reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Dziewczyny o co chodzi? Ovufriend chyba "zwariował". Po dzisiejszym wyznaczeniu temp wyznaczył mi termin owu na 10dc a termin @ na 24dc. Przecież to nie możliwe. Nigdy nie miałam cyklów poniżej 30 dni i raczej wątpie, żeby ten cykl miał być krótki... O co kamman.... ?? Czy uważacie że ovufriend w moim przypadku się nie myli co do owulacji?? :/

wiesz co, mi się wydaje, ze jak CI podskoczy jeszcze temp to on zmieni wykres, takie mam wrazenie, kiedys uzywalam takiego programu wlasnie bo chcialam zobaczyc czy u mnie jest w ogole taki skok i tez tak mialam. Musisz poczekac, on wyznacza bo zobaczyl ze to juz wyzszy 3 pomiar a moze byc tak ze znowu wpiszesz temp jutro i on przesunie to.

reklama
mikaaa nie kieruj się ovufriendem z wyznaczaniem ovu, mi wyznaczył bodajże na 11 dc, na ubiegłą środę, a w czwartek byłam na kontroli pęcherzyka i było przed ovu, bo pęcherzyk dalej był, więc moja ovu mogła przypaść dopiero gdzieś w pt/sb, a nie tak jak twierdzi ovufriend, to tylko system i akurat z wyznaczaniem ovu to bardzo się myli

Cześć kobitki :happy2:, ale u nas paskudna pogoda :baffled: pochmurno i pada :sorry2:

susel pracę dostałam przez pośrednika w jednym z większych marketów. Niestety tu gdzie mieszkam ciężko jest z pracą i biore co jest. Zawsze jakiś grosz wpadnie. A dlaczego nocki? Bo w nocy jest najwięcej roboty... i w takich momentach do głowy przychodzi mi tylko 1 myśl... po co ja się kształciłam? Po co?
piaska no to fajnie, że się zmniejszył :tak: ale szczerze mówiąc też myślałam że się wchłonie. Kiedy masz następną wizytę?

kontra witamy, witamy :-)

conti trzymam &&&, daj znać jak po wizycie :tak:

Mój Kuba dziś się rano budzi i mówi mi, że zapomniał, a ma jeszcze 1 zadanie do odrobienia z angielskiego :szok: na 71 stronie. No to ja szybko do plecaka wyciągam knige i rzeczywiście zadanie do zrobienia jakiś listek do kolorowania i wycięcia :-D więc na szybkości zrobiliśmy :-D kurczę zawsze przeglądam każdą książkę w poszukiwaniu zadania domowego, ale nie sądziłam, że może to być na końcu książki.

Dziewczyny o co chodzi? Ovufriend chyba "zwariował". Po dzisiejszym wyznaczeniu temp wyznaczył mi termin owu na 10dc a termin @ na 24dc. Przecież to nie możliwe. Nigdy nie miałam cyklów poniżej 30 dni i raczej wątpie, żeby ten cykl miał być krótki... O co kamman.... ?? Czy uważacie że ovufriend w moim przypadku się nie myli co do owulacji?? :/

mi kiedyś 3 razy zmieniał dzień owulacji, aż zła byłam i zgłupiałam :baffled: ale później już było ok. Mierz dalej tempke i zapisuj.

Dzień dobry wszystkim :)

pogoda paskudna (szaro-buro i leje), a nastrój podobny... od jakiegoś czasu mam gorsze dni z moim Młodym wrrrrrrrrrrrrr... on się nie słucha, a ja nie umiem powstrzymać krzyku (który i tak niewiele daje) i później po akcji mam wyrzuty sumienia i smutek wielki, że jestem taka nieskuteczna matka...

a do tego od wczoraj boli mnie jak na @, choć szczerze wierzyłam w II - dziś dzień przed terminem @ mnie podkusiło i zatestowała i oczywiście d... blada, tylko jedna I i żadnego nawet cienia cienia...

chyba niemożliwe, żeby nie było objawów ciążowych, tylko @małpowe i test negatyw, a to jednak ciąża - a następny cykl pewnie na straty, bo muszę jechać do biura do innego miasta i akurat w moje, potencjalne dni płodne.... ech

mam nadzieję, że dzień skończy się lepiej niż zaczął...

mamaTomeczka - super pozytywna opowieść - przynajmniej jeden powód do uśmiechu :)

Ostatnia edycja:
fox, kciuki trzymam &&&&&& :* U mnie też ponuro. Nawet nie chciało mi się dzisiaj z łóżka tyłka zwlec, ale musiałam aby dziewczynki przebrać i nakarmić.

Czytam tak każdą i dochodzę do wniosku, że Czerwiec nie jest naszym miesiącem tylko lipiec. Też fajnie, bo ciepło będzie :) Może centka do nas dołączy. Ciekawa jestem co tam u niej :)

natkusia, nie nakręcam się Kochana :) Jakoś udało mi się przyzwyczaić do tej wrednej m@łpy :p

mychunia, mój mąż jest z 2 lipca :)

Malusiolka - a mój synuś z 1 lipca :)

wiem, że dopóki @ nie ma, to jest nadzieja... a jak nie to następne cykle, tyle że ten najbliższy raczej nie wypali, a ja mam schizę, bo już mi po prostu zegar bije na alarm (jestem mamutem, przy Was :) )

Jestem zła, na męża bo ma głęboko to, że mnie głowa boli jak dawno nie bolała, to, że chciałam się zdrzemnąć i to, że temperatura mi nie wzrosła.:wściekła/y: do tego leje od rana, normalnie jesienna depresja mnie dopadła.

reklama
Ludzie ale pogoda za oknem :szok: Leje, wieje, okropieństwo
Nie idzie mi dzisiaj praca którą sobie zafundowałam :dry: Od dzisiaj w Biedronie jest ryba 30% taniej - miałam Wam napisać :happy2:

Malusiolka, lipiec fajny miesiąc :tak:

Do góry