juz niedlugo! coraz bardziej o tym tez mysle... a powiedz mi po 13dc by nie zrobili gdybym chciala? bo rozumiem ze to jest ryzyko "zmarnowania" cyklu staran, ale to chyba tylko tyle, tak?

benfica masakra z tym poparzeniem, nie znosze tego. a co ziolek to ja bym obstawiala za ziolami o. Sroki. nie znam sie jakos bardzo ale duzo dziewczyn pisalo o roznych szalenstwach w cyklach z castagnusem a o ziolkach same dobre rzeczy slyszalam. u mnie niby sa problemy z owu a ladnie przyszla z ziolkami i z tego co pamietam u karoli bylo to samo. a tak z innej beczki kochana, moge zapytac skad ten nick? dlugo mnie to zastanawialo :-p

reklama
Do góry