reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
witam wcześnie rano :-) Susel nie martw się bo moja szwagierka miała okres normalnie, a zaraz potem okazało się, że jest w ciąży. Ja się dalej czuję dziwnie niby na @, ale jakoś tak inaczej. Mam dostać @ więc wcześniej testu nie będę napewno robić. Udanego dnia i pozytywnych teścików :-D

witam Was przed pracą...
ja zrobiłam dzisiaj sikacza i negatywny... odstawiałam już luteinę aby dostać okres... eh, jakich to człowiek sobie objawów potrafi nie wkręcić :-( no cóż, życie... w tym miesiącu odpadają starania o dziecko - miesiąc przerwy bardzo dobrze mi zrobi...

susel
czekamy na wieści ;-):-D
agaawa to udanego wyjazdu :-D może greckie powietrze wspomoże ;-)

u mnie dziś powinna być @, ale pojawia się po południu, więc jeszcze czekam... ostatnia się spóźniła, więc też przewiduję taki scenariusz... :zawstydzona/y: i właśnie się dowiedziałam, że mojej koleżance udało się za pierwszym razem :happy: i cieszę się i też mi się trochę żal zrobiło... :zawstydzona/y: no nic, poniedziałek jest, więc nie ma co smęcić, bo cały tydzień taki będzie :sorry:

benfica -oby nie przylazło to małpisko :tak: Trzymam mocno kciuki! &&&&&&&&&&&

susel
- daj znać od razu co i jak ;-)

mar-chew - czemu spisujesz od razu cykl na straty ? tempka piękna wysoka, a teścior może wyjść pozytywny dopiero kilka dni po terminie @.

Czesc Dziewczyny, ja tak na szybko i z telefonu. Chciałam tylko napisać, że trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Udanego dnia!

Dobry,
Trzymam kciuki za pozytywne tesciki, bo cos tych dobrych informacji ostatnio malo.
Ja zamiat z mezem dzialac to jestem z corka w szpitalu ale mam nadzieje ze dzis wyjdziemy. Choc przez ten stres mi sie wszystko rozregulowalo wiec trzeba probowac kazdego dnia. Ogolnie jestem zla na niego i jakos srednio mam ochote na seks ale znow kolejny cykl bedzie w plecy :-/

wiikki - podziwiam, że cztery miesiące po porodzie masz siłę starać się o drugiego skarbika. Ja dwa lata nie mogłam dojść do siebie, taka byłam wymęczona fizycznie i psychicznie. Także zazdroszczę :-)
Zdrówka dla córci.:tak:

reklama
susel, bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki!! Wszystko będzie dobrze.

Trzymam kciuki też za wszystkie dziś testujące :tak:, jest tam w zestawieniu sporo babeczek do potwierdzenia!

wiikki, tulę mocno. Oby dziś udało Wam się wyjść z tego szpitala i dużo zdrówka życzę! A z mężem proszę się pogodzić ;-)

Do góry