reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

SUsel Twoje podejscie jest po prostu rewelacyjne ! zazdroszcze Ci cierpliwosci optymizmu! dacie rade z Dorcia i reszta niezafasolkowanych na 100%!! ZYCZE WAM TEGO:-)

reklama
Kpe no właśnie zastanawiam się jaki będzie cykl.. bez tabletek ogólnie miałąm 28 dniowe więc test wykonam najwcześniej 30dc :tak:

Tekla miałam 28dniowe cykle.. już mnie nerwy brały bo testy nie wychodziły, beta nie wychodziła, brak @ a ja czułam że to ciąża :baffled: dopiero po 40dc testy wyszły i piękna beta :-) lekarz tłumaczył to przesunięciem owu o ok 10 dni :tak: więc życzę Ci tego samego :*

saga widzisz widzisz! Pięknie!! :-)

Susel ciekawe czemu jak Kobietka zaktualizowała listę to Waiting i CarpeDiem były małymi literkami ( jak wszystkie -ja to zmieniłam) a u Ciebie znów wielkie...ciekawe czemu ???? Samo tak przerzuca ???????

sagaa31 dzieki! tak juz mam, ze nie lubie sie poddawac. chwile slabosci tez mam, ale maz wtedy bardzo wspiera i jedziemy dalej! mam nadzieje ze ta moja walka w koncu odniesienie jakies skutki!!!

Dorcia nie wiem, ja kopiowalam z ostatniej listy wrzuconej. juz zmieniam. napisalam ze zmieniam, ale spojrzalam na liste i nie bardzo wiem co. waiting jest z malej a CarpeDiem jest tak, co zmienic?

Ostatnia edycja:
Mój mąż już zaciera ręce bo niepotrzebne nam już gumki :D
dziś normalnie wziął i posprzątał w mieszkaniu pozamiatał umył podłogę normalnie nie poznaję męża fakt ,że leżałam z @ i bólem brzucha ,ale wcześniej mu się to nie zdarzało :cool2:

aha gratuluję kobietką z dwoma kreseczkami serce rośnie jak się tak czyta :D

Susel...czary mary !!! Chodzi m o wielkość czcionki !!! Nie duże i małe litery !!!hehehe​

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny! ostatnio miałam niewiele czasu przed kompem na rzeczy inne niż ścisła praca, ale teraz sie udało. Widzę, że jestem w kwietniókach 2014. Niestety... doszło do samoistnego wczesnego poronienia 2 dni po terminie spodziewanej @. Ciąża byłą potwierdzona betą.

Cieżko mi było, ale już jest ok. Teraz miałąm monitoring cykul, zeby zobaczyć co i jak i czy w ogóle.
w pn. (12 dc pęcherzyk 1.66 cm, w środę - 14dc - 21 mm, wczoraj - 17 dc. 23 mm (godz. 19) - do piatku testy owu negatywne, wczoraj wieczorem i dzisiaj rano pozytywny. Zastanawiam sie czy w związku z tym owu już byłą czy dopiero przyjdzie w ciągu najbliższych kilku godzin. Jak sądzicie??

Straciatella - gratuluję i trzymam kciuki zeby wszystlo było dobrze! :))

SAGA gratulacje!!

Ja mam już pobolewanie menstruacyjne. No szkoda. Cycki nie bolą, chwała Castagnusowi.. Wiem, ze jeszcze 2 dni, ale coś mnie nadzieja opuszcza. To znaczy nie ten cykl to następny. O - i ten nastrój też o zbliżającej się @ świadczy. A trądziku tyle co teraz, to mi wyskoczyło ostatnio chyba z rok temu, albo i dłużej..

reklama
Kaskasiunia przykro mi tez tak mialam zarodek sie nie zagniezdzil;/ tzn ze juz masz owu z tych kreseczek...masz szczescie b ja nie mialam owu po biochem ciazy...
Cyntia moze nie wszystko stracoen??;p
Fajnie widziec 2 krechy ale ile kurna obaw...???;/

Do góry