reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

ysmena proszę nie nakrecaj się tym testem też tak mialam pare razy i na prawde po jakims czasie na niektorych wychodzi cien drugiej kreski (czasem nawet dosc mocno widoczny )
powtórz test za dwa dni rano i jakby cos mialo byc to juz bedzie :)

reklama
kurcze, jak mnie wszystko wkurza ostatnio w pracy, mamy jakiś nowy ważny projekt, ludzie się zabijają, żeby coś na tym ugrać dla siebie, ogólnie mało kto się zna na temacie i jeszcze mnie w to wmieszano (bo mam doświadczenie z poprzednich prac), stwierdzając, że jak to wypali, to jeszcze będzie konieczna reorganizacja całej instytucji - jestem zła, bo miesza się mnie w to, wszyscy gratulują, że super szansa, a prawda jest taka, że jakbym mogła, to bym się tym w ogóle nie zajmowała
mam fajne stanowisko, spoko obowiązki, umiarkowany spokój i nagle ktoś to chce zburzyć, a całością ma zarządzać koleś, z którym nie da się normalnie współpracować

jejku, jak ja bym chciała, żeby się okazało, że ten miesiąc starań był szczęśliwy... nie, żebym od razu chciała iść na zwolnienie, ale po prostu nie przejmowałabym się tym wszystkim, a prędzej czy później i tak by mnie w tej pracy nie było,
jestem zła na to, co się tu wyprawia

jutro idę do lekarza i dowiem się czy pęcherzyk pękł...

Ostatnia edycja:
kobietka Współczuję takiej teściowej. Ja mam teściową superową. To jest kobieta z duszą na ramieniu i sercem w ręku. Na prawdę nie mogę nic powiedzieć złego na nią. Lepiej chyba trafić nie mogłam. Wiadomo że czasem mamy inne zdanie na różne tematy, ale generalnie złota kobieta. Także współczuję wszystkim tym co mają tzw "teściowe z kawału"...

mikaaa to ja Ci zazdroszczę :tak:

Conti nie zazdroszczę sytuacji w pracy. Jestem typem który lubi mieć wokół siebie porządek i ład i ktokolwiek lub cokolwiek chce to zburzyć to wtedy nie działa na mnie zbyt dobrze. Ja lubie mieć kontrolę.

Kurcze i dalej nie wiem co tu robic po powrocie z przedszkola :sorry:
-------------
Zobaczyłam taka mini mini mini cząsteczkę brązowawą śluzu :D

Ostatnia edycja:
Właśnie mnie wrobili, żebym wpłaty w przedszkolu w piątek zbierała... No zajefajnie, ech, ale ktoś to musi zrobić, niech tym razem to ja się pomęczę.

Jezu, czuje się jak dinozaur :-pJa mam równo 30stkę, mój ślubny 37 :tak:
Dobra, zbieram się po pierworodnego. Będę dopiero wieczorem więc miłego dnia !

Malusiolka bardzo mi przykro, trzymaj się kochana, następny cykl będzie twój. Wróciłam od doktora mojego i na razie musimy zawiesić starania bo mi mocznik lekko podskoczył, prawdopodobnie przez za wysokie stężenie leku we krwi, ale i tak jest mi smutno.

reklama
Witam Kochane :* Ja właśnie obiadek zrobiłam. Dzisiaj pomidorowa, bo dziewczynki lubią i zapiekanka z ziemniakami i mielonym :D Właśnie się piecze ^^ A i żeby nie myśleć o tym, że jednak nie mam fasolki, to zrobiłam dla męża sałatkę (ryż, papryka, ogórek konserwowy, seler ze słoiczka, kukurydza, pierś z kurczaka podsmażona z przyprawą do kurczaka, ananas, majonez, trochę soli i pieprzu). Mniam :D :-) Nigdy takiej nie robiłam. Lubię coś wymyślać :D

lamorelka, dziękuję Kochanie :* Mi też przykro z Twojego powodu :( <przytul> Jak dojdziesz do siebie, to na pewno uda Ci się szybko zajść w ciąże. Trzymam mocno za Ciebie kciuki &&&&& :* Wracaj do zdrówka Kochanie :*:*

Dziewczyny, jak Wy dinozaurami jesteście, to kim ja jestem? Człowiekiem pierwotnym? :D

Ostatnia edycja:
Do góry