reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Powtórze test w poniedziałek rano, jutro będe w sklepie to kupie testy. Na bete chętnie bym poszła, ale tu w Danii z tego co wiem to nie robią tego testu. W nast. czwartek jedziemy do PL, wiec jesli @ nie przyjdzie do tego czasu to pójde do gina. Tzn, tak czy siak to pójde :tak:

reklama
Dziewczyny jestem w szoku :szok: Zrobiłam przed chwilą test z drugiego moczu i jest dość ładna krecha. (w rzeczywistości troszke ciemniejsza niż na zdjęciach). Dziś 28dc, 2 dni do spodziewanej @. Powtorze jeszcze test w poniedziałek rano, bo nie wierze.

Zobacz załącznik 584952Zobacz załącznik 584953

Gratuluję !! no to mężuś będzie miał niespodziankę :)
ja nadal cierpliwie czekam na wyniki bety..

mycha- wow!!!! gratki po cichutku , fajny widok patrzę na Wasze II i się napalam żeby mieć taki sam za jakiś czas :) u mnie @ na dniach , wczoraj spadła temperatura ,a dziś mi budzik nie zadzwonił i nie zmierzyłam ,ale skoro spadła to chyba wiadomo ,że @ będzie zresztą w tym cyklu leczyłam grzybicę i nie było serduszkowania w te dni , dziś wyjeżdżamy do teściów i mnie nie będzie odezwę się w poniedziałek dziewczynki , kiedyś jeździliśmy co tydzień ,ale się zbuntowałam i teraz jeździmy raz na miesiąc odbębnię swoje i potem odpocznę od mojej "kochanej" teściowej ;-)

Mycha super!!! Serdeczne gratulacje :) Bardzo dobre wieści w ten piękny sobotni dzień :) Ty to juz na czerwiec chyba, nie?
Doska trzymam mocno kciuki za elegancka bete :)

Doska jak tam wyniki bety?

no kurde nie wiem co jest grane, wyniki miały być o 12 a nadal ich nie ma, a ja głupia odświeżam strone co chwile..

dziewczyny wlasnie sie zalogowalam na stronke i otwieram dokument i jest tam takie cos
Beta-HCG beta-HCG
Wynik wykonywany
mIU/ml i nic wiecej nie ma napisane..

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :)
Od czwartku nie miałam czasu, żeby być na BB więc teraz nie dam rady nadrobić wszystkiego. Zafasolkowanym gratuluję II kreseczek :) Te, które dopadła @ mocno ściskam.

Ja dzisiaj nie wytrzymałam i "siknełam" ok południa i .... są II :-D Do terminu @ jeszcze 2 dni więc radość umiarkowana. W poniedziałek chyba skoczę na betę :)

mam jakiś problem z wklejeniem zdjęcia, ale mam nadzieję, że zaraz się uda :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry