reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
mychunia A zawsze masz tak przed okresem?

Ja u siebie od 2 dni też obserwuje dziwne objawy ale tłumaczę sobie, że to moja głowa a podświadomie ściskam kciuki i czekam na dzień kiedy zrobię test...

dobry wieczorek kochane Staraczki!
mąż dzisiaj usypiał szogunkę i jak zaczął jej śpiewać, to i mnie się oko przymknęło :zawstydzona/y:
ale już otworzyłam i doczytałam :-D

ailatan witamy Cię! i już zaciskamy kciuki &&&&
Piaska moja dobra koleżanka też wspominała o tym żelu, że nic nie wypływa, trzyma jak należy ;-) teraz jest w ciąży ;-)

Dziewczyny, Wasze zwierzaki cuuuudneeee! naprawdę, wszystkie razem i każde z osobna, super! :tak:

Kurczę, najgorsza ta podświadomość, sama sobie objawy wymyśla... Ja nie należę do wyjątków i też widzę rzeczy których chyba nie ma... tym razem staram się twardo stąpać po ziemi, ale znowu mam przeczucie, że powinny być dwie kreski na teście...
No nic zobaczymy rano.
Uciekam zaraz spać - senna jestem od jakiegoś czasu non stop - to tez objaw oczywiście... ech

Ailatan, po wykresie widzę, że @ jeszcze nie przyszła. A jak infekcja? Przeszło? Trzymam kciuki, żeby @ jednak nie przyszła!

reklama
Hej kobietki

My dziś cały dzień na działce, wracam a tu znów milion stron - już Was 2 razy przeczytałam, a i tak mi się wszystko pogmatwało :szok:

karotka tekst super, aż się łezka ze wzruszenia zakręciła :-D moja mama też ma bzika na punkcie zwierząt, odziedziczyłam to po niej tylko w mniejszym stopniu. Każda bieda mnie boli :zawstydzona/y: najchętniej to byśmy wszystkie sieroty do domu przygarnęły tylko my z bloków...

mamaTomeczka, dorcia ale zwierzyńce macie :-D ale to dobrze, bo człowiek przy zwierzętach jakoś pokornieje i większej empatii nabiera :happy:

mycha u moich rodziców jest właśnie kotka z mamy persa i taty dachowca, jak piękna tak niedobra :-p tylko siebie kocha, prawdziwa księżniczka :szok:

ailatan witaj, znamy się z lipcówek :happy: fajnie, że tu dołączyłaś, bo z nami wesoło 24h/dobę ;-)

wszystkie Wasze zwierzaki są świetne :-D a to nasz Topik - wzięty ze schroniska już jako dorosły pies, nasze pierwsze dziecko ;-)
to.jpg

za wszystkie ciążowe objawy &&&, żeby okazały się fasolkami rzeczywiście :rofl2:

u mnie do @ 2 dni... nic nie czuję, jestem tylko podminowana, więc na bank będzie :confused2::growl:

Załączniki

• to.jpg
    to.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 20
Ostatnia edycja:
Do góry