reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
ech... tyle roboty że nie wiadomo w co ręce włożyć :baffled: dopiero teraz mam czas żeby tu wejść i napisać... ja wstaję codziennie 0 5.30 do pracy więc o 6 zdarzę się już obudzić :-) jak dobrze, że już weekend choć ten tydzień mi bardzo szybko przeleciał w pracy ;-)

Piaska zgapiłam suwaczek bo baardzo mi się podoba! Pechowe dni to sami sobie wymyślamy. Co do seksu co dwa dni to ja bardziej podchodzę, że kochamy się kiedy chcemy, a nie kiedy musimy:-)

Witam weekendowo- w końcu:-)

Grzanka Przykro mi, ale ja też będę powtarzać: PÓKI NIE MA @ JEST NADZIEJA!!!:tak::-) 3mam kciuki!

Malusiolka Gratulacje! Suuper :-) A body prześliczne:tak: To kiedy te łożeczko kupujecie?:-D Wcale się nie dziwie bo ja też bym wszystko od razu kupiła;-)

A mnie cos przeziebienie bierze, ale sie jemu nie daje, bo ja bede kichajaca, smarkajaca to nici ze staranek, a teraz musimy najwiecej sie starac, bo owu juz zaraz, wiec herbatka z miodem i cytrynką i kakao poszly w ruch:tak:

A w srode zaszaaalałam, sciełam w łosy :-D Miałam długie a teraz mam "na boba" ale podoba mi sie bardzo, zawsze chcialam sciac ale brakowało mi odwagi, a teraz poszłam na żywioł i nie żałuje:tak:
Jade małą odebrać i na zakupki, potem obiadek i weekendowy relax:-)

Grzaneczko, zrób sikacza rano :) :*

Mi się nic nie chce. Dzisiaj musiałam się trochę pouczyć do egzaminu na prawko, bo niedługo końce jazdę, a teorie trochę odpuściłam sobie i teraz trzeba nadrobić. Tak się chce uczyć, że hej ;/ A na dodatek czekamy z mężem od wczoraj na kuriera i do tej pory nie przyjechał;/ Miał wczoraj być rano, ale coś wypadło, to mój M umówił się na 10-ta rano dzisiaj, ale idiota do tej pory się nie odezwał. Zadzwoniłam do siedzimy i koleś powiedział, że kurier nie odzywał się jeszcze i daje słowo, że do poniedziałku, do 10-tej rano będzie paczka ;/ Brak słów na taki ludzi.

lamorelka, ja z moim też kocham się kiedy mamy na to ochotę, a nie tak, że dni płodne i trzeba żeby był dzidziuś:)

Śle fluuuuuidy, dużo fluuuuidów!!!! Łapcie, łapcie :D:D:D

No to u mnie to się miałoby z celem, bo ja od 2 dc mam cień drugiej :-)
Ja wczytuje się w temat nasienia u cukrzyków i na forum cukrzycowym już któryś raz czytałam informuje, ze lepiej zachować wstrzemięźliwość minimum 2 tyg przed dniami plodnymi kobiety, by dużo plemników się nagromadziło. No i ten mój zapominalski miał o to właśnie pytać na kontroli u diabetologia.
Ale ja liczę, ze teraz wszystkie się zalapiemy czerwcowki 2014, czego sobie o Wam wszystkim życzę!

Kupiłam testy owu w aptece i na Allegro. Będę robić jednocześnie i zobaczymy, które działają, bo do tego mam monitoring. Ale będę przeobserwowana :-)

reklama
Znowu to samo... Uciął się post a nie mogę edytować. Muszę wysłać raz jeszcze....
Dokładnie Grzankaa! Znajoma ostatnio zrobiła betę tydzień po terminie @, wynik < 0,1, @ nadal nie ma, po tygodniu powtórzyła i wynik ponad 6000!
Bardzo pocieszające to co piszesz, ale lepiej nastawić się negatywnie a mile się zaskoczyć niż odwrotnie... Chociaż w praktyce ciężko to wykonać... :/

Do góry