reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

kurcze myślicie ze coś wyjdzie jutro jak bym bete zrobiła? skoro moze w niedziele lub poniedziałek miałam plamienie byćmoże implantacyjne?

reklama
Witajcie.

Weszłam tu rano, żeby zobaczyć te II testy i nic, ale teraz widzę znaczną poprawę :szok:

Lamorela - wiedziałam że będzie ciąża :tak: Gratulacje ogromne :happy:

Zosiasamosia - nie tylko Malusiolka stara się o trzecie dziecko. Ja mam dwójkę, ale zawsze mówiłam, że po 30-stce chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko. I uważam, że teraz jest idealny moment :tak:

Sanni - Tobie również gratuluję, spokojnej ciąży życzę. Ale kurczę długo czekałaś !! No i nieźle mężowi udowodniłaś, że się myli hihi :-D:-D Termin porodu na 23 kwietnia ? Możliwe, skoro ostatnio @ miałaś w lipcu pewnie :tak: Ja tak liczyłam że wtedy zaciążę, bo 23 kwietnia moja mama ma urodziny, miałaby fajny prezent.

Black_tea - Twoje dwie kreseczki też w końcu się pojawią !! Głowa do góry :-)

Conti - a wiesz, że czasem jak odpuścisz, to od razu zachodzisz w ciążę ? Tego Ci życzę !!

Aureolcia - Ty chyba też świeżakiem na forum nie jesteś, ponad 3 tys postów o tym świadczy :tak: Przykro mi z powodu @, we wrześniu na pewno się uda !! Trzymam &&&&

Malusiolka - to jak, w końcu testowałaś, czy nie ? Bo chyba nic na ten temat nie znalazłam...

A mnie dzisiaj przez chwilę jakby jajnik pobolewał - w sumie mogłoby się zgadzać, ale test owu oczywiście negatywny !!
Po śluzie nic nie poznam, nigdy nie plamiłam, generalnie w sumie żadnych objawów - chyba tylko urojone :rofl2: No poczekamy, zobaczymy. Jutro rano wyjeżdżam na dwa dni, więc dziś jeszcze na wieczór trzeba się z mężem pożegnać odpowiednio...

ewka no to lubemu humorek dopisuje :) jeśli skuteczność będzie miał taką jak poczucie humoru, to ten cykl macie murowany :)

aagawa no dobrze, że wróciłaś :) urlop udany?

straciatella no @ jeszcze nie pojawiła się, ale ma czas do 10.09... ale chyba stoi już za drzwiami, bo ja jestem taka spuchnięta, jakby ktoś mi rurkę w tyłek wsadził i dmuchnął :D a Ty biedulko trzymaj :*

kobietka oj tak tak, też mi się cykl dłuuuuży, ale mój ma już 42 dni, a dwóch kresek brak :/

marchew będzie dobrze, wiem, że trudno, ale wyłącz myślenie o starankach - może się odblokujesz :)

malusiolka krecha to krecha :) chyba wszystkie dałybyśmy królestwo za to, żeby zobaczyć chociaż cień cienia :) GRATLUJĘ po cichutku :)

andzia można mieć @ bez owulacji...

fox ja na takie przeziębienia polecam jeszcze jeżówkę, a z ciekawych rzeczy, to z audycji od piaski wyłapałam olejek z oregano i... zwykły cukier :D

lamorela beta prawdę Ci powie, nie będziesz miała wątpliwości &&&

leemonca ale fajnie, że wróciłaś :) może na wyjeździe coś zaskoczyło? &&& ja Tobie szczególnie kibicuję, bo jesteś biegaczką i jak Wam się uda, to będzie znak, że moje bieganie nie zaburza nic :)

sanni wow!!! GRATULACJE :) ale trochę żyłaś w niepewności :) jak ja bym chciała, żeby u mnie też tak było... ale niestety okresu brak i @ też brak :(

aureolcia jesteś na liście, więc jesteś z nami :) wiadomo, że ze względów organizacyjnych jedne są na forum częściej, inne mniej, a w takim morzu postów część z nich czasem umyka. Nie opuszczaj nas :)

i w ogóle widziałam, że dziś odezwały się kobietki, które od dłuższego czasu nie pisały - fajnie, że wróciłyście :)

a jak nie to ide w poniedziałek względnie w piątek
normalnie coś kręcisz ;-)

nawet nikt sie nie przejął moją @ a ja od rana łzy w ukryciu wycieram :-(
czytałam, ale dopiero teraz mam czas na odpowiedź ;-) trzymam kciuki, by to była ostatnia ;-)

Mi w ogóle termin porodu wyliczyło na 23 kwietnia, nie wiem o co tam chodzi ?
16 lipiec + 7 dni - 3 miesiące = 23 kwiecień :tak: ;-)

ależ miałam zapieprz :angry: dostałam beznadziejną, pilną robotę ... 1/3 zrobiłam, od rana dalej :wściekła/y: ale normalnie masakra ... tabelki, tabelki, tabelki :szok: oby jutro wyrobić się ;-)

w przerwie śniadaniowej zamówiłam testy ciążowe :zawstydzona/y: trzy :zawstydzona/y: 13-09 i ja testuję ... :zawstydzona/y: ciekawe czy będzie mi dane testować :sorry2:

powoli zamykam kompa, do 15 jeszcze chwilka, muszę się zrelaksić ;-) i później po małego, po dużego i na szybki obiad ;-)

słoneczko wyszło :-D można robić pranie ;-)

dziewczyny połamało mnie była koleżanka z córcią i ją podrzucałam (tą córcię ) i jak mnie nie zacznie boleć w plecach starzeję się ehhh:baffled:

reklama
benfica, wiem że każda by chciała zobaczyć cień cienia, ale później rozczarowanie, to też nie dobrze. Dlatego też wolę poczekać.

wanda, testowałam i jest minimalnie druga krecha, ale jeszcze czekam, bo może mam problemy ze wzrokiem. Poczekam do niedzieli, jeżeli przyjdzie @ to będę się starać na mamusie czerwcową, a jak nie przyjdzie to będę w majówkach. Jeszcze nic pewnego.

centka, nie miałam innego kija :p

Do góry