witam wszystkich z rana :-) witam nowe osoby i gratuluję szczęśliwcom ujrzenia dwóch upragnionych II ja wczoraj byłam na delegacji, a potem skończyłam z jabłkami robić. Z samego wieczora i dziś rano udało mi się Was nadrobić :-) dziś piątek 13 mam nadzieję, że będzie dla wszystkich bardzo dobry a nie pechowy
reklama
Grzankaa
Fanka BB :)
czesc dziewczyny a ja wlasnie w poczekalni siedze zeby bete zrobic 3majcie &&&&&&
Grzanka &&&&&&&&&&&& :-)
ja dzisiaj zrobiłam znowu test (nie wytrzymałam) i znowu jest cień cienia.. nawet pojawiła się II jasna kreska ale zniknęła poczekam kilka dni.. ale dzisiaj coś boli mnie brzuch na @
Dziewczyny jutro jedziemy na 3 dni w góry więc chyba mnie już nie będzie.. dzisiaj cały dzień w pracy więc nie ogarnę..
Postaram się jeszcze wpaść wieczorem pożegnać się :*
ja dzisiaj zrobiłam znowu test (nie wytrzymałam) i znowu jest cień cienia.. nawet pojawiła się II jasna kreska ale zniknęła poczekam kilka dni.. ale dzisiaj coś boli mnie brzuch na @
Dziewczyny jutro jedziemy na 3 dni w góry więc chyba mnie już nie będzie.. dzisiaj cały dzień w pracy więc nie ogarnę..
Postaram się jeszcze wpaść wieczorem pożegnać się :*
B
brrr85
Gość
Hej ja dostalam wczoraj @...od trzech dni brzuch juz mnie pobolewał wiec wiedziałam ze na pewno przyjdzie. tym bardziej ze temperatura spadła wiec o ciazy nie było mowy. dziwne ale juz chciałam aby przyszła bo ok 10 dni cyklu mam zrobic usg - zalecenie gina - jestem juz umówiona i kazdy dzien zwłoki mógł spowodowac ze musiałabym przekladac wizyte a z terminami nie jest łatwo. niby mam pakiet w lux med a jednak. tym bardziej ze gin zlecił a skierowania nie napisal, a bez skierowania problem. dobrze ze w recepcji trafiłam na pomocna pania: umówiła mnie najpierw na wizyte aby gin napisała mi skierowanie a nastepnie tuz po tej wizycie na usg. A mąż w poniedziałek wybiera sie na badania żołnierzyków.
Wogole troche musze z tym staraniem sie wychamowac bo psychicznie/emocjonalnie nie daje rady. to wszystko przestało mnie cieszyc a tak nie powinno. Nic na siłe bo to i tak nie da baby. Wiec od dzis daje na luz. Poza tym u mnie w pracy jest nieciekawie. Nie powiem ze ciaza by wszystko rozwiazała ale od roku to rozwiazanie jakos nie moze przyjsc. Więc jak tylko zaczna dzwonic w odpowiedzi na wysłane oferty to odłozymy starania sie - ustalilismy tak z mężem. Nie mozemy pozwolic sobie z mezem abym zmieniła prace i była w ciazy- po prostu nas na to nie stac, wiadomo 1-sza umowa zadko bywa na czas nieokreslony. Dzis maja o 8 dzwonic od jednej oferty-trzymajcie kciuki. Taak sobie mysle ze moze własnie potrzebuje zmian aby nie tylko myslec co tu zrobic by byc w ciazy. A po prostu zyć:-) Oczywiście badania i tak zrobimy niezaleznie czy odłozymy starania czy nie.
