reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

lamorleko, fajnie Ciebie widzieć :D ładna dziewczyna z Ciebie :) Ja mam troszkę krótsze włosy, grzywka pocieniowana i kolor ciemny czerwień :p

Cyntia, wizytę mam na wtorek. A brzuch mnie w ogóle nie boli :szok: Czasami zdarzyło mi się zauważyć trochę śluzu w krwi, gdzie normalnie przy miesiączce nie ma u mnie śluzu. Nie nakręcam się, bo nie chce się rozczarować.

wiikki, myślałam o teście, ale dopiero po 2 tygodniach. Rozczarowanie boli.

reklama
Fajna fryzurka, kolorek też robilas? Myślę, że takie pocieniowane włosy na bok (a'la grzywka) też by Ci pasowały. Też się wybieram od początku września już do fryzjera i coś nie moge się zebrać.

laseczki mnie to bardziej zszokowało nie w sensie, że po nich można zajść w ciążę tylko ja to zrozumiałam tak, że one muszę być wyjątkowo szkodliwe dla potencjalnej ciąży skoro nie wolno ich stosować jeśli ktoś się nie zabezpiecza przed ciążą :baffled:

a ja nie dość, że się nie zabezpieczam to jeszcze po owulacji jestem, ale wzięłam tylko dwie więc mam nadzieję, że dużej szkody sobie nimi nie narobiłam. Trudno, zostaną dla męża jak by go gardło bolało :tak:

lamorela fajna fota :tak:

kontra witaj!!!! obyś długo nie była staraczką i fasolka szybko do Ciebie zawitała.
ps. faaajnie masz, w UK mieszkasz... może i mnie będzie dane kiedyś tam wrócić :happy2:

Dobry wieczór Kobietki

Forum żyje własnym życiem Nie ma Cię kilka dni - wypadasz z obiegu, idziesz w zapomnienie, ale już staram się nadrobić. Cofam się o 10 stron;-)

mikaaa- co do wykresu, to zanotowałaś trzecią wyższą tempkę i rozciągliwy śluz, dlatego ovu wyznaczył Co owu na ten dzień. Mierz dalej to prawdopodobnie wykres się zmieni. Ten program jest tylko pomocą i nie można traktować go jak wyroczni... Ja prowadzę go żeby wiedzieć jak wygląda cały cykl.

mamaTomeczka - Twoje perypetie życiowe wystarczyły by na kilka filmów. Nie nudzicie się, oj nie.... Owocnej nocy....

fox - przykro mi trzymaj się Kochana.

lamorela - tulę. Trzymaj się Kochana, paskudny dzień. Śliczna jesteś choć wyobrażałam sobie Ciebie zupełnie inaczej.

kobietka, cyntia85
- wyrazy współczucia.

Malusiolka - Kobieto, Wy i Wasze szczęscie najważniejsze. To Wy podejmujecie decyzje w sprawie dzieci, więc uśmiechnij się. Będzie dobrze.

Zosiasamosia - cudna betka. Gratki, trzymaj się zdrowo.

Cyntia - mój przed niedzielnym maraton jest nieznośny, dziś już ledwie ze sobą gadamy, wkurza mnie bardzo nie myśli kompletnie o niczym innym poza niedzielą. A PSM to przekleństwo. Trzymaj się.

kontra - witaj. Ja też jestem super poukładana, ale niestety w prokreacji to nie pomaga. Zaplanowałam ciążę w czerwcu - mamy koniec września i d.pa. Oby Wam się powiodło. &&&&&&&&& kciuki trzymam.

Nie wypowiem się na temat zachowania dzieci bo swoich nie mam. Wydaje mi się że każda reakcja rodzi (kiedyś) kontrreację
Konsekwencja ponad wszystko.

Miałam przeszczęśliwe dzieciństwo, kochanych rodziców, fajnych (choć dziwnych) braci i myślę, że właśnie to wpłynęło na to jakim jestem człowiekiem. Z rodzicami mam wspaniały kontakt i chciałabym aby moje dziecko miało takie dzieciństwo jak ja. Z tym większym smutkiem czytam o Waszym dzieciństwie. Żadne słowa teraz nie są w stanie zrekompensować Wam smutków. Życzę więc, aby zawsze, zawsze świeciło dla Was słonko i życie uprzątało przed Wami kłopoty....

Uciekam, może uda mi się normalnie pogadać z małżem, dobrze, można rozluźnić bzykanko..bo z maruderem nie mam ochoty

witam wieczorową porą
mamotomeczka wieczór cudny, ahhhhhhhh :)
lamorela, ślicznie :)
zosiasamosia, super beta, gratuluję, musisz nas zarazic teraz :)
Leemonca, wystarczy jedne dzień nie być i już kłopot z nadrobieniem :) no i w zapomnienie sie idzie :)

a ja właśnie dostałam wredną @. a więc zaczynam kolejny cykl :(

Dziewczyny, pomóżcie. Jeśli od czerwca @ miałam 28/06, 28/07, 28/08 a teraz 26/08 to jak mam zapisać kolejną spodziewaną @......

Madzia&Lena to może bć @ albo plamienie implementacyjne. Musisz poczekać czy zaniknie czy się rozkręci. Oby nie :-D

Ona jest rozkręcona tylko właśnie w takim kolorze.. po prostu mnie zalewa.
Brałam antybiotyki + na zbicie gorączki coś. I różne takie świństwa. Ostatnio miałam długie cykle, powyżej 45 dni i nagle po 30 dostałam, właściwie dzień po ostatniej dawce antybiotyku. I tak się zastanawiać zaczęłam czy to aby nie przez to..

karola1986-21 Ja też tak to zrozumiała :confused: tak czy siak na pewno te dwie tabletki Ci nie zaszkodziły i skoro nie są zalecane to ich po prostu nie bierz ale swoją drogą to rzeczywiście dziwnie to napisali tak naprawdę nie wiadomo o co chodzi.
Przynajmniej teraz wiemy, że trzeba czytać przeciwwskazania nawet na tabletkach od bólu gardła :-D

reklama
Lamorela super zmiana :) czasami mala rzecz a tak cieszy :) zmiana oczywiscie na plus :)

ja nigdy nie farbowalam wlosow i szczerze powiedziawszy kocham moj kolor wlosow :) jedyna zmiana to ombre :) niestety moje wlosy ostro zniszczone są przez prostownice :p może ktoś zna jakiś sprawdzony sposób na odzywienie włosów (bo odzywki nie pomagają :) )

może z czasem pododajemy swoje zdjęcia tutaj :) ? fajnie byłoby Was Wszystkie zobaczyć :)

Do góry