reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

witam wszystkich z rana :-) witam nowe osoby i gratuluję szczęśliwcom ujrzenia dwóch upragnionych II :-D ja wczoraj byłam na delegacji, a potem skończyłam z jabłkami robić. Z samego wieczora i dziś rano udało mi się Was nadrobić :-) dziś piątek 13 mam nadzieję, że będzie dla wszystkich bardzo dobry a nie pechowy :-D

reklama
Grzanka &&&&&&&&&&&& :-)

ja dzisiaj zrobiłam znowu test (nie wytrzymałam) i znowu jest cień cienia.. nawet pojawiła się II jasna kreska ale zniknęła :dry::shocked2: poczekam kilka dni.. ale dzisiaj coś boli mnie brzuch na @ :sorry2:

Dziewczyny jutro jedziemy na 3 dni w góry więc chyba mnie już nie będzie.. dzisiaj cały dzień w pracy więc nie ogarnę..

Postaram się jeszcze wpaść wieczorem pożegnać się :*

Hej ja dostalam wczoraj @...od trzech dni brzuch juz mnie pobolewał wiec wiedziałam ze na pewno przyjdzie. tym bardziej ze temperatura spadła wiec o ciazy nie było mowy. dziwne ale juz chciałam aby przyszła bo ok 10 dni cyklu mam zrobic usg - zalecenie gina - jestem juz umówiona i kazdy dzien zwłoki mógł spowodowac ze musiałabym przekladac wizyte a z terminami nie jest łatwo. niby mam pakiet w lux med a jednak. tym bardziej ze gin zlecił a skierowania nie napisal, a bez skierowania problem. dobrze ze w recepcji trafiłam na pomocna pania: umówiła mnie najpierw na wizyte aby gin napisała mi skierowanie a nastepnie tuz po tej wizycie na usg. A mąż w poniedziałek wybiera sie na badania żołnierzyków.

Wogole troche musze z tym staraniem sie wychamowac bo psychicznie/emocjonalnie nie daje rady. to wszystko przestało mnie cieszyc a tak nie powinno. Nic na siłe bo to i tak nie da baby. Wiec od dzis daje na luz. Poza tym u mnie w pracy jest nieciekawie. Nie powiem ze ciaza by wszystko rozwiazała ale od roku to rozwiazanie jakos nie moze przyjsc. Więc jak tylko zaczna dzwonic w odpowiedzi na wysłane oferty to odłozymy starania sie - ustalilismy tak z mężem. Nie mozemy pozwolic sobie z mezem abym zmieniła prace i była w ciazy- po prostu nas na to nie stac, wiadomo 1-sza umowa zadko bywa na czas nieokreslony. Dzis maja o 8 dzwonic od jednej oferty-trzymajcie kciuki. Taak sobie mysle ze moze własnie potrzebuje zmian aby nie tylko myslec co tu zrobic by byc w ciazy. A po prostu zyć:-) Oczywiście badania i tak zrobimy niezaleznie czy odłozymy starania czy nie.

Ale sie rozpisałam na dzien dobry:) Miłego dnia dziewczyny:) Zafasolkowanym gratuluje z całego serca, testujacym samych II kresek:-)Zmykam sie szykowac do pracy:-)

witam się z rana :happy2:

grzankaa &&&& daj znać jak będą wyniki :-D

hania no widzisz - bo to chyba tak jest - jak nas @ nie interesuje, to przez miesiące pojawia się jak w zegarku, a jak zaczynamy bawić się w obserwację cyklu, to nagle są jakieś odstępstwa i zmiany :sorry2::baffled:

natkusia to udanego wyjazdu :-D odpocznijcie i rozluźnijcie się :-D

brrr85 nie załamuj się... ja w sumie w kwietniu też dorzuciłam niezłą ofertę pracy ze względu właśnie na starania... teraz trochę żałuję, bo już od paru miesięcy bym tam pracowała, a dzidzi ni widu ni słychu :dry: no ale cóż... most spalony...

piaska jak u doktora???

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! Przyznam się Wam że wczoraj nie wytrzymałam i poszłam zrobić betę... Przy pierwszej ciąży dwa dni przed spodziewaną @ beta wyszła mi już 143. Okresu dalej nie mam, ale beta wyszła niestety

grzankaa ale z betą powyżej 5 to za 9mcy dzidzia będzie a nie jutro @ :tak: :-) beta nie musi być od razu nie wiadomo jaka wysoka :-D który u Ciebie dc?

reklama
Nie wiem czemu mój poprzedni komentarz się "uciął". Próbowałam edytować ale się nie da :/ Więc zamieszczam od nowa. Hej dziewczyny! Przyznam się Wam że wczoraj nie wytrzymałam i poszłam zrobić betę... Przy pierwszej ciąży dwa dni przed spodziewaną @ beta wyszła mi już 143. Okresu dalej nie mam, ale beta wyszła niestety > 1,00 dzień po @, więc ciąży na pewno nie ma. grzanka trzymam bardzo mocno kciuki brrr85 Nie przejmuj sie! Na pewno w końcu się Wam uda! A praca jest bardzo fajną odskocznią do "nie myślenia"...

Do góry