reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
ailatan1987 łoo no witaj,pewnie,że przyjmiemy :tak: Napisz coś o sobie...Na marcówkach,zdaje się byłam,ale nicku twojego nie kojarzę,wybacz...:sorry:
A,no i chciałam tylko napisać,że dzisiaj z testu owu też dupa...był chyba nawet jeszcze gorszy cień cienia niż wczoraj albo nawet sobie wmówiłam....:confused2: Ale same pisałyście,że czasem tak jest,że testy nic nie pokazują,a owulka jest.:tak: No i tego się będę trzymać!!

Ha,to może i ja w tym cyklu sobie świece powywijam :-)
A tak właściwie,chciałam Wam wkleić coś,co kiedyś wkleiłam na innym staraczkowym wątku...nie jestem wierząca,zaznaczam to,ale ten tekst...no piękny po prostu :)

Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić ... Więc któregoś dnia zapytało Boga: * Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tak żyć skoro jestem takie małe i bezbronne ??" - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę dla Ciebie jednego. On będzie na Ciebie czekał i zaopiekuje się Tobą. * Ale powiedz mi Boże, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym ?? - Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do Ciebie każdego dnia ... I będziesz czuł jego anielska miłość i będziesz szczęśliwy. * A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówili, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie ?? - Twój anioł powie Ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. * A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą, Boże ?? - Twój anioł złoży Twoje rączki i nauczy Cię jak się modlić. * Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni ?? - Twój anioł będzie cię chronił nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. * Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Ciebie, Boże więcej widział ... - Twój anioł będzie wciąż mówił Tobie o Mnie i nauczy Cię jak do Mnie wrócić. Chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej Ciebie ... W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: * Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć, powiedz mi proszę imię mojego anioła ... - Imię Twojego anioła nie ma znaczenia ... Będziesz do niego wołał : "Mamusiu"

przepiękne słowa, szczególnie te ostatnie :tak::tak:

Dziewczyny, powiem Wam, że wypróbowałam kilkukrotnie ten reklamowany żel i jest super. No nie wiem, jaki ma wpływ na żywotność plemników, bo w ciąży raczej jeszcze nie jestem, ale na pewno trzyma je bardziej w środku. Chodzi o to, że po przytulankach normalnie część wypływa i to nie raz sporo, a po zastosowaniu tego żelu nie, więc na mój rozumek, nawet to zwiększa ich szanse. Koleżance też dała do wypróbowania i też to potwierdza.

piaska słońce,przypomnij mi ,o jakim żelu mowa?? Bo na pewno pisałaś,ale pewnie przeoczyłam lub zapomniałam...:zawstydzona/y: Myślisz,że rzeczywiście zwiększa szanse?? Kurczę,no fajna sprawa...

żel conceive plus
Nie wiem jeszcze, bo dopiero jeden cykl używam, ale na pewno tak jak pisałam, nie wypływają. Jeśli ma też pozostałe zalety, które podaje producent, to może być naprawdę fajna sprawa. Ale czy pomaga, powiem jak zaciążę ;-)

Dziewczyny,ja mam właściwie problem...:zawstydzona/y: Moja Sara,we wrześniu kończy 4 latka,od miesiąca mi się jąka...Zaczęło się ,od kiedy jej "psiapsiółka" z Polski wyjechała z powrotem do PL z urlopu z Niemiec...chyba ,że wcześniej nie zauważałam...czy któraś z was też ma z tym jakieś doświadczenia?? Czy to przejściowe,czy jednak długotrwałe?? Bardzo się martwię...:(

Dziewczyny,ja mam właściwie problem...:zawstydzona/y: Moja Sara,we wrześniu kończy 4 latka,od miesiąca mi się jąka...Zaczęło się ,od kiedy jej "psiapsiółka" z Polski wyjechała z powrotem do PL z urlopu z Niemiec...chyba ,że wcześniej nie zauważałam...czy któraś z was też ma z tym jakieś doświadczenia?? Czy to przejściowe,czy jednak długotrwałe?? Bardzo się martwię...:(

to krótkotrwałe :)
musisz obserwować i nie poprawiać i najlepiej udawaj że nic sie nie dzieje.
miałam ten sam problem kilkakrotnie z moimi podopiecznymi. jestem opiekunką :)
logopeda powiedziała że to aparat mowy dziecka jest za wolny :) córeczka nie nadąża mówić czyli myśli szybciej niż mówi i stąd wynika jąkanie.
obserwuj przez miesiąc jak nie minie to logopeda.

reklama
ja Cię nie pierdzielę ale Wy macie tempo, tyle stron, kiedy ja to nadrobię ?

luknęłam tylko pobieżnie i widziałam,że rozmawiałyście o pupilach.

ja mam kotkę Rufi (i nie jest to imię męskie co ciagle wmawia mi nasz weterynarz, to spolszczenie od angielskiego imienia Ruthy, taki serial był kiedyś "Siódme niebo" i tak była mała dziewczynka o tym imieniu i stąd inspiracja)

oto moja Rufi

Zobacz załącznik 577900 Zobacz załącznik 577901

Do góry