reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

kurcze myślicie ze coś wyjdzie jutro jak bym bete zrobiła? skoro moze w niedziele lub poniedziałek miałam plamienie byćmoże implantacyjne?

reklama
Witajcie.

Weszłam tu rano, żeby zobaczyć te II testy i nic, ale teraz widzę znaczną poprawę :szok:

Lamorela - wiedziałam że będzie ciąża :tak: Gratulacje ogromne :happy:

Zosiasamosia - nie tylko Malusiolka stara się o trzecie dziecko. Ja mam dwójkę, ale zawsze mówiłam, że po 30-stce chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko. I uważam, że teraz jest idealny moment :tak:

Sanni - Tobie również gratuluję, spokojnej ciąży życzę. Ale kurczę długo czekałaś !! No i nieźle mężowi udowodniłaś, że się myli hihi :-D:-D Termin porodu na 23 kwietnia ? Możliwe, skoro ostatnio @ miałaś w lipcu pewnie :tak: Ja tak liczyłam że wtedy zaciążę, bo 23 kwietnia moja mama ma urodziny, miałaby fajny prezent.

Black_tea - Twoje dwie kreseczki też w końcu się pojawią !! Głowa do góry :-)

Conti - a wiesz, że czasem jak odpuścisz, to od razu zachodzisz w ciążę ? Tego Ci życzę !!

Aureolcia - Ty chyba też świeżakiem na forum nie jesteś, ponad 3 tys postów o tym świadczy :tak: Przykro mi z powodu @, we wrześniu na pewno się uda !! Trzymam &&&&

Malusiolka - to jak, w końcu testowałaś, czy nie ? Bo chyba nic na ten temat nie znalazłam...

A mnie dzisiaj przez chwilę jakby jajnik pobolewał - w sumie mogłoby się zgadzać, ale test owu oczywiście negatywny !!
Po śluzie nic nie poznam, nigdy nie plamiłam, generalnie w sumie żadnych objawów - chyba tylko urojone :rofl2: No poczekamy, zobaczymy. Jutro rano wyjeżdżam na dwa dni, więc dziś jeszcze na wieczór trzeba się z mężem pożegnać odpowiednio...

ewka no to lubemu humorek dopisuje :) jeśli skuteczność będzie miał taką jak poczucie humoru, to ten cykl macie murowany :)

aagawa no dobrze, że wróciłaś :) urlop udany?

straciatella no @ jeszcze nie pojawiła się, ale ma czas do 10.09... ale chyba stoi już za drzwiami, bo ja jestem taka spuchnięta, jakby ktoś mi rurkę w tyłek wsadził i dmuchnął :D a Ty biedulko trzymaj :*

kobietka oj tak tak, też mi się cykl dłuuuuży, ale mój ma już 42 dni, a dwóch kresek brak :/

marchew będzie dobrze, wiem, że trudno, ale wyłącz myślenie o starankach - może się odblokujesz :)

malusiolka krecha to krecha :) chyba wszystkie dałybyśmy królestwo za to, żeby zobaczyć chociaż cień cienia :) GRATLUJĘ po cichutku :)

andzia można mieć @ bez owulacji...

fox ja na takie przeziębienia polecam jeszcze jeżówkę, a z ciekawych rzeczy, to z audycji od piaski wyłapałam olejek z oregano i... zwykły cukier :D

lamorela beta prawdę Ci powie, nie będziesz miała wątpliwości &&&

leemonca ale fajnie, że wróciłaś :) może na wyjeździe coś zaskoczyło? &&& ja Tobie szczególnie kibicuję, bo jesteś biegaczką i jak Wam się uda, to będzie znak, że moje bieganie nie zaburza nic :)

sanni wow!!! GRATULACJE :) ale trochę żyłaś w niepewności :) jak ja bym chciała, żeby u mnie też tak było... ale niestety okresu brak i @ też brak :(

aureolcia jesteś na liście, więc jesteś z nami :) wiadomo, że ze względów organizacyjnych jedne są na forum częściej, inne mniej, a w takim morzu postów część z nich czasem umyka. Nie opuszczaj nas :)

i w ogóle widziałam, że dziś odezwały się kobietki, które od dłuższego czasu nie pisały - fajnie, że wróciłyście :)

a jak nie to ide w poniedziałek względnie w piątek
normalnie coś kręcisz ;-)

nawet nikt sie nie przejął moją @ a ja od rana łzy w ukryciu wycieram :-(
czytałam, ale dopiero teraz mam czas na odpowiedź ;-) trzymam kciuki, by to była ostatnia ;-)

Mi w ogóle termin porodu wyliczyło na 23 kwietnia, nie wiem o co tam chodzi ?
16 lipiec + 7 dni - 3 miesiące = 23 kwiecień :tak: ;-)

ależ miałam zapieprz :angry: dostałam beznadziejną, pilną robotę ... 1/3 zrobiłam, od rana dalej :wściekła/y: ale normalnie masakra ... tabelki, tabelki, tabelki :szok: oby jutro wyrobić się ;-)

w przerwie śniadaniowej zamówiłam testy ciążowe :zawstydzona/y: trzy :zawstydzona/y: 13-09 i ja testuję ... :zawstydzona/y: ciekawe czy będzie mi dane testować :sorry2:

powoli zamykam kompa, do 15 jeszcze chwilka, muszę się zrelaksić ;-) i później po małego, po dużego i na szybki obiad ;-)

słoneczko wyszło :-D można robić pranie ;-)

dziewczyny połamało mnie była koleżanka z córcią i ją podrzucałam (tą córcię ) i jak mnie nie zacznie boleć w plecach starzeję się ehhh:baffled:

reklama
benfica, wiem że każda by chciała zobaczyć cień cienia, ale później rozczarowanie, to też nie dobrze. Dlatego też wolę poczekać.

wanda, testowałam i jest minimalnie druga krecha, ale jeszcze czekam, bo może mam problemy ze wzrokiem. Poczekam do niedzieli, jeżeli przyjdzie @ to będę się starać na mamusie czerwcową, a jak nie przyjdzie to będę w majówkach. Jeszcze nic pewnego.

centka, nie miałam innego kija :p

Do góry