reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

tez mi sie tak wydaje, ze po 20 minutach nie bylo co patrzec ale spojrzalam jak wyrzucalam test. Kupilam pre-test ale dzisiaj zakupie nowy i zrobie jutro albo pojutrze i tyle. No chyba ze wczesniej nadejdzie @.
W piatek jedziemy do Zamoscia odwiedzic tesciowa wiec albo bede umierac z bolu małpkowego albo bede ucieszona i bede miec banana na twarzy. Tak czy siak Tesciowa wlasna apteke prowadzi i tak mnie kusi zeby sie zaopatrzyc we wszystko ale ona wtedy sie domysli a ja nie chce zeby wiedziala jeszcze, szczegolnie ze teraz wedlug niej powinnismy poczekac bo Siostra mojego Meza nie moze miec dzieci i staraja sie juz 10 lat i jak ja bym zaszla to wtedy mogloby tej siostrze byc przykro. Paranoja :)

reklama
tez mi sie tak wydaje, ze po 20 minutach nie bylo co patrzec ale spojrzalam jak wyrzucalam test. Kupilam pre-test ale dzisiaj zakupie nowy i zrobie jutro albo pojutrze i tyle. No chyba ze wczesniej nadejdzie @.
W piatek jedziemy do Zamoscia odwiedzic tesciowa wiec albo bede umierac z bolu małpkowego albo bede ucieszona i bede miec banana na twarzy. Tak czy siak Tesciowa wlasna apteke prowadzi i tak mnie kusi zeby sie zaopatrzyc we wszystko ale ona wtedy sie domysli a ja nie chce zeby wiedziala jeszcze, szczegolnie ze teraz wedlug niej powinnismy poczekac bo Siostra mojego Meza nie moze miec dzieci i staraja sie juz 10 lat i jak ja bym zaszla to wtedy mogloby tej siostrze byc przykro. Paranoja :)

coooo?! masz czekać z dzieckiem bo oni się starają już 10 lat? a co ma piernik do wiatraka?To Wasze życie i Wasze plany ja wiem ,że musi być przykro komuś kto nie może tych dzieci mieć no ,ale bez przesady...
ja pisałam już kiedyś tutaj ,że jestem chora na schizofrenię no i 2 lata temu ponad pani psychiatra powiedziała ,że mam przez 2 lata brać psychotropy i po 2 latach odstawimy i będę mogła zajść w ciążę i tak też powiedziałam teściom , a moja teściowa za moimi plecami powiedziała ,że ja się zasłaniam lekami ,a tak na prawdę to nie chcę mieć dzieci :szok: i do mnie to dotarło zawsze takie rzeczy wychodzą na jaw prędzej czy później i szczerze? to ja jej nie powiem o ciąży jak mi brzuch urośnie to dopiero się dowie nie zamierzam się chwalić tym jej.

ysmena, ja rozumiem, że nie może zajść w ciąże i będzie jej smutno, ale nie ma co rezygnować przez to ze swoich planów. Nie można wszystkiego porzucać dla tej jednej osoby. Co z tego, że poczekacie jak później sami możecie mieć problem z poczęciem. Dziwne ma podejście ta Twoja teściowa. A i mam prośbę, jak piszesz posty, to staraj się edytować jak chcesz jeszcze coś napisać, a Twoja wypowiedź widnieje jako pierwsza. Będzie nam się lepiej czytać :) A co do pre-testów to nie polecam. Oszukują ;)

zaraz sprawdzę jaki ja mam test bo kupiłam jeden sobie na przyszłość i sobie leży , niech czeka mam nadzieję ,że jak przyjdzie pora go użyć to mi pokaże dwie kreseczki :-)

kobietka22 przecież takie rzeczy zawsze wyjdą. Ale Teściowa wczesniej dawala Ci jakies sygnaly ze np zle cos robisz albo cos krytykowala???
Ja ostatnio dowiedzialam sie,ze zabrałam tesciowej syna i ze mogl sobie jakas znalezc z zamoscia a nie z warszawy. Potem, ze na co nam cudze dziecko, a i zawsze twierdzi ze nas na nic nie stac i wiecznie pieniadze chce nam dawac. NIe rozumiem tego. Tata Leszka nie zyje juz 15 lat i nie poznalam Go,a szkoda podobno byl wspanialym Mezczyzna. A Tesciowa odwala jakies jazdy, szczegolnie ze ja nigdy nic jej zlego nie powiedzialam i zawsze jestem mila. No ale to nie wystarczy. Nie nasza wina ze Gosia nie moze miec dzieci, a teraz Goska sie do nas nie odzywa odkad mamy Amelke. Dziwna atmosfere stwarzaja wokol nas a my jestesmy normalnymi ludzmi z normalnymi marzeniami noooooo.

