reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
witam :-)
Ja odpoczywam po wizycie rodziców. Wczoraj ich odwieźliśmy do siostry. Byli od pon. A ja teraz jestem psychicznie wykończona i śpiąca... Zmęczona jakbym jakiś maraton wielodniowy miała :baffled: Myślałam, że ten cykl stracony, a przecież dopiero w zeszłym tygodniu miałam okres,więc w weekend zamierzamy z mężem odpoczywać i się molestować :-p

Biedroneczka, termin @ minął u mnie 10 dni temu.

Tekla moze tak jak pisze Malusiolka termin ovu sie przesunal :tak: bo 10 dni spoznienia to sporo w poniedz jak nie bedzie @ (a tego z calego serducha zycze :) ) to na bete :-)

black_tea dbaj o siebie Kochana :) będzie dobrze i zmień tą pracę - NIE WARTO!!! :tak: Sama prawie zdrowie stracilam przez prace na szczescie w pore przyszla refleksja i mam sliczna córeczke :)

A u mnie m@lpa sie rozkręca proszę mnie :( umieram po prostu :wściekła/y: strasznie mnie boli brzuch i plecy a nawet biodra i uda :szok: To bedzie ciezki weekend - ale mam nadzieje ze to ostatnia @ na dluuugi czas :) dlatego tak mi sie daje we znaki :tak:

Witajcie
ja byłam na mieście mamy imprezę w ten weekend na mieście jest wesołe miasteczko i masa straganów jutro się wybieramy ,a pojutrze jedziemy nad wodę zrelaksować się , mąż będzie łowił rybki ze szwagrem ,a ja szwagierka i ich córeczki będziemy grillować :-)

Fox - nie słuchaj tego konowała moja szwagierka ma podejrzenie endometriozy i będzie diagnozowana tego się nie stwierdza na podstawie jednej wizyty co za imbecyl :angry:

mychunia- no to teraz relaksik Ci się należy ;)

ja w poniedziałek jadę do taty na parę dni i nie wiem czy będę miała laptopa ze sobą ,jak nie to odezwę się jak wrócę ,a jak tak to będę do Was zaglądała ;)

Cześć :) Nie dam rady Was nadrobić! :-)
Wczoraj wróciliśmy z wakacji, super było :-D

Dziś już zaliczyłam ślub cywilny kuzynki. Jutro wesele mamy, w niedzielę poprawiny, poniedziałek jeszcze wolny, ale we wtorek do pracy :-:)wściekła/y:

Nie mierzę tempki, ten cykl odpuściłam całkiem. Piłam przez tydzień wakacji codziennie drinki, więc nawet gdyby coś, to raczej by się nie udało przez alkohol. Dziś 21 dc. Czekam na @ i potem działamy ;-)

dziewczyny, tak na spokojnie poczytałam na temat endometriozy i być może gościu ma rację - ale poczekam najpierw na USG, później na badania prolaktyny i wtedy nawiedzę z tym wszystkim fajnego doktora i najwyżej zdecyduję się na laparoskopię (bo ona najpewniejsza) ... chyba, że wcześniej zaskoczę i będą II - to ponoć najlepsze lekarstwo na endometriozę :)

jedno jest pewne - podejście tego lekarza i sposób w jaki to przekazał - naganne, bezsensowne bo wywołało panikę i łzy - na szczęście już trafiłam na forum kobietek, które mimo tej choroby, spokojnie zachodziły w ciążę żeby być sprawiedliwym to plus dla niego, że zainteresował się tym czemu mnie boli i źle się bada jajnik i zmotywował, żebym wyjaśniła sprawę

także już bardziej optymistycznie na to patrzę, a może dzięki temu, że dało mi to kopa - w odpowiednim czasie zacznę leczenie jeśli to będzie jednak ten problem

z nadzieją czekam na owu, oglądanie pęcherzyka i oczywiście staranka... a czas i wyniki badań pokażą co i jak

cudownego wieczoru i stosunkowo udanej nocki :-D

biedroneczka <przytul> współczuje Tobie Kochana :*

Kobietka, będziemy na Ciebie czekać :)

Ja dopiero co z kuchni wyszłam. Zrobiłam na obiadek pomidorówkę i krokiety z pieczarkami, cebulką, jajeczkiem gotowanym i z serem <mniam> dobre, ale sama jeść nie mogę, bo coś mnie odpycha. Zdążyłam tylko odrobinkę spróbować ;/

tekla - sorki wiem, wiem, ze Ty juz po terminie @ ale cos mi sie pomerdało :rofl2: tyle postów ze czlowiek moze sie zgubić ;) a ja dzis w ogóle ledwo żyje :-(

Malusiolka ale mi smaka narobilas na te nalesniczki :) mniam :) uwielbiam wszystko z pieczarkami :-D:-D:-D

Grzankaa pytalas o plany na weekend - u nas w Zielonej Gorze zaczyna się WINOBRANIE 7-15.09 - super impreza, z wielkopolskiego nie tak daleko :)

Kobietka, u nas też jest wesołe miasteczko :D Od dwóch lat zbieramy się, a jakoś dojść tam nie możemy :p Dlatego też przed jazdą niedzielną robię sobie betkę, później jazda 2h i jak się uda po 2h będą wyniki to odbieramy je i lecimy do wesołego miasteczka :-D

Biedroneczko, zapraszam na obiadek :D Zrobiłam dużo, bo mój mąż jutro od 6:30 do 4/5 rano w robocie jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry