reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
karola hejka co tam u Ciebie? Cykl z owulacją czy bez? Wy też już dość długo się staracie prawda?

hej ewka! no u mnie teoretycznie powinien być cykl z owulacją (odkąd jestem na Letroxie owulację miałam 2 cykle z rzędu co mi się nie zdarzało nigdy) ale w tym cyklu mam bardzo dużo nerwów i stresu i przez ten stres cykl mi się rozjechał kompletnie :-:)-:)-( dziwne skoki temperatury, brak owulacji no i co najgorsze, wróciły plamienia śródcykliczne, z którymi borykałam się przez ponad pół roku po odstawieniu tabletek, od pół roku był spokój z plamieniami a teraz to dziadostwo wróciło :wściekła/y:

co do starań to jak widać w suwaczku, staramy się ponad rok :-(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy jeśli na teście owulacyjnym widzę delikatną drugą kreskę tzn że owulacja się zbliża, czy może nie oznaczać nic? Czasem mam testy bez żadnej kreski.

Mogę przesłać na e-maila którejś dziewczynie? i wstawi za mnie? bo chyba zaraz oszaleje :dry:. Jak się śpieszę to nic mi nie wychodzi. To do której mogę wysłać zdjęcia?? ;-)

Witam Kobitki. Ja właśnie po jeździe jestem i idę coś zjeść, bo głodna jestem. Dzisiaj znowu nie wytrzymałam i kupiłam test, jutro z rana zrobię :D Trzymajcie kciuki, bo jutro 31 dc :D

Mimimoo, dawaj ten screen kochana :D

Buziaki dla Was :*

natkusia, jak tam?

lamorelka, leci jeszcze?

Grzaneczko, a u Ciebie?

Dziewczyny, dawać dawać, bo chce ciocią zostać :D Trzymam za każdą &&&&&&&&&&&&:*
albo daj susel ja lecę jeść :D

Malusiolka dzięki, poszły fotki. :tak:

Jejciu jeszcze raz przepraszam was że tak to długo trwało, ale aż wstyd się przyznać nie wiedziałam jakie duże tu wyjdą i nie znam się na tym :zawstydzona/y: czy zmieniać wielkość itd

reklama
Do góry