reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Ojej jaka sliczna Rufi (oczywiscie, ze to imie zenskie!!):tak:

Ja mam az 5 futrzakow
IMG00394-20100707-2048.jpg
Za duzo by je wszystkie pokazywac. Wklejam mojego Doktorka Hausa i psinke Patsie. W sumie to mamy 4 koty i psa i wszystkie sie kochaja! :)

Załączniki

• IMG00394-20100707-2048.jpg
    IMG00394-20100707-2048.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 26
Mychunia ja dzisiaj nawet ściskałam się z kibelkiem...ale wiem że to moja głowa mi psikusy robi :-( W ciąży na bank nie jestem a tu takie dziwaczne objawy !!!

martuskubus....już Cię kocham !!! Ty zwierzolubie...wiesz że dobro dane bezbronnym zwierzakom powraca podwójnie...mój Happy bardzo podobny do Twojego doktorka :) Taki sam "tygrysek"

Karola cóż za wyjątkowa zielonooka kocia piękność !!! Cudna Rufi !!!

Tych dzikich kociaków jest za dużo żebym mogła im stworzyć dom tymczasowy...8 maluszków...ale mamuśki będę łapać od poniedziałku i zawiozę na sterylkę...nasz wet ma podpisaną umowę z gminą więc miałkotki będą mieć dobrą opiekę ...a co z maluszkami ??? Nie mam pomysłu...nikt ich nie chce...jednego ja sobie wezmę...będzie Happy miał towarzystwo...zostaje 7:-:)-:)-(
DSCN6587.jpg

Piaska a jaka cena tego żelu ???

Karotka ...piękny ten tekst...ehhhhhhhh
A myślisz kochana że Sarunia mogłaby mieć jakiś problem i przez to się zacinać ???

Ailatan WITAJ !!!

Załączniki

• DSCN6587.jpg
    DSCN6587.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Kobietki, mam pytanko :) taak, znowuż ja o coś pytam :-D:-D Oglądam wykresy innych kobietek na Ovufriendzie i ciekawi mnie czy ta pionowa linia oznacza, że tego dnia program wyznaczył owulację? Może polecacie jakąś inną stronkę, na której można bezpłatnie prowadzić wykres?
U mnie 12 dc i śluz z delikatną smużką krewki. Wczoraj nie był płodny (nie był przezroczysty, choć się nawet nawet rozciągał), a dziś w sumie nie można stwierdzić, bo jest jeszcze trochę poprzytulankowy. Może ta krewka na owulację? A może po przytulankach :confused2:

Śliczne te Wasze futrzaki!! :tak:

reklama
Ooo, widzę, że wiele kociar tutaj jest, super, ja też mam dwa koty, które też wkleję, a co tam :-)

DSCF7802.jpg

A Wasze sierściuchy też świetne :-)

Mychunia - czy Ty też masz jutro rocznicę ślubu :confused: Tak mi Twój pasek jakoś pasuje :-)

Załączniki

• DSCF7802.jpg
    DSCF7802.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 28
Do góry