reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Cześć dziewczyny

Dzisiaj padam na mordkę.. wróciłam po 20 z pracy, widziałam Michaśka przez 10min i poszedł spać :sorry2: .. od drugiej połowy dnia napitala mnie strasznie lewy jajnik i podbrzusze i nie wiem o co chodzi.. dzisiaj 26dc i kusi mnie żeby jutro zrobić teścior, zobaczę jak się obudzę.. ale coś mi się wydaje że @ przyjdzie..

dobrze przynajmniej, że przedłużą mi na 99% umowę w pracy :-)

jutro za wszystkie testujące dziewczyny mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!! :*

Dobranoc :*

reklama
natkusia, przyłącz się do nas Kochana :*:* Dobranoc Tobie :*

Mój M właśnie wychodzi z pracy i jedzie do Tesco po pampersy i teścik. A zaczęło lać, że hej ;/ Współczuje mu powrotu.

Aleee jestem głodna. Prosiłam męża o to aby mi kupił pizze :D

lamorela, w takim razie wstawaj z nami o 5:30 :D

Grzanka, cudowna wiadomość! to teraz duuużo bzykanka i czekamy na II :tak:

Odebrałam wyniki bety i pokazuje 4-5 tydzień ciąży :tak: wizyta u gina dopiero 26 września, więc będzie to gdzieś 8 tydzień, więc może już serduszko usłyszę? :tak:

dzisiaj zaczęły mnie sutki boleć i cały dzień chce mi się spać. Nie wiem czy to przez ciążę czy zmęczenie :-p ale spałam od 19:00 do 21:00 i dalej senna i zmęczona jestem... i brzuch mnie boli, ale nie w środku tylko na zewnątrz cały brzuch, że go dotknąć nie mogę :baffled:

aest, gratuluję :*:* Powinnaś już usłyszeć serduszko maluszka.

Dziewczyny zafasolkowane!! Możecie powiedzieć mi, czy któraś miała bóle takie jak na miesiączkę zanim dowiedziała się, że jednak to nie @ tylko ciąża? Pytam, bo mnie co jakiś czas pobolewa i czuje się jakby miało mnie zalać ;/ Plamienia ze śluzem miałam lekkie od soboty (wyglądało na implantację),a teraz prawie śluzu nie ma i non stop sutki bolą. Ma któraś mało śluzu?

Ostatnia edycja:
Malusiolka, mnie tak bolał brzuch, poza tym żadnych objawów, dlatego ciąży nawet nie podejrzewałam :tak: dopiero w 3 dzień jak mi się @ spóźniała to zrobiłam test i baaardzo się zdziwiłam ;-) moja koleżanka też w obu ciążach tak miała - że brzuch bolał jak na @ :tak:

Kurcze ja też czuje ze lada chwila mnie zaleje. Piersi bola jak bolały. Sutki tak samo ale mam wrażenie ze rano wstane i będzie po zawodach
Mok maz wierzy ze jestem w ciazy.

reklama
Malusiolka, trzymam kciuki :tak: daj znać jak zatestujesz :rofl2:

black_tea, ja też się czułam jakby miało zaraz ze mnie polecieć, co chwilę do łazienki chodziłam zobaczyć czy to już i widzisz, psikus :-p dopóki nie ma @ jest nadzieje :tak:

Do góry