reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Hej dziewczynki,

nie dam rady wszystkiego nadrobić:-( może jutro trochę więcej uda się podczytać.

Ja jutro rano zatestuję. Godzina 0 się zbliża:-p a na razie zmykam, bo jestem padnięta:-(

&&&&&&&&&&& za wszystkie !!!!!!!!!!!

reklama
Dziewczyny (te które jeszcze nie śpią) wiