reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
tekla no właśnie z bb to plus :-D pierwszy raz nie będę miała tony stron do przerzucenia, bo akurat dziś mogę czytać na bieżąco ;-)

witam

podczytuję Was nieustannie i w sumie chciałam coś napisać ale... nie mam co :zawstydzona/y:

straszne nudy u mnie... maż codziennie w pracy od rana do nocy, rodzice dziś w nocy pojechali nad morze na kilka dni a ja siedzę jak ten kołek sama w domu... nawet odezwać się nie ma do kogo, no chyba, że gadanie do kota się liczy ;-)

:-(

Kurde, ale kobieta to skomplikowana istota... mimo, że czuję, że w tym cyklu nie wyszło to już nie mogę się doczekać terminu @ i testowania

Tekla - bo tak to już jest z nami kobietami ja pamiętam moje testowanie, po pól roku starań weszłam z testem do kibelka nasikałam patrzę jedna kreska (byłam wtedy u cioci ) i wychodzę ,a ciocia mówi stój i patrz ,a tam druga kreska no ja w szoku bo cykl niby bezowulacyjny a tu masz także nic nie jest przesądzone ;)

karola- masz nas, odzywaj się więc tutaj :-) Ja też nie mam nic ciekawego do napisania, wiec tylko podczytuje kolejną stronę zapełnioną w ciągu chwili przez Was kobity :rofl2:

Mój mąż.. wrócił ze sklepu z niczym!! Stwierdził, że nie podoba mu sie sprzedawczyni! Wziął młodego na rower i pojechali do carrefoura po śniadanko. Jak tak dalej pójdzie, to umre z głodu.
A co do tej sprzedawczyni.. hmm podejrzana sprawa gdyby nie to, że ona ma z 70 lat :crazy: i jest wredną małpą :-p

A mój chłop jest prawnikiem.. o 20 wraca z pracy od poniedziałku do piątku.. a teraz w weekendy i wieczory zakuwa do egzaminów :crazy:
Czekam na ten dzień, kiedy to się skończy... i odda się pracy w jakichś racjonalnych godzinach bez weekendów i wieczorów.

tekla - znam to. U mnie dopiero 22 dc. Staranka były tak właściwie nijak wpasowane w termin owu, a ja głupia już chce testować! Już czuje tą adrenalinke... i nawet mam iście ciążowe objawy :-D

wanda - trzymam kciuki!!

Ostatnia edycja:
no teraz mam jeszcze Was , no i mam taką grupę wsparcia dla osób chorych na to co ja i piszę z Wami i z nimi inaczej bym ochyziała :)

reklama
Dzień dobry dziewczynki...no i znowu przekopałam się przez tonę postów,ale to fajne...:-D Ja też oficjalnie ogłaszam,iż zostałam BB-holiczką...:-)
wanda
może powtórz teściora jutro lub pojutrze? Czasem jest za wcześnie i nie wykrywa jeszcze...albo owulka była później i też jeszcze za wcześnie..trzymam mocno kciuki za ciebie!!!!
Ja się nawet wyspałam,zaraz idę wrzucić do wanny młodą (wczoraj wieczorem,w moim stanie było to awykonalne :-D),a potem siebie... No i później ogarnę kuchnię i tak myślę,co by tu na obiad zrobić...Chodzi mi po głowie leczo albo chili con carne...:dry:
P. jeszcze oczywiście śpi...ale obudził się ok.6 ,nie mógł spać,to go teraz wzięło,a ja przynajmniej mam ciszę i spokój,pomijając moją bachorynkę i "Mamoooo,gdzie jest moja syrenka do kąpieliiiiii?????"....:szok:
Odezwę się niebawem,teraz młodzież i sajgon w kuchni wzywają.:-D

Do góry