reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

mikaaa, jeżeli przytulanko było wczoraj i przed wczoraj, to raczej nie implantacja. Plamienie występuje około 7 dni od zapłodnienia. Równie dobrze tak jak napisałaś spowodowane owulacją.

reklama
Abezela - Gratulacje!
Mycha05 - Również gratulacje!

Piękne testy!

Dośka - czasem jednak beta nie wychodzi od razu. A jak testy sikane?

U mnie 4/5 dni po owulacji, 23 dc (ovufriend przewiduje u mnie cykl 31 dniowy). Wstając z rana miałam jakiś nawał kremowego śluzu. Kremowy śluz o konsystencji budyniu to u mnie standard po owulacji, ale ta ilość z rana była zadziwiająca. Może to już objaw :-p

Dziekuje dziewczyny bardzo:-)
Nie wytrzymalam i powiedzialam Mężowi... pierwsza reakcja to: jak to, ale to już jesteś w ciązy?! I zrozum człowieka, wcześniej pare dni po owu pytał codziennie czy jestem w ciąży:-D Ale ucieszył się bardzo, na początku był w szoku tak jak i ja.;-)
cyntia U mnie to wlasnie najwiejszy objaw, ogrom kremowego sluzu:-D

cyntia Trzymam kciuki ;) Oby to był objaw ;)
Malusiolka Być może że to rzeczywiście przez owu. Znalazłam taką informację: W czasie owulacji może występować krwawienie do jamy otrzewnej z pękniętego pęcherzyka. To wywołuje podrażnienie i ból w dole brzucha. To tak zwany ból owulacyjny, a pojawia się na krótko przed, w trakcie lub po owulacji. Może trwać kilka minut, godzin, a nawet dni.
mycha Faceci.... :D

Wyszedł mi pozytywny test owulacyjny, a wg temperatury owu była 4 dni temu. Czy to możliwe, że to od tych 4 dni jest pozytywny? (w dniu owu był negatywny).

Cyntia absolutnie daleka jestem od tego, żeby Cię niepotrzebnie nakręcać, ale ja w tym cyklu właśnie tak miałam. Po paru dniach od owulacji 2-3 dni takiego gęstej, białej wydzieliny i nawet trochę swędziało. Już myślałam, że to jakaś infekcja, ale samo przeszło :happy2: Czuję, że zarzucanie do góry nóżek i u Ciebie przyniesie dobry efekt :-)

Karola - zobacz czy jest tu opcja "Dołącz" Staraczki 2013 - Forum o ciąży i dzieciach - BabyBoom Kto chce się pokazać i opublikować swoje fotki na grupie - pisać wprost ;-)

Malusiolka - dobrze Ci instruktor radzi :) Warto wykupić godzinę jazdy po placu w wordzie, by się po prostu obyć ze stresem ;) Jak się wjeżdża na plac w dniu egzaminu, to już jest tak swojsko :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki!! jak mija sobota? u mnie rano pracowicie, a teraz już leniwie ;-) moja @ dziś też nie przyszła... jak do poniedziałku się nie zjawi to we wtorek może zatestuje.. to będzie 5 dzień od terminu, myślicie, że nie za szybko? teraz siedzę i Was podczytuję a drugim okiem na allegro zerkam. Brzuch mnie ciągnie jakby na @ ale tak z przerwami, nie cały czas i czuję, że w środku mam mokro i sporadycznie na bieliźnie. Moje małe groszki czyt. (.)(.) bolą jak diabli, aż się nie mogę na brzuchu położyć do spania.
Mycha i Abezela GRATKI DLA WAS I SPOKOJNYCH 9 miesięcy! :-*

Do góry