reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Dobry wieczór;-)

Malusiolka Betka świetna, suuuper. Jeszcze raz gratuluje:tak:

Lamorela Glowa do gory, Kochana:tak:
Ale narobiłyście mi smaku na te wszystkie pyszności... mniam;-) U nas był dzis rosołek, oszukane gołąbki (czyt. z kapustą w srodku) i na deserek czekoladowe ciacho z kremem mascarpone, malinkami i borówkami. Byliśmy tez dziś w kinie na Smerfy 2, nawet fajna bajka, mozna było się posmiać.:tak:
U mnie chyba jutro owu. od dwoch dni mam bol owulacyjny i dzis mega duzo sluzu, wiec dzialamy gdzies do środy, jeśli wszystko na to pozwoli;-)

Milego wieczoru:-)

hania$ - ja miałam miesiąc temu HSG, nawet dokładnie opisałam to na forum w oddzielnym wątku. Powiem krótko, jak wszystko jest ok. i nie ma zrostów, to nic nie boli. Jak boli, to znaczy że rozrywa zrosty, ale dzięki temu też udrażnia.

hej dziewczynki :) super że liczba zafasolkowanych rośnie :) podczytuje codziennie nie zawsze się logując. teraz jeszcze syn miał urodzinki i impreza była na maksa.... niestety dostał scrabble monopole i inne cuda. więc z czasem jeszcze gorzej będzie hahahaha
dziś sie posekse może coś z tego będzie :))

Witam i ja! U nas niedziela minęła bardzo leniwie. :) Zuzia już śpi, więc chwila wolna :) Już nie mogę się doczekać końca @ i działań :D Malusiolka No widzisz! Czyli wszystko jest tak jak powinno! GRATULUJĘ :* Lamorela Nie dołuj się tylko leć na hamburgery! :) Sama bym zjadła... :p Takie smaki robicie że posłałam męża żeby zrobił coś jeść :p benfica i inne dziewczyny Ja bym tak nie wierzyła do końca tym testom owulacyjnym. Tylko bardziej obserwacjom własnego org. Myślę że te testy nie raz "oszukują"... Leemonca Ech.... Ci faceci... Zawsze wtedy kiedy powinni chcieć to nie chcą... :/

Dziękuję dziewczyny :) Dziwnie się czuje z tym, że jednak miałam rację, co do swojego ciała. Wiele osób dziwiło się, że beta nie wyszła, ale po prostu u nas takie laboratorium. Pójdę za 2 tygodnie i może w końcu pokaże jak w poprzednich ciążach 5/6 tydzień :D

Cyntia, dzięki :* Ale nie chce oglądać o znęcaniu się na zwierzętach ;/ Rozpłakałabym się.

Uciekam. Dobranoc Kochane :* Owocnej nocki Wam życzę :):*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
hania$ - ja miałam miesiąc temu HSG, nawet dokładnie opisałam to na forum w oddzielnym wątku. Powiem krótko, jak wszystko jest ok. i nie ma zrostów, to nic nie boli. Jak boli, to znaczy że rozrywa zrosty, ale dzięki temu też udrażnia.

Piaska dziękuję za informację, właśnie słyszałam, że dużo kobiet zachodzi w ciąże po tym zabiegu, nawet jeżeli nie miały zrostów, mam nadzieję :tak:

Do góry