reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
nie nie .. to nie ten dzisiejszy test .. ten ktorego zdjecie wkleilam jest z zeszlego miesiaca .. odnosnie tego co dziewczyny pisaly o cieniach kreski na tescie .. i to na 100% nie bylo poronienie bo okres przyszedl idealnie w dzien w ktory powinien brzuch mocno nie bolal i w ogole ..

w tym miesiacu sie rozregulowalam bo okres dostalam dzisiaj a powinien byc 18 wrzesnia .. w ciazy na pewno nie jestem ..
już przebolałam że kolejny miesiąc starań przepadl ..

a jak u Ciebie Malusiolka jak tam ??

hej, hej :-D

zrobiłam test :tak: przed chwilą, bo rano zapomniałam :zawstydzona/y:

WP_000009.jpg

WP_000012.jpg

Załączniki

• WP_000009.jpg
    WP_000009.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 158
  • WP_000012.jpg
    WP_000012.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 134
Ostatnia edycja:
Moje dziecię śpi, chwila spkoju.

Aplikacji teraz nie mogę zainstalować, bo mi się nie pokazuje wcale komunikat, że mogę, próbuję jeszcze z chromem i zobaczymy jak nie to się poddaję.

Mnie katar męczy coraz bardziej, młoda też od tygodnia smarka, chyba w pn wizyta u lekarza, bo nie przechodzi tym co zawsze (inhalacje, witsminy i pyrosal), zazwyczaj po 3-4 dniach przechodziło, teraz nawet kaszel nie przechodzi po inhalacjach. Załamuję się, jeszcze nam choróbska brakowało.

Ciekawa jestem jak się takie tanie testy sprawdzają :)

dzięki dziewczynki :zawstydzona/y:
już wiem skąd te moje zmęczenie ;-) przepracowanie, przepracowaniem, ale fasolka też zrobiła swoje ;-)

mąż na męskim wyjeździe ... jak mu przekazać wieści ;-)
na razie napisałam, że zrobiłam test ciążowy ;-) ale wyniku nie napisałam :-D będzie chciał wiedzieć, to zadzwoni ;-)
teraz zapewne się wyłącza ;-)

i już widzę jak wróci - będzie obwieszczał na każdym kroku jakie to on ma nasienie królewskie ;-)

reklama
Do góry