Ale sie rozpisałam na dzien dobry Miłego dnia dziewczyny Zafasolkowanym gratuluje z całego serca, testujacym samych II kresek:-)Zmykam sie szykowac do pracy:-)
Wogole troche musze z tym staraniem sie wychamowac bo psychicznie/emocjonalnie nie daje rady. to wszystko przestało mnie cieszyc a tak nie powinno. Nic na siłe bo to i tak nie da baby. Wiec od dzis daje na luz. Poza tym u mnie w pracy jest nieciekawie. Nie powiem ze ciaza by wszystko rozwiazała ale od roku to rozwiazanie jakos nie moze przyjsc. Więc jak tylko zaczna dzwonic w odpowiedzi na wysłane oferty to odłozymy starania sie - ustalilismy tak z mężem. Nie mozemy pozwolic sobie z mezem abym zmieniła prace i była w ciazy- po prostu nas na to nie stac, wiadomo 1-sza umowa zadko bywa na czas nieokreslony. Dzis maja o 8 dzwonic od jednej oferty-trzymajcie kciuki. Taak sobie mysle ze moze własnie potrzebuje zmian aby nie tylko myslec co tu zrobic by byc w ciazy. A po prostu zyć:-) Oczywiście badania i tak zrobimy niezaleznie czy odłozymy starania czy nie.
Ale sie rozpisałam na dzien dobry Miłego dnia dziewczyny Zafasolkowanym gratuluje z całego serca, testujacym samych II kresek:-)Zmykam sie szykowac do pracy:-)
witam się z rana
grzankaa &&&& daj znać jak będą wyniki
hania no widzisz - bo to chyba tak jest - jak nas @ nie interesuje, to przez miesiące pojawia się jak w zegarku, a jak zaczynamy bawić się w obserwację cyklu, to nagle są jakieś odstępstwa i zmiany
natkusia to udanego wyjazdu odpocznijcie i rozluźnijcie się
brrr85 nie załamuj się... ja w sumie w kwietniu też dorzuciłam niezłą ofertę pracy ze względu właśnie na starania... teraz trochę żałuję, bo już od paru miesięcy bym tam pracowała, a dzidzi ni widu ni słychu no ale cóż... most spalony...
piaska jak u doktora???
grzankaa &&&& daj znać jak będą wyniki
hania no widzisz - bo to chyba tak jest - jak nas @ nie interesuje, to przez miesiące pojawia się jak w zegarku, a jak zaczynamy bawić się w obserwację cyklu, to nagle są jakieś odstępstwa i zmiany
natkusia to udanego wyjazdu odpocznijcie i rozluźnijcie się
brrr85 nie załamuj się... ja w sumie w kwietniu też dorzuciłam niezłą ofertę pracy ze względu właśnie na starania... teraz trochę żałuję, bo już od paru miesięcy bym tam pracowała, a dzidzi ni widu ni słychu no ale cóż... most spalony...
piaska jak u doktora???
Ostatnia edycja:
mikaaa
Hej dziewczyny! Przyznam się Wam że wczoraj nie wytrzymałam i poszłam zrobić betę... Przy pierwszej ciąży dwa dni przed spodziewaną @ beta wyszła mi już 143. Okresu dalej nie mam, ale beta wyszła niestety
Grzankaa
No dobra jestem już po, wyniki po 13. Trochę się boję... i oczywiście boli mnie brzuch jak na @ więc pewnie jutro przyjdzie:-(
reklama
mikaaa
Nie wiem czemu mój poprzedni komentarz się "uciął". Próbowałam edytować ale się nie da :/ Więc zamieszczam od nowa. Hej dziewczyny! Przyznam się Wam że wczoraj nie wytrzymałam i poszłam zrobić betę... Przy pierwszej ciąży dwa dni przed spodziewaną @ beta wyszła mi już 143. Okresu dalej nie mam, ale beta wyszła niestety > 1,00 dzień po @, więc ciąży na pewno nie ma. grzanka trzymam bardzo mocno kciuki brrr85 Nie przejmuj sie! Na pewno w końcu się Wam uda! A praca jest bardzo fajną odskocznią do "nie myślenia"...