reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

watpliwosci jeżeli włosy są na prawdę mocno zniszczone idź do fryzjera na kurację keratynową, podobno działa cuda. Ja poprawiłam kondycję swoich włosów przez stosowanie odżywek (z silikonem, szczególnie jak planuję suszyć włosy), maska dwa razy w tygodniu i raz w tygodniu robię olejowanie. Włosy po paru miesiącach są zdecydowanie mocniejsze, przestały wypadać, nie puszą się jak kiedyś i są bardziej lśniące. Nawet fryzjerka to zauważyła.

Od paru lat maluję na mocny kasztan, wpadający w rudy.

reklama
watpliwości poczytaj sobie w internecie o olejowaniu włosów. Dobre też są wszelkie maski odżywiające, żeby je zostawić na włosy nawet na pół godziny, na to folia i ciepły ręcznik. Niestety trochę zachodu i czasu, ale warto :happy2:

lamorelka, jestem za. Miałam już wcześniej zaproponować. Przepraszam, ale nie chce się tak wszystkim pokazywać. A poza tym piszemy o swoich problemach i każdy to czyta i nie wiadomo co sobie myślą i co mogą z tym zrobić.

lamorelka, nazwę trzeba wymyślić :D Poczekajmy z tym do jutra. Więcej nas będzie i wymyślimy coś ok? Ja uciekam do męża przytulić się :)

Cyntia, fajna Kobitka z Ciebie :) Swojego P. też masz fajnego :D

Dobranoc :*

Ostatnia edycja:
Cyntia ale fajna z Was para :) miło popatrzeć

Wlasnie tez myślałam o grupie zamkniętej. Możesz Tworzyć Lamorela ( fryzurka bardzo ładna )

reklama
Aleście naskrobały. Od godziny próbuję Was nadrobić... Nie wiem już co komu mam napisać. Odnośnie dzieciństwa, to bardzo współczuje Wam ciężkiego dzieciństwa. Ja swoje miło wspominam, choć nie było w 100% idealne. Odnośnie bicia, to jestem zdecydowanie na nie, choć ja sama nie raz "dostałam" i niestety wspominam to do dziś... Na mnie się to źle odbiło, i generalnie jestem bardzo nerwowym człowiekiem... Może nawet i przez to właśnie... Ale czy będę się w stanie powstrzymać od klapsa jak dziecko mnie totalnie wyprowadzi z równowagi to nie wiem... W każdym bądź razie nie chciałabym nigdy uderzyć swojego dziecka. Aha! No i jestem za grupą zamkniętą! :) lamorela działaj :)

Do góry