reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Wiem i nie raz już przez to przechodziłam, ale i tak cały czas się boję, że dojdzie do odrzutu i będzie znowu szukanie nerki (a to nie jest takie łatwe). Dla poprawy nastroju idę jutro do fryzjera.:) może zrobię grzywkę, choć raz miałam i wyglądałam jak idiotka.

Ostatnia edycja:
Piaska haha, Dinozaurzyco :-p

mycha o matko! To mama wczesniej nic nie chorowała, że tak nagle jej się to trafiło?? Dobrze, że juz po wszystkim i mam nadzieje, że z dnia na dzień będzie co raz lepiej.

hej hej Agaawa :happy:
Mówisz, że Ty już mamut wśród nas? eeeee :)
lamorela kobitko, nie tak ludzie chorują i po kilkoro dzieci mają wiec nie pisz, że Ci dziecko nie dane! :tak: Masz mądre podejście, że za wczasu sie martwisz ale uwierz mi, że gdy jest już szkrab w domu to wszystkie sprawy dobrze sie układają i nie ma czasu nawet na jakieś chorowanie itp :tak:

cześć dziewczyny, ja tak tylko na moment. byłam na USG. widać buło elegancki pęcherzyk, umiejscowiony jak trzeba. Za 2 tyg powtórne USG, żeby zobaczyć czy serduszko już bije. Beta wyszła ponad 4600, więc jest dobrze :)
lekarz nie widzi powodów do niepokoju. A te bóle to mogą od kręgosłupa promieniować, bo ja po poprzedniej ciązy i porodzie mam zmasakrowany odcinek krzyzowy i kość ogonową. Niemniej dzień dziś dla mnie szczęsliwy :)
trzymajcie się ciepło!

doska powtórz tesciora rano :tak:Swoją drogą nie jesteś sama ze spóźniająca się @ i negatywnymi testami :confused2:

mallaika super wieści! Również trzymaj się ciepło! :happy:

Mallalika no super, takie wieści mi się podobają ;))) a za 2 tyg na pewno będzie serduszko biło jak dzwon ;)

doska1 dokładnie z rana powtórz test i daj znać &&&&&

lamorela głowa do góry, musi być dobrze trzymam kciuki kochana dobrze, że idziesz do fryzjera takie wizyty zawsze poprawiają humor

A mnie pęka głowa :/ wróciłyśmy z córcią z przesympatycznego spacerku z Zosiąsamosią :-) i odpoczywamy

susel, na betę nie pójdę w tym tygodniu, bo mąż już nie dostanie wolnego, a my nie mieszkamy w mieście. Do szpitala z 11, albo i lepiej km mamy. Do ginekologa nie pójdę wcześniej z tego samego powodu, a poza tym to jest dobry lekarz i do niego kolejki są. Mam na 1 października więc poczekam. To niecały tydzień.

doska1, zrób test rano i daj znać co wyszło ;) Tylko nie załamuj się jak pokaże się I kreseczka, bo może być za wcześnie. Trzymam &&& :)

mallalika, gratuluję tak ładnej betki :):*

Ostatnia edycja:
reklama
Ściąć włosy, czy hodować? Chciałabym mieć do połowy pleców, ale wizja nowej fryzury mnie kusi! Do tego może strzelę jakiś nowy, bardziej szalony kolor.

Do góry