reklama
martuskubus
Zaciekawiona BB
Mychunia ja dzisiaj nawet ściskałam się z kibelkiem...ale wiem że to moja głowa mi psikusy robi :-( W ciąży na bank nie jestem a tu takie dziwaczne objawy !!!
martuskubus....już Cię kocham !!! Ty zwierzolubie...wiesz że dobro dane bezbronnym zwierzakom powraca podwójnie...mój Happy bardzo podobny do Twojego doktorka Taki sam "tygrysek"
Karola cóż za wyjątkowa zielonooka kocia piękność !!! Cudna Rufi !!!
Tych dzikich kociaków jest za dużo żebym mogła im stworzyć dom tymczasowy...8 maluszków...ale mamuśki będę łapać od poniedziałku i zawiozę na sterylkę...nasz wet ma podpisaną umowę z gminą więc miałkotki będą mieć dobrą opiekę ...a co z maluszkami ??? Nie mam pomysłu...nikt ich nie chce...jednego ja sobie wezmę...będzie Happy miał towarzystwo...zostaje 7:---(
Piaska a jaka cena tego żelu ???
Karotka ...piękny ten tekst...ehhhhhhhh
A myślisz kochana że Sarunia mogłaby mieć jakiś problem i przez to się zacinać ???
Ailatan WITAJ !!!
martuskubus....już Cię kocham !!! Ty zwierzolubie...wiesz że dobro dane bezbronnym zwierzakom powraca podwójnie...mój Happy bardzo podobny do Twojego doktorka Taki sam "tygrysek"
Karola cóż za wyjątkowa zielonooka kocia piękność !!! Cudna Rufi !!!
Tych dzikich kociaków jest za dużo żebym mogła im stworzyć dom tymczasowy...8 maluszków...ale mamuśki będę łapać od poniedziałku i zawiozę na sterylkę...nasz wet ma podpisaną umowę z gminą więc miałkotki będą mieć dobrą opiekę ...a co z maluszkami ??? Nie mam pomysłu...nikt ich nie chce...jednego ja sobie wezmę...będzie Happy miał towarzystwo...zostaje 7:---(
Piaska a jaka cena tego żelu ???
Karotka ...piękny ten tekst...ehhhhhhhh
A myślisz kochana że Sarunia mogłaby mieć jakiś problem i przez to się zacinać ???
Ailatan WITAJ !!!
Załączniki
Ostatnia edycja:
Cyntia85
Fanka BB :)
Kobietki, mam pytanko taak, znowuż ja o coś pytam Oglądam wykresy innych kobietek na Ovufriendzie i ciekawi mnie czy ta pionowa linia oznacza, że tego dnia program wyznaczył owulację? Może polecacie jakąś inną stronkę, na której można bezpłatnie prowadzić wykres?
U mnie 12 dc i śluz z delikatną smużką krewki. Wczoraj nie był płodny (nie był przezroczysty, choć się nawet nawet rozciągał), a dziś w sumie nie można stwierdzić, bo jest jeszcze trochę poprzytulankowy. Może ta krewka na owulację? A może po przytulankach
Śliczne te Wasze futrzaki!!
U mnie 12 dc i śluz z delikatną smużką krewki. Wczoraj nie był płodny (nie był przezroczysty, choć się nawet nawet rozciągał), a dziś w sumie nie można stwierdzić, bo jest jeszcze trochę poprzytulankowy. Może ta krewka na owulację? A może po przytulankach
Śliczne te Wasze futrzaki!!
reklama