reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Zależy Phoebe co masz zamiar reklamować ???
Na mężów, implanty i wibratory nie ma gwarancji...niestety !!! :-D:-D:-D

Zmykam do łóżeczka...już słyszę jak mój M chrapie...ten typ tak ma !!!

DOBREJ NOCY DLA CIĘŻARNYCH !!!
UPOJNEJ DLA STARACZEK !!!

reklama
Może rzeczywiście przenieśmy się tu, kto wie ile nam jeszcze zejdzie na starankach w tym roku tfu tfu tfu ;-) a ja wróciłam już z urlopu nad naszym polskim morzem:) jednak urlop to jest to:) nie ma to jak zmienić klimat, oderwać się od wszystkiego. A ovu zbliża się wielkimi krokami :-)

mam do Was prośbę dziewczyny, możecie mi napisać, albo podesłać link (szukałam, ale nie mogę znaleźć:zawstydzona/y:) jak wstawić wykres z ovufriend? tzn, żeby wuświetlał się w moim profilu, jak u niektórych z Was.

I trzymam kciukaski za nas wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

hej dziewczyny :-)
przypominam się w nowym wątku... ostatnio bardzo mało się udzielam - bo strasznie zaczęłam się nakręcać - a to bardzo nie dobrze, zawód będzie chyba bardzo bolesny.

Dzień dobry :-) Widzę, że już nie śpimy ;-) Ja już w pracy, ale czas na naskrobanie czegoś i śledzenie wszystkiego na bieżąco zawsze się znajdzie a co :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry