reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Witam dziewczynki :*

apple Kochanie
, zostaniesz mamusią za niecałe 9 miesięcy :D Gratuluję! :* Powiedz mi, miałaś jakieś objawy?

black_tea, a jak u Ciebie testowanie? Dzisiaj mogłabyś spróbować :)

Dzięki dziewczyny:happy2: jestem na razie ostrożna w cieszeniu się, w poniedziałek zrobię betę to może uwierzę na 100% hehe

Black-tea, trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, okresu jeszcze nie ma, więc jest nadzieja:tak: może zrób betę, nie będzie niepewności. Zresztą tak jak pisałaś, w pierwsze ciąży testy Ci nie wychodziły.

Ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kto jeszcze testuje w weekend?

Malusiolka, z objawów miałam bóle w krzyżu, bóle jajników, bóle miesiączkowe, chociaż troszkę się różniły od miesiączkowych. Jeśli chodzi o mój stan psychiczny, to jestem o wiele spokojniejsza, niż kiedy mam PMS.
I ostatnio mam podwyższoną tempkę, np jak mierzę wieczorem to 37,3.

Kurcze, boję się żeby było dobrze... jutro mam termin @, mam nadzieję że nie przyjdzie i nie zaprzepaści wszystkiego.

Ostatnia edycja:
reklama
Malusiolka, applecrumble, no właśnie w poniedziałek zrobię teścior sikany a jak nadal bedzie brak @ to betę...jednek chyba przestaje mnieć złudzenia czuje brzuch jak na @ ale ciąża to podobne tę boja jak na @ eh.....pozostaje mi czekać...dzisija i jutro mam cały dzień wypełniony więc nie bede miała czasu myśleć ;)

applecrumble a jaki masz śluz jak mogę zapytać ( eh mam cień nadziei)

koleżanka z obok sklepu wie o moich starankach (jej siostra rodziła ze mną pierwsze dziecko) i jak mnie dzisiaj zobaczyła idącą z warzywniaka z bananem, nektarynką i winogronem powiedziała "no chyba Ci się udało, skoro taka zdrowa żywnosć?" poczekamy zobaczymy

Do góry