reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

black_tea zrobię jeszcze raz jutro test, jak będzie negatywny to w czwartek idę na betę (bo jutro nie mam jak). A tak w ogóle przyganiał kocioł garnkowi - A Ty dlaczego nie idziesz na bete? :-D

reklama
Cześć Dziewczyny,

Wow, ale mnie ominęło. Dałam sobie trochę spokój przez sierpień, żeby się mniej nakręcać i forum odwiedzałam sporadycznie. Widzę tu dużo nowych osób. Wszystkim nowym mamusiom gratuluję, Lamorela Ciebie pamiętam z czerwca, lipca i sierpnia, i bardzo się cieszę, że się udało - teraz na pewno będzie dobrze :) ja mam dziś 37 dc, ale owulacja zgodnie tepm. była dopiero ok. 30 dc więc jeszcze kilka dni do @. Nie wiem co się ze mną porobiło. Zawsze miałam takie ładne cykle 32 dniowe, a tu ten i przedostatni są mega długie. Wydaje mi się, że pewnie znów się nie udało. Owulacja była ok. tego 30 dnia więc nawet o tym nie myślałam, tylko już raczej czekałam żeby wreszcie była, co by był @ i potem miejmy nadzieję normalny cykl. Fakt, akurat miałam męża w weekend (jest na długim szkoleniu) więc nawet te dobre dni wykorzystaliśmy owocnie :), ale się raczej nie łudzę. Przyznam, że już trochę zaczynam odpuszczać w tym temacie, bo ile można się starać i nakręcać :( Piję dalej ziółka, choć miałam przerwę. A dziś w ogóle się niezbyt dobrze czuję, jakoś mi tak ciężko na żołądku.

No nic, na razie tyle. Czekam na @ i ściskam Was wszystkie kochane :)

a ja widze że wy się tutaj już wszystkie znacie i tworzycie taką fajną paczkę i tyle piszecie a ja nie mam kiedy tego czytac i odpisywać bo z pracy nie mogę a jak wrócę to nie mam ochoty nawet uruchamiac komputera a jak juz to dopiero jak młody spi...... chyba tutaj do was nie pasuję :-(
nawet nikt sie nie przejął moją @ a ja od rana łzy w ukryciu wycieram :-(

oj ile tu fluidow! az je tu czuje! no oby i do mnie dotarly! jak ja lubie takie wiadomosci :-)

Sanni
ale piekny pozytyw! :szok::-) GRATULACJE!!!
black_tea nie sikasz to nie ma II ;-)
Conti nie widze Cie na liscie, bylas na niej? to kiedy testujesz? bo to, ze sie przesunela to jeszcze nic zlego nie oznacza :-)

auerolcia jestes na liscie i juz jestes jedna z nas wiec czuj sie jak u siebie, chocbys miala wpadac tylko raz na miesiac! przykro ze @ przyszla. ile sie staracie?

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 63!!
Zaciążonych potwierdzonych: 19 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
krowkabordo - termin @ 15.08 II
malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II
Sanni IIMajówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08
II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
lamorela II

Czekamy na potwierdzenie:

Contia85 - termin @ 29.08
malusiolka
black_tea - termin @ 30.08
Dominikak86 - termin @ 31.08
hania$ - termin @ 31.08
waiting4beans - termin @ 01.09
dzikuska - termin @ 02.09
DorciaM- termin @ 02.09
Cyntia85 - termin @ 03.09

Wrzesień 2013

anuszka - termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

labell - termin @ 06.09
mimimoo - termin @ 06.09
malusiolka - termin @ 06.09
KPe007 - termin @ 07.09
centka80 - termin @ 07.09
Conti - termin @ 08.09
biedroneczka - termin @ 08.09
malena100 - termin @ 09.09
emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @ 10.09
benefica - termin @ 10.09
mikaaa - termin @ 10.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09
Aśku - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
susel - termin @ 13.09
malgonia1 - termin @ 14.09
Grzankaa - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
kaśkasiunia - termin @ 14/15.09

Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09
Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09

mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 01.10
mycha05 - termin @ 01.10
kobietka22 - termin @ 02.10
Abezela - termin @ 02.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
tekla23
Kropka10
Dorcia
Lothien
madziakowalik
ann_art
Nuuuśka
Sandra_best
tamaguczi
Mar-chew

Ostatnia edycja:
reklama
No poczekam jeszcze tydzień, bo to akurat będzie jakieś 12-14 dni po przesuniętej owulacji. Więc zakładam ewentualne testowanie na tą niedzielę czyli 8.09. Jeszcze w czwartek idę do ginekologa, ale to dlatego że umawiałam się w lipcu (bo to na NFZ) i według wyliczeń wychodziło, że będę ok. 10 dnia cyklu więc dobry moment na wizytę. W sumie i tak idę tylko zapytać o jakieś dalsze badania, wezmę wyniki moich hormonów z maja i zobaczymy co się dowiem.

Do góry