reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
mikka, mi beta nie wyszła. Testy wychodzą i dlatego też w niedziele lecę na krew. Dzisiaj jest 33 dc i zamiast @ mam śluz kremowy i to sporo, aż leci ze mnie. Więc nie denerwuj się, są szanse :*
K
kobietka22
Gość
ja też mam testy owu w tym tygodniu mi przysłała koleżanka z forum ,ale chyba z nimi zaczekam do następnego cyklu bo przez tego grzyba mam teraz post ale mąż się wypości to potem będziemy szaleć i nadrabiać wyluzowałam trochę bo czekałam jak na szpilkach na owu ,a u taty zapomniałam ,że na to czekam i teraz na luzie sobie zaczekam i chcę też kochać się wtedy kiedy będziemy mieli ochotę na to i tak mi radził pan doktor też , a mam takie pytanie bo nas tu trochę jest i może któraś z Was się z czymś takim spotkała moja szwagierka ma problem lekarz kazał jej odstawić na 2 miesiące tabsy anty i ona tak zrobiła w zeszły weekend chyba przestała brać ,a od wczoraj ma dziwne objawy leci jej jakiś płyn z sutków i ma plamienie i bóle brzucha może coś wiecie czy tak się czasem zdarza ona bardzo się boi ,że może być w ciąży np ,a ma już 3 dzieci i nie planowała kolejnych jakby któraś z Was coś słyszała czy coś to napiszcie będę wdzięczna ona idzie do lekarza ,ale dopiero w poniedziałek .
mikaaa
Fanka BB :)
Tak wtedy się rejestrowałam i rozglądałam w temacie o zaczęliśmy wtedy myśleć o dzieciątku, tylko że przetrzymywałam bo nie miałam odpowiedniej umowy w pracy, a jak dostałam umowę to udało nam się "zrobić" Zuzięmikaaa - widzę, że też się w 2011 roku w tym serwisie rejestrowałaś :-)
Wiesz tylko wolałabym żeby mi wyszły testy lub beta, a ani to nie wyszło, ani to i taka nie pewność... Jak ma przyjść @ to wolałabym żeby już przyszła, bo nie wiedza jest masakrą...mikka, mi beta nie wyszła. Testy wychodzą i dlatego też w niedziele lecę na krew. Dzisiaj jest 33 dc i zamiast @ mam śluz kremowy i to sporo, aż leci ze mnie. Więc nie denerwuj się, są szanse :*
Abezela
Kobietka- ja odstawiłam tabsy końcem czerwca i dokładnie 01.07. dostałam krwawienie z odstawienia, było ono dłuższe i też kilka dni plamiłam, piersi bez zmian. Mój gin powiedział mi, że po odstawieniu pierwszy cykl zapewne będzie dłuższy bo jajniki muszą podjąć pracę - i tak było. Szwagierka może spać spokojnie, bo nawet jeśli uprawiała sex w tygodniu poprzedzającym odstawienie piguł, to raczej wątpie by w ciągu pierwszych dni po odstawieniu doszło do owulacji i pierwszych objawów. Ja obstawiam wariacje po odstawieniu
grzankaa :-( no miałam nadzieję, że ta moja poranna pomyłka będzie prorocza :-( ale szansa jeszcze jest ;-)
ja też dziś na teście ovu mam 2 kreski, druga jaśniejsza ale jest dziś mam 10dc... to znaczy, że coś tam zaczęło wzrastać, bo 2 dni temu nie było nic czy jest jakaś zależność, że jak się pojawi ta druga kreska, to ciemniejsza będzie za ileś dni? czy ovu spodziewać się gdzieś za 3-4 dni czy za 8 też może być? bo ja nie wiem, ile ten mój cykl będzie trwał ze względu na poprzednie wywoływanie
ja też dziś na teście ovu mam 2 kreski, druga jaśniejsza ale jest dziś mam 10dc... to znaczy, że coś tam zaczęło wzrastać, bo 2 dni temu nie było nic czy jest jakaś zależność, że jak się pojawi ta druga kreska, to ciemniejsza będzie za ileś dni? czy ovu spodziewać się gdzieś za 3-4 dni czy za 8 też może być? bo ja nie wiem, ile ten mój cykl będzie trwał ze względu na poprzednie wywoływanie
Cześć Dziewczyny,
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, gdyż przez jakiś czas się nie odzywałam, ale podczytywałam Was...
Widzę, że rozmawiacie o testach owulacyjnych z Allegro. Chciałam Wam powiedzieć co ostatnio zaobserwowałam. Kupiłam oczywiście testy na Allegro. Kilka pierwszych jakie robiłam w ostatnim miesiącu miało strasznie krótki ten pasek do zamaczania. I za każdym razem wychodziła albo ledwo widoczna druga kreska albo w ogóle. Jeden z kolejnych testów jakie robiłam miał z kolei dość długą tą cześć do zamaczania, również nie pokazał nic. Kolejny jaki trafiłam miał średniej długości pasek do zamaczania i ten już coś pokazał. Kolejnego dnia zrobiłam jeden z krótką częścią do zamaczania i jeden ze średnią. No i ten pierwszy nie pokazał nic a drugi drugą kreskę w połowie tak mocną jak kontrolna. Obydwa robione z tego samego moczu. Wnioski mogą być dwa.... Albo trzeba stosować tylko te testy ze średniej długości częściami do zamaczania albo jednak te testy są niewarte kupowania.
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, gdyż przez jakiś czas się nie odzywałam, ale podczytywałam Was...
Widzę, że rozmawiacie o testach owulacyjnych z Allegro. Chciałam Wam powiedzieć co ostatnio zaobserwowałam. Kupiłam oczywiście testy na Allegro. Kilka pierwszych jakie robiłam w ostatnim miesiącu miało strasznie krótki ten pasek do zamaczania. I za każdym razem wychodziła albo ledwo widoczna druga kreska albo w ogóle. Jeden z kolejnych testów jakie robiłam miał z kolei dość długą tą cześć do zamaczania, również nie pokazał nic. Kolejny jaki trafiłam miał średniej długości pasek do zamaczania i ten już coś pokazał. Kolejnego dnia zrobiłam jeden z krótką częścią do zamaczania i jeden ze średnią. No i ten pierwszy nie pokazał nic a drugi drugą kreskę w połowie tak mocną jak kontrolna. Obydwa robione z tego samego moczu. Wnioski mogą być dwa.... Albo trzeba stosować tylko te testy ze średniej długości częściami do zamaczania albo jednak te testy są niewarte kupowania.
reklama
Mar-chew
benefica - z tym różnie bywa... ja robiłam testy praktycznie od razu po zakończonym okresie... i tak, pierwsze pokazywały mi druga kreskę, jednak nadal negatywne... później nie pokazywało się nic - by znowu za kilka dni zaczęły się pokazywać, aż do pozytywnego testu... dzień przed faktycznym pozytywnym testem duga kreska była już prawie tak samo mocna jak kontrolna :-) ale jak wiadomo, każda z nas jest inna :-)