reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Tekla - Hahaha, to niezła historia z nickiem. Na konia bym nie wpadła. Ja też jestem byłym jeźdźcem, mam nadzieję jeszcze do tego powrócić, ko kocham konie :-)

KPe007 - ​moi też nie wiedzą, w zasadzie ani teściowa, ani moi rodzice... Gdyby dziś wyszedł mi pozytywny wynik, termin byłby na urodziny mojej mamy.... Ech, może jeszcze się zmieni.

reklama
benfica ja w zeszlym miesiacu kawy nie pilam w ogole, bo caly czas myslalam,ze w ciazy jestem:-) oczywiscie wmowilam sobie wszystkie objawy,a kawa ponoc w ciazy nie wskazana:-) a teraz juz nie swiruje az tak,bo dotarlo do mnie,ze to wcale nie takie proste zajsc jak sie chce i takim sposobem to bym mogla sie kawy nie napic przez rok nawet:-) i pije dopoki dwoch krech nie ujrze:-) :-)

Gdybym ja chciała opowiedzieć Wam o mojej teściowej to bym do jutra pisała , ogólnie się tolerujemy ,ale ona ma swój dziwaczny światopogląd i uważa ,że się zasłaniałam tabletkami ,a tak na prawdę nie chcę mieć dzieci więc się z deka zdziwi bo jej nie powiem o ciąży .

To współczuję...:dry: moja jest ok, ale są pewne kwestie, co do których jest upierdliwa... za to ja bym mogła elaborat o moim teściu napisać...:dry:

wanda termin na urodziny mamy to super:-) pewnie by sie ucieszyla:-) a co, testujesz dzis?kurde z tableta pisze i ie moge nickow jakos pogrubic..

Doberek :szok:

Ale produkujecie!!! Nie do nadrobienia....

perelka - tak, mój ma 23.08 urodzink i:happy: Czyli jesteśmy w dokładnie tej samej sytuacji :-p

Dorcia - ja już zgłupialam. To @ 25.08 czy 29.08? :-) Być może jest ta druga DorciaM ale zapomniałam dopisać "emki" :crazy:

U nas dzisiaj słoneczko, w sumie to chłodniej bo tylko 22 stopnie.
Mężusz pobiegł do sklepu po świeże bułeczki i serek, szyneczke :tak:

A ja z moim paniczem zabieramy się za sprzątanie zabawek.

Ciąg dalszy @ objawów - dzisiaj doszły pryszcze :crazy:, ból krzyża i podbrzusza. Więc @ idzie wielkimi krokami :crazy:

benfica - dzięki , no ja kiedyś byłam pozytywnie nastawiona, gotowałam nawet u teściowej swoje wynalazki ,ale nic jej nie smakowało i przestałam po co miałam się produkować ,a to przykre było bo człowiek się starał ,a nic nie pasowało potem się okazało ,że gada na mnie do drugiej synowej ,a ja się z drugą synową super dogaduję ,żeby było weselej mojemu mężowi gadała na tę drugą synową i tak o to wyszło kim ona tak naprawdę jest, plotuchem.

Laseczki ja tylko na momencik

basik...oby @ nie przyszła...nie wypatruj jej !!!

Wanda
za pozytywa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Resztę doczytam wieczorkiem...zmykam nad wodę...może uda mi się tam złapać internet ????

reklama
znam to:-) ja tez sie staralam,ale nistety niektorzy sa niereformowalni:-) no coz?teraz ja po prostu ignoruje:-)

Do góry