reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

SUsel Twoje podejscie jest po prostu rewelacyjne ! zazdroszcze Ci cierpliwosci optymizmu! dacie rade z Dorcia i reszta niezafasolkowanych na 100%!! ZYCZE WAM TEGO:-)

reklama
Kpe no właśnie zastanawiam się jaki będzie cykl.. bez tabletek ogólnie miałąm 28 dniowe więc test wykonam najwcześniej 30dc :tak:

Tekla miałam 28dniowe cykle.. już mnie nerwy brały bo testy nie wychodziły, beta nie wychodziła, brak @ a ja czułam że to ciąża :baffled: dopiero po 40dc testy wyszły i piękna beta :-) lekarz tłumaczył to przesunięciem owu o ok 10 dni :tak: więc życzę Ci tego samego :*

saga widzisz widzisz! Pięknie!! :-)

Susel ciekawe czemu jak Kobietka zaktualizowała listę to Waiting i CarpeDiem były małymi literkami ( jak wszystkie -ja to zmieniłam) a u Ciebie znów wielkie...ciekawe czemu ???? Samo tak przerzuca ???????

sagaa31 dzieki! tak juz mam, ze nie lubie sie poddawac. chwile slabosci tez mam, ale maz wtedy bardzo wspiera i jedziemy dalej! mam nadzieje ze ta moja walka w koncu odniesienie jakies skutki!!!

Dorcia nie wiem, ja kopiowalam z ostatniej listy wrzuconej. juz zmieniam. napisalam ze zmieniam, ale spojrzalam na liste i nie bardzo wiem co. waiting jest z malej a CarpeDiem jest tak, co zmienic?

Ostatnia edycja:
Mój mąż już zaciera ręce bo niepotrzebne nam już gumki :D
dziś normalnie wziął i posprzątał w mieszkaniu pozamiatał umył podłogę normalnie nie poznaję męża fakt ,że leżałam z @ i bólem brzucha ,ale wcześniej mu się to nie zdarzało :cool2:

aha gratuluję kobietką z dwoma kreseczkami serce rośnie jak się tak czyta :D

Susel...czary mary !!! Chodzi m o wielkość czcionki !!! Nie duże i małe litery !!!hehehe​

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny! ostatnio miałam niewiele czasu przed kompem na rzeczy inne niż ścisła praca, ale teraz sie udało. Widzę, że jestem w kwietniókach 2014. Niestety... doszło do samoistnego wczesnego poronienia 2 dni po terminie spodziewanej @. Ciąża byłą potwierdzona betą.

Cieżko mi było, ale już jest ok. Teraz miałąm monitoring cykul, zeby zobaczyć co i jak i czy w ogóle.
w pn. (12 dc pęcherzyk 1.66 cm, w środę - 14dc - 21 mm, wczoraj - 17 dc. 23 mm (godz. 19) - do piatku testy owu negatywne, wczoraj wieczorem i dzisiaj rano pozytywny. Zastanawiam sie czy w związku z tym owu już byłą czy dopiero przyjdzie w ciągu najbliższych kilku godzin. Jak sądzicie??

Straciatella - gratuluję i trzymam kciuki zeby wszystlo było dobrze! :))

SAGA gratulacje!!

Ja mam już pobolewanie menstruacyjne. No szkoda. Cycki nie bolą, chwała Castagnusowi.. Wiem, ze jeszcze 2 dni, ale coś mnie nadzieja opuszcza. To znaczy nie ten cykl to następny. O - i ten nastrój też o zbliżającej się @ świadczy. A trądziku tyle co teraz, to mi wyskoczyło ostatnio chyba z rok temu, albo i dłużej..

reklama
Kaskasiunia przykro mi tez tak mialam zarodek sie nie zagniezdzil;/ tzn ze juz masz owu z tych kreseczek...masz szczescie b ja nie mialam owu po biochem ciazy...
Cyntia moze nie wszystko stracoen??;p
Fajnie widziec 2 krechy ale ile kurna obaw...???;/

Do góry