reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

black tea chodzę na Słowiańską, ciotka mi go poleciła, jest naprawdę dobry. A ile płacisz w Medicoverze? a ten Twój kolega mógłby mi też zrobić tatoo tak po znajomości?:)

Malusiolka ja szaleję od wczoraj i jutro tez zamierzam:):) oby sie udało, nie mam wytycznych co do płci:)

reklama
Grzankaa w Medicoverze mam abonament rodzinny, nie wiem ile kosztuje odciągają mężowi z wypłaty :p
A tatuaż jasne, z tego co wiem sporo osób przyjeżdża do niego z Poznania....ceny ma bardzo przystępne, no i dobrze robi!

spadam spać

Mojemu dziecko chyba udziela sie nasz nastrój bo codziennie pyta kiedy bedzie miala brata albo siostrę nawet imiona już wybrała: Jagoda lub Dawid (nie wiem czy maż na Dawida się zgodzi ;-))

dobranoc
(uwielbiam kłaść się spać nienastawiając budzika)

Ja się dzisiaj Oliwci pytałam, czy chce mieć jeszcze jedną dzidzie w domu. A ona, że tak. Ja do niej "Oliwciu, ale najpierw musi być dzidzia w brzuszku, a później mamusia musi iść do szpitala aby ją urodzić", a ona do mnie "Mamo, nie w brzuszku, dzidzia ma być tutaj" :D A jak powiedziałam, że chłopaczyna nazwiemy Igorek, a dziewczynę Nikola (mężowi bardziej odpowiada :p), to powiedziała "Oli nie chce już żadnej dzidzi w domku, Oli ma ksakse (tak mówi na swoją siostrę Roksankę) :p

Ps:
Widziałam, że dużo z Was wczoraj/dzisiaj jadło pizze. Zachcianki? :p Ja wczoraj miała ochotę na pizze i jak mąż wracał do domu z pracy, to kazałam zajechać mu do sklepu :cool2: Była pyszna i od razu poczułam się lepiej.

Malusiolka wlasnie doczytalam, ale mi sie podoba pomysl z liscikiem! ale ja nie wiem czy bym dala rade tak zaraz po przebudzeniu! :-p

mamaTomeczka ale straszne historie! jestem w szoku! jak Ty w ogole sie trzymasz jak takie rzeczy w zyciu widzialas!

natkusia ja tam uwazam ze moge :-p gin jakos tak dziwnie mowila, ze niby jest ok bo sie oczyscilam, owu powinna byc i w ogole, ale ze lepiej sobie na jakis czas odpuscic... chyba jej chodzilo o moja psychike, ale ja to bym chyba oszalala jakbym miala sobie odpuscic!:-p a co do testow owu, to w instrukcji jest napisane zeby raz dziennie robic, ale potem jak czytalam szczegoly to podobno mozna nie uchwycic momentu szczytu LH wiec jak robisz czesciej to lepiej. a jak jest kreska testowa i robi sie coraz grubsza to teoretycznie jest coraz blizej owu.

black_tea i malusiolka u mnie wlasnie w poprzednim cyklu byly zatwardzenia wiec &&&&& zeby u was to bylo to!!

susel, dzięki :* Mam nadzieje. Dzięki tym nadzieją jakoś szybko zaczyna lecieć mi czas. A co do liściku, trzeba jakoś kombinować :D Jestem ciekawa reakcji mojego M :rofl2::-D Mój nie raz o 2/3 rano budził się i zapraszał mnie do zabawy... hehe :D

Jejku spać nie mogę, takie mdłości i gazy mnie wzięły, że w samochodzie prawie zwymiotowałam (plusy wychodzenia po męża z pracy? Shake truskawkowy z Maca). Miło mi, że mój blog się podoba:tak:

reklama
Witajcie niedzielnie, z kawką

straciatella @ nadal brak... niezłe zawirowania mam w tym cyklu...:baffled:

jeszcze nie sikałam... i tak się zastanawiam - testować, czy nie testować? Oto jest pytanie! Na jutro jestem umówiona z dziewczynami na wspólne testowanie, a tak mnie korci... zapewne i tak wyjdzie śnieżno biała biel...:dry:

Do góry