reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
witam wcześnie rano :-) Susel nie martw się bo moja szwagierka miała okres normalnie, a zaraz potem okazało się, że jest w ciąży. Ja się dalej czuję dziwnie niby na @, ale jakoś tak inaczej. Mam dostać @ więc wcześniej testu nie będę napewno robić. Udanego dnia i pozytywnych teścików :-D

witam Was przed pracą...
ja zrobiłam dzisiaj sikacza i negatywny... odstawiałam już luteinę aby dostać okres... eh, jakich to człowiek sobie objawów potrafi nie wkręcić :-( no cóż, życie... w tym miesiącu odpadają starania o dziecko - miesiąc przerwy bardzo dobrze mi zrobi...

susel
czekamy na wieści ;-):-D
agaawa to udanego wyjazdu :-D może greckie powietrze wspomoże ;-)

u mnie dziś powinna być @, ale pojawia się po południu, więc jeszcze czekam... ostatnia się spóźniła, więc też przewiduję taki scenariusz... :zawstydzona/y: i właśnie się dowiedziałam, że mojej koleżance udało się za pierwszym razem :happy: i cieszę się i też mi się trochę żal zrobiło... :zawstydzona/y: no nic, poniedziałek jest, więc nie ma co smęcić, bo cały tydzień taki będzie :sorry:

benfica -oby nie przylazło to małpisko :tak: Trzymam mocno kciuki! &&&&&&&&&&&

susel
- daj znać od razu co i jak ;-)

mar-chew - czemu spisujesz od razu cykl na straty ? tempka piękna wysoka, a teścior może wyjść pozytywny dopiero kilka dni po terminie @.

Czesc Dziewczyny, ja tak na szybko i z telefonu. Chciałam tylko napisać, że trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Udanego dnia!

Dobry,
Trzymam kciuki za pozytywne tesciki, bo cos tych dobrych informacji ostatnio malo.
Ja zamiat z mezem dzialac to jestem z corka w szpitalu ale mam nadzieje ze dzis wyjdziemy. Choc przez ten stres mi sie wszystko rozregulowalo wiec trzeba probowac kazdego dnia. Ogolnie jestem zla na niego i jakos srednio mam ochote na seks ale znow kolejny cykl bedzie w plecy :-/

wiikki - podziwiam, że cztery miesiące po porodzie masz siłę starać się o drugiego skarbika. Ja dwa lata nie mogłam dojść do siebie, taka byłam wymęczona fizycznie i psychicznie. Także zazdroszczę :-)
Zdrówka dla córci.:tak:

reklama
susel, bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki!! Wszystko będzie dobrze.

Trzymam kciuki też za wszystkie dziś testujące :tak:, jest tam w zestawieniu sporo babeczek do potwierdzenia!

wiikki, tulę mocno. Oby dziś udało Wam się wyjść z tego szpitala i dużo zdrówka życzę! A z mężem proszę się pogodzić ;-)

Do góry