reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

dorcia no właśnie nie wiem o co chodzi...:sorry: Mówiła już ładnie,płynnie...a tu nagle taki zonk...:szok: Mam nadzieję,że jej to przejdzie... :(
Póki co,znowu się pokłóciłam z P.:wściekła/y: No po prostu tylko w łeb dać!!!!!!!!

reklama
Kurde no :-( Pisałam Wam, że rano robiłam test owulacyjny i wyszła jak nigdy od 2 tyg wyraźna krecha testowa. Niemal taka sama jak kontrolna. I teraz poszłam zrobić jeszcze raz i co? NIC zero śladu, normalnie kreski testowej absolutnie BRAK... Eh... Za bardzo się chyba nakręcam.

Do tego w bule przegrałam z kretesem.
Całe popołudnie myślę, że byłabym już za półmetkiem ciąży... i miałabym spory brzuszek. A nie mam nic. Boże w jakieś strasznie smutne tony uderzam, chyba muszę się położyć spać.

Fajne te Wasze sierściuchy :tak: Wkleiłabym swoje, ale nie umiem.

karotka znowu chcesz patelni użyć? ;-) pogodzicie się jak nie dziś to jutro!
benfica Topik świetnie się prezentuje. I szacunek za wzięcie psa ze schroniska :tak:
martus jejku, dopiero teraz zerknęłam na Twój avatarek. Ale słodziaki !!!!!!!
celta ściskam Cię mocno i pokazuję, jak mocno trzymam kciuki za Ciebie! o takkk &&&&&&

Ostatnia edycja:
karotka ja Ci już mówiłam że PATELNIA ODPADA !!! Wiesz oni są z marsa...a my ze snickersa...ja to w ogóle z chałwy chyba jestem ...bom tłusta ...hahahahaha
Zero sexu to będzie dobra KARA...tylko pytanie czy to będzie kara dla niego czy dla Ciebie ??? Hmmmm ???

Ależ ja Was wszystkie lubię...lubię ludzi którzy kochają zwierzęta !!!

martuskubus mówisz że mój Żbik...a może i ??? !!! Kochana mój tata gdyby nie nasza kotka Zośka ( która odeszła ze starości u nas w domu-nie poszła daleko od domu...nie wiedzieć czemu ) mój tata już by nie żył...wyczuła u niego raka...serio ... a mnie mój kociak zawsze kładzie się na brzuchu...nereczki mi grzeje sierściuch mój kochany !!!

Celta - należy wziąć też poprawkę na takie testy. Jeśli zdecydowanie więcej wody wypijesz, to automatycznie mocz jest bardziej rozcieńczony. Przytulajcie się, przytulajcie - bo tak naprawdę nie znacie dnia i godziny :-D Mi lekarz po poronieniu powiedział, że w całej tej sytuacji najważniejsze, że możemy spłodzić dziecko (średnio pocieszające, ale jednak prawdziwe). Trzymam kciuki i proszę się tu nie łamać i nie do końca ufać testom! :-)

No pewnie,że zgoda była :-) I patelnia nadal cała...
ale dorcia masz rację... ta kara w postaci braku seksu,to nie wiem,czy nie uderzyłavy we mnie,cholera jasna :-D
Kurde,tak się ograniczałam z paleniem ze względu na staranka,a właśnie z nerwów zapaliłam...:zawstydzona/y:

poziomk@ jakbym miała drugi raz wybierać, też wzięłabym ze schroniska. On ma fenomenalny charakter, lubi inne zwierzaki, Gabrysia pilnuje jak oka w głowie, słucha jak nie wiem co... na początku musieliśmy z nim dużo pracować i dosłownie na każdym kroku pokazywać mu, że jest już naszym stadem, że go nie zostawimy, bo był kłębkiem nerwów, ale po 6 miesiącach u nas jakoś doszedł do siebie. Mamy go już ponad 3 lata :happy:

Witam się z wieczora.. :tak:

ale się rozpisałyście :szok:
Niestety nie mam czasu aktywnie uczestniczyć w rozbudowie wątku, ale tak to jest w te wolne dni. Zacznę odrabiać w poniedziałek ;-)

U nas dziś dzień zleciał po hasłem "wielkie porządki". Zabrałam panicza do babci i gruntownie posprzątałam całe jej włości :-p Mój małż od rana siedzi nad kodeksem... więc pożytek z niego żaden. Choć.. UMYŁ OKNA! :cool:

U mnie dzisiaj pojawiło się to plamienie.. niedużo, ale nie wiem o co chodzi :-( takie jasnobeżowe.. i ból jak na @.
To chyba nie wróży najlepiej...

Trzymajcie kciuki, żeby jednak to małpisko nie przyszło.

Dobranoc babeczki :-)

właśnie właśnie Straciatella, mało Cię tutaj, ale już usprawiedliwione! :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny, szybka i krótka sonda z jednym pytaniem - ostatni film, który widziałyście i który Wam się podobał?
szukam jakiegoś godnego polecenia ;-)

reklama
Do góry