Grzankaa
Fanka BB :)
wiikki po 13.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno sie da. Sama bede probowac w tym miesiacu, ale co wyjdzie okaze sie dopiero pozniej.Powiedzcie, czy mozna jakos zaplanować płeć dziecka? Tzn, stosunek w odpowiednim dniu cyklu czy coś takiego?" Jakas dieta?
Tutaj znajdziesz informacje na dziewczynke. Podobno najwazniejsze nie jest to kiedy sie staramy tylko jakie mamy ph.Zajrze dzięki...
Marzy mi się dziewczynka. Chłopca juz mam, więc teraz pora na sukieneczki i laleczki
:-( oby ostatnia!PRZYSZŁA @ :-(
owocnych staranekWłaśnie wróciłam od ginekologa z pierwszej wizyty w ramach monitoringu cyklu.
Endometrium mam bardzo ładne, pęcherzyk jest i ma 16 mm (to nawet dużo, biorąc pod uwagę, że dziś mam 6 dc).
Zalecenie Pani doktor: seks w niedzielę, poniedziałek, wtorek i środę, a w czwartek kolejna wizyta - będzie 13 dzień, więc może a nóż już pęcherzyk pęknie i nie będzie go widać, albo dalej będzie rósł - bo jednak cały czas jest to podejrzenie, że może u mnie pęcherzyki nie pękają. Ale póki co wygląda to bardzo dobrze, więc nic tylko Męża trzeba od niedzieli zaangażować do działania :-)
no i super potwierdzone ;-) pozytywnego przyrostu betyObiecalam wiec pisze 11 dzien po owulacji beta 24,4
trzymam!czesc dziewczyny a ja wlasnie w poczekalni siedze zeby bete zrobic 3majcie &&&&&&