Dziek Malusiolka za radę :D oczywiscie dostosuje sie. Ja to taka zakrecona jestem i ciagle cos pisze. Wybaczcie hehe

a co do siostry Meża to jej mąż wprost powiedział, jej przed slubem ze dzieci nie chce i ona myslala ze on po slubie zmieni zdanie a najgorsze ze to on ma problemy z plemnikami i nie chce sie leczyc. Smutne, ale przeciez ja nie chce i nie moge czekac bo u mnie tez moze byc jakis problem. Nigdy nic nie wiadomo.

Ostatnia edycja:
ysmena - sorry, ale w tej sytuacji powinnaś wykazać się zdrowym egoizmem. Trudno, że innym nie wychodzi, Twoje powstrzymywanie się przed zajściem w ciążę na pewno jej nie pomoże. A tak to zapatrzy się w Twoje i od razu jej pomoże. :-)

Aleście temat znalazły - teściowe :-p To ja musze milczeć, bo milczenie w tej sytuacji jest złotem :cool2:
Byłam na działce, zerwałam ostatnie resztki fasoli i pietruche, żeby ususzyc bo podobno suszona jest thebeściarska.Zobaczymy.
Nie wiem co tu dzisiaj robić jak syna z przedszkole odbiore hmmmmmm
Dzwonił mężu, mówił zebym lepszy test sobie kupiła bo on uważa, że ja "zapylona" :cool: No a ja dziś się czuje jakbym miała już @ dostać, co chwile latam i zaglądam czy jest.

Lecę po Amelindę. Dzisiaj dopiero jak mała zasnie do Was zawitam więc życzę samych pozytywów, słoneczka i uśmiechów.
Buzialeeeee:*

reklama
ja mam bobo test ...

ysmena- jak poznałam moją teściową to bardzo chłodno mnie potraktowała, potem jak się zaręczyliśmy i mąż pytał czy ładny pierścionek mi kupił to powiedziała : "to ,że jej się podoba to nie znaczy ,że mi też musi " tak to powiedziała jakby mnie tam nie było w ogóle, potem wyszło dużo rzeczy jak zaczęłam się przyjaźnić z drugą jej synową to było tak ,że do mnie obmawiała ją ,a do niej mnie i jak się zgrałyśmy to wszystko wyszło moja teściowa potrafi być podstępna np kiedyś mój mąż pojechał do niej sam i wrócił i mi mówi ,że źle się tam dzieje ( teściowa mieszka przez ścianę z drugą synową) ,że teściowa płakała i mówiła ,że ta druga synowa głodzi dzieci i nie daje im pić , ja byłam w szoku bo zawsze dziewczynki dostawały jeść i pić ,a moja teściowa jak coś dobrego miała to one pytały czy mogą zjeść jak to u babci no i ona sobie wydedukowała ,że skoro u niej jedzą to w domu nie mają co jeść ,teściowa i druga synowa mają kuchnie osobne , no i od tamtej pory nie jedzą nic u babci a ich mama była w szoku co ta baba wygaduje w ogóle , a do mnie moja teściowa nigdy nic nie powiedziała osobiście tylko za plecami i raz mąż usłyszał przez okno co ona gada o mnie i jej zrobił jazdę w mojej obronie ja jestem dla niej miła i grzeczna ,ale ona jest po prostu niereformowalna jak była na zmówinach u nas to powiedziała mojej mamie ,że jest gruba wyobrażacie to sobie ??? zero taktu ja wiem ,że ona ani mnie ani drugiej synowej nie lubi ,ale jest fałszywa i nic w twarz nie powie tylko po ludziach chodzi i gada.

Do góry