reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

zosiasamosia, aż tak nie mam, że mąż na mnie patrzy a tu ciąża :p Śluz może wiele oznaczać. Ja raz miałam po owu śluz, raz nie, a teraz leje się ze mnie..;/ A co do Twojej nadżerki to moja siostra miała i po porodzie wchłonęła się :)

reklama
Na to też liczę, bo czytałam, że tak często bywa. Ja ją mam od zawsze, gdzieś ze dwa lata temu była wymrażana, ale coś tam dalej jest. Generalnie się tym nie przejmuję, bo wyniki cytologii zawsze miałam bardzo dobre (odpukać!).
Z kupowaniem ciuszków i innych gadżetów dziecięcych to ja Ci się nie dziwię, ja już bym teraz nakupowała co tylko mi wejdzie w ręce, ale nie sobie, tylko bratu na razie. Jednak hamuję się, bo to dopiero 3 miesiąc, więc będzie jeszcze na to czas. Ale rzeczy są cudne w sklepach :happy2:

moja kolezanka miala nadżerkę i 2 czy 3 ginekologow powiedzialo ze przed zabiegiem nie ma zadnych szans na ciążę.. przestala sie zabezpieczac a tu psikus .. ciąża :)
więc ginekolog też się mylić może :p

szczerze w moje szanse na ciaze w tym miesiacu mocno wątpie ..

Malusiolka jak wyglądała twoja implatacja ?
u mnie tylko dwa lekkie krwawienia i koniec ..
zadnych innych objawow nie mam ..
jakos moja nadzieja w tym miesiacu wygasła .. ale to mile ze trzymacie za mnie kciuki :) jestescie kochane :*

Witajcie!. Padam na twarz dziewczyny. Jutro Was poczytam bo w tej chwili nie mam siły na nic już. Goście urodzinowi nareszcie sobie pojechali:-) (nie żebym była niegościnna ale normalnie nie potrafiłam się skupić na rozmowie ze zmęczenia) a ja z moim serduchem zaraz po kolei szybciorem do mycia i lulu. Muszę odespać. W tym roku obyło się bez szkód w domu. Chyba dlatego że było dość przyjemnie i dzieciarnia bawiła się na podwórku:-D

Ostatnia edycja:
witam się dopiero wieczorem :sorry2:

kaśka gratulacje!!! Wszystko będzie dobrze!!!

Ale fajnie, bo ostatnio sukcesywnie po trochu przybywa II :-D

piaska jak u lekarza?

mamaTomeczka
trzymam kciuki, żebyś wreszcie miała chwilę wytchnienia i odespała ten młyn :cool2:

ja dziś znów w stolicy byłam, chyba niedługo w pociągu zamieszkam :baffled: przez to wrzesień mi przelatuje przez palce :baffled:

aureolcia - tak, da się takie kupić, ale jestem ostatnio sceptyczna co do testów z Allegro. Natomiast zarówno na Allegro, jak i w aptece można też dostać testy o czułości 10 mlU/ml Bobo-test i to strumieniowe. Ja kiedyś polegałam na testach z Allegro po 1 zł, ale teraz kupiłam je ja i koleżanka (ciążowe i owulacyjne) i zupełnie nam nie wychodzą, chociaż miałyśmy monitoring i była owulacja. Wiec coś mi mówi, że niektóre mogą być oszukane. Ale na pewno nie wszystkie.
czyli taki test będzie ok? BOBO-TEST test ciążowy strumieniowy TESTY CIĄŻOWE (3514374718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

nie chce kupować w aptece bo mieszkam na za...dupiu i jak ostatnio kupiłam to cała wieś gadała że w ciąży jestem a wcale nie byłam :baffled:

aureolcia, bobo-test jest jednym z lepszych testów :) (jak dla mnie).

watpliwosc, u mnie implantacja wyglądała tak "sobota 30.08 - śluz lekko zabarwiony na róż z brązem, niedziela 31.08 - śluz lekko zabarwiony na różowo, a później trochę brązowo, poniedziałek 1.09 - sucho, wtorek 2.09 - śluz koloru białka kurzego z lekkim różem i środa to samo co we wtorek". Nic nie miałam na wkładce, ani na majtkach tylko jak się podtarłam papierem. U Ciebie możliwe, że mogła być implantacja.

reklama
Witam Dziewczynki,
dawno się nie odzywałam bo prawie 3 tygodnie, prawie wszystko przeczytałam co pisałyście zajęło mi to ponad 3 godziny:confused:
Ja miałam dostac okres 31.08 a wyobraźcie sobie, że dostałam aż tydzień wcześniej 21 dc. Jeszcze nigdy odkąd miesiączkuję nie miałam takiej sytuacji. Już nawet pomyślałam, że pomimo @ mogę być w ciąży ale robiłam test kilka dni temu i jest negatywny. Według ostatniej miesiączki kolejną powinnam dostać 21.09 zobaczymy czy dostane..oby nie.
Pozdrawiam Was gorąco i gratuluje wszystkim przyszłym mamusiom.:-)

Do góry