Witam wieczorowa porą
oj sporo mam do odpisania, od razu przepraszam, jeśli którąś pominę
malusiolka qrcze to wszystko jest jakieś zwichrowane
przytulam
na początku nie dotarło do mnie, co się stało :-( ale dacie radę, masz dziewczynki i wsparcie w małżu, &&& żeby następny cykl był Wasz
mallaika gratuluję dobrych wieści
Ty nas tu na duchu podtrzymałaś
super, że z dzidzią ok
ysmena teściowa rzecz nabyta ;-) jeśli nie docenia, że jej syn trafił na taką wspaniałą żonę, to jej strata. Ja to bym chciała, żeby moja synowa miała takie serducho jak Ty i taką empatię
mycha &&& za mamę, najważniejsze, że niebezpieczeństwo już zażegnane, niech mama szybko wróci do formy
lamorela zasługujesz na dzidzię i na pewno dasz sobie radę
jesteś silna i bardzo dojrzała
&&& żeby nerka się trzymała
ja bym mocniej ścięła włosy - jak już będziesz po pochwal się ;-)
biedroneczka Młoda dobrze śpi
my Gabrysia kładziemy 20-21 i śpi do 6-7:30 plus w dzień max 1,5godz.
piaska historia miłosna rodem z dużego ekranu
My z moim A jesteśmy razem od 15 lat, w tym 5 po ślubie
poznaliśmy się w liceum, chodziliśmy do jednej klasy, ja na początku go nie trawiłam, bo nic się nie odzywał, jak jeździł ze mną i moją koleżanką autobusem
pierwsza wycieczka klasowa zweryfikowała moja niechęć
i zostaliśmy parą
przez te wszystkie lata rozstawaliśmy się 2 razy, raz w II klasie liceum (na pół roku), potem na studiach (na 2 miesiące)
i jakoś nie spotkałam w tym czasie nikogo, kto by do mnie aż tak pasował
Jeśli chodzi o teściową - moja jest w zasadzie w porządku, czasem pomarudzi o 2-gie dziecko (nie wie, że się staramy), ale można z nią porozmawiać i tak to się nie wtrąca w nasze życie. Natomiast ja mogę o teściu godzinami opowiadać
nasz "konflikt" rozpoczął się już w liceum, teraz oboje traktujemy to z przymrużeniem oka i na wesoło, ale są też i ostrzejsze momenty
głównie chodzi o wychowywanie dziecka, co i kiedy i jak powinno robić
sztandarowym przykładem było zawinięcie 4-miesięcznego Gabrysia w koc i wyjście z nim na nasłoneczniony balkon, gdy temperatura powietrza przekraczała 30st
i wielkie zdziwienie, że on ciągle płacze
takich sytuacji/historii mam na pęczki