reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
watpliwosci - ja pochodzę z Bydzi :) teraz mieszkam w Szczecinie.

Tymczasem usuwam zdjęcie, bo w sumie nigdy nie wiadomo, a poza 2 koleżankami nikt nie wie, że od jakiegoś czasu chcemy wyprodukować człowieczka ;-) Na czym miałaby polegać ta grupa zamknięta? Jestem w sumie za tym pomysłem, ale z drugiej strony nie będzie problemu z dołączaniem nowych staraczek?

Każdy może dołączyć do grup publicznych i moderowanych. W grupach moderowanych, założyciel musi zatwierdzić wniosek użytkownika. Grupy Prywatne są dostępne tylko dla osób zaproszonych przez założyciela.

Nie wiem, która lepsza, moderowana, czy na zaproszenie, myślę o moderowanej.

Ostatnia edycja:
Dobry wieczor dziewczynki!
Prawie tydzien sie nie odzywalam do Was, bo i nie mialam co pisac, nie chcialam sie nakrecac. Same wiecie jak to jest. Oczywiscie wieczorkami wszystko nadrabialam! Stesknilam sie za Wami :*
Malusiolka, przykro mi bardzo z Twojego powodu, ale moze jeszcze nic straconego,trzymam kciuki obys wyszla zadowolona od lekarza!
Zosiasamosia, gratuluje dwoch kreseczek i bety!!!!
Kontra, witaj:) Skad w uk jestes? Moze jestesmy prawie sasiadkami ;)
Watpliwosci, a nie myslalas o trwalym prostowaniu keratyna? Rok temu w polsce zaszalalam, zrobilam trwala, bo moje wlosy nie sa ani proste ani krecone, tylko takie sianowate. Fryzjerka spalila mi je az do skory! Na szczescie inna uratowala mnie i zrobila keratyna. Przez pol roku mialam spokoj. Teraz juz sa krotkie bo przed zajsciem w ciaze postanowilam je sciac. Keratyna bardzo regeneryje i odzywia wlosy.
Lamorela, nie wiem o co chodzi z grupami, ale tez jestem za :cool:
Widze ze tu same laski, piekne zdjecia dziewczyny! Az milo popatrzec.
Chcialam Wam cos napisac juz kilka dni temu, ale sama nie chcialam sie nakrecac. Swoja droga tylko jedna moja kolezanka wie, ze sie staramy o dziecko i nie chce jej tak codziennie truc o wlasnych problemach... Musze sie Wam wygadac...Tydzien temu dopadl mnie bol piersi i trwa praktycznie do dzisiaj, jest slabszy ale ciagle je czuje. Po odchudzaniu mialam male jak pomarancze (albo cytryny), a teraz sa nabrzmiale, wiec tego sobie nie wkrecam. Od kilku dni ciagnie mnie podbrzusze i mam takie samo uczucie jak w poprzednich ciazach, a mianowicie od czasu do czasu cos mnie ukluje i wtedy musze leciec do kibelka na siku. Normalnie nie latam jak kot z pecherzem. Dzisiaj rano...zaliczylam przytulasy z muszelka. Tego sie boje ze sobie wkrecam, ale i w nocy i rano mnie mdlilo. Niestety test musi poczekac bo @ dopiero 8.10. Moj malz mowi ze jest pewien ze juz ktos u mnie mieszka, a najmlodszego syna jak pytalismy czy by chcial brata lub siostre, malutka dzidzie, to powiedzial ze chce dziewczynke. Zeby miala rozowe rajtuzki i rozowa czapke i ze sam jej kupi.
PS. Watpliwosci, widzialam!!! :tak:

reklama
Pozwoliłam sobie parę osób zaprosić:-) czy grupa jest prywatna? Bo ja ze swojego poziomu nie jestem w 100% pewna, że mi wyszło.

Ostatnia edycja:
Do góry