watpliwosci3
Fanka BB :)
no to teraz juz w ogole gratuluje i jednej i drugiej ) piekne krechy na 100% ciąża dbajcie o siebie dziewczynki :* ale tak calkiem od nas nie odchodzcie z forum ) buziaaaaaaki :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jestem w szoku Zrobiłam przed chwilą test z drugiego moczu i jest dość ładna krecha. (w rzeczywistości troszke ciemniejsza niż na zdjęciach). Dziś 28dc, 2 dni do spodziewanej @. Powtorze jeszcze test w poniedziałek rano, bo nie wierze.
Zobacz załącznik 584952Zobacz załącznik 584953
susel Dzięki, że wpisałaś mnie na listę :-) Ja przewiduje na 8-go października termin @
Kinia1 ja też nie wiedziałam, że nie wolno pić zielonej a ja bardzo lubię i w sumie tylko zieloną pije ale nie w dużych ilościach, 1-2 dziennie...a co w takim razie pić - nie wiem, wydaje mi się, że nawet woda w dużych ilościach wypłukuje witaminy ( może się mylę ale logika tak podpowiada ).
U mnie może być problem z kawą...ja bardzo lubię i nie wyobrażam sobie jej nie pić...co prawda już ograniczyłam do dwóch dziennie a czasami nawet tylko jedną wypije ale mimo wszystko wydaje mi się, że pije za mocną bo sypaną co prawda z mlekiem ale z dwóch łyżeczek więc też muszę przyzwyczaić się do słabszej :-)
Właśnie dziewczyny - pytanie - co ograniczyłyście ? z czego zrezygnowałyście ? co zmieniłyście w stylu życia ( chodzi mi o odżywianie, przyzwyczajenia itd. ) na poczet starania i przyszłej ciąży ????
mycha- wow!!!! gratki po cichutku , fajny widok patrzę na Wasze II i się napalam żeby mieć taki sam za jakiś czas u mnie @ na dniach , wczoraj spadła temperatura ,a dziś mi budzik nie zadzwonił i nie zmierzyłam ,ale skoro spadła to chyba wiadomo ,że @ będzie zresztą w tym cyklu leczyłam grzybicę i nie było serduszkowania w te dni , dziś wyjeżdżamy do teściów i mnie nie będzie odezwę się w poniedziałek dziewczynki , kiedyś jeździliśmy co tydzień ,ale się zbuntowałam i teraz jeździmy raz na miesiąc odbębnię swoje i potem odpocznę od mojej "kochanej" teściowej ;-)
Ja nie mam zamiaru od Was odchodzić, bede cały czas śledzić co u was i trzymac mocno kciuki za kolejne II
I śle Wam miliony fluidków;-);-) ~~~~~~~~
Abezela :-)GRATULACJE!!!