reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Cześć dziewczyny

Dzisiaj padam na mordkę.. wróciłam po 20 z pracy, widziałam Michaśka przez 10min i poszedł spać :sorry2: .. od drugiej połowy dnia napitala mnie strasznie lewy jajnik i podbrzusze i nie wiem o co chodzi.. dzisiaj 26dc i kusi mnie żeby jutro zrobić teścior, zobaczę jak się obudzę.. ale coś mi się wydaje że @ przyjdzie..

dobrze przynajmniej, że przedłużą mi na 99% umowę w pracy :-)

jutro za wszystkie testujące dziewczyny mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!! :*

Dobranoc :*

reklama
natkusia, przyłącz się do nas Kochana :*:* Dobranoc Tobie :*

Mój M właśnie wychodzi z pracy i jedzie do Tesco po pampersy i teścik. A zaczęło lać, że hej ;/ Współczuje mu powrotu.

Aleee jestem głodna. Prosiłam męża o to aby mi kupił pizze :D

lamorela, w takim razie wstawaj z nami o 5:30 :D

Grzanka, cudowna wiadomość! to teraz duuużo bzykanka i czekamy na II :tak:

Odebrałam wyniki bety i pokazuje 4-5 tydzień ciąży :tak: wizyta u gina dopiero 26 września, więc będzie to gdzieś 8 tydzień, więc może już serduszko usłyszę? :tak:

dzisiaj zaczęły mnie sutki boleć i cały dzień chce mi się spać. Nie wiem czy to przez ciążę czy zmęczenie :-p ale spałam od 19:00 do 21:00 i dalej senna i zmęczona jestem... i brzuch mnie boli, ale nie w środku tylko na zewnątrz cały brzuch, że go dotknąć nie mogę :baffled:

aest, gratuluję :*:* Powinnaś już usłyszeć serduszko maluszka.

Dziewczyny zafasolkowane!! Możecie powiedzieć mi, czy któraś miała bóle takie jak na miesiączkę zanim dowiedziała się, że jednak to nie @ tylko ciąża? Pytam, bo mnie co jakiś czas pobolewa i czuje się jakby miało mnie zalać ;/ Plamienia ze śluzem miałam lekkie od soboty (wyglądało na implantację),a teraz prawie śluzu nie ma i non stop sutki bolą. Ma któraś mało śluzu?

Ostatnia edycja:
Malusiolka, mnie tak bolał brzuch, poza tym żadnych objawów, dlatego ciąży nawet nie podejrzewałam :tak: dopiero w 3 dzień jak mi się @ spóźniała to zrobiłam test i baaardzo się zdziwiłam ;-) moja koleżanka też w obu ciążach tak miała - że brzuch bolał jak na @ :tak:

Kurcze ja też czuje ze lada chwila mnie zaleje. Piersi bola jak bolały. Sutki tak samo ale mam wrażenie ze rano wstane i będzie po zawodach
Mok maz wierzy ze jestem w ciazy.

reklama
Malusiolka, trzymam kciuki :tak: daj znać jak zatestujesz :rofl2:

black_tea, ja też się czułam jakby miało zaraz ze mnie polecieć, co chwilę do łazienki chodziłam zobaczyć czy to już i widzisz, psikus :-p dopóki nie ma @ jest nadzieje :tak:

Do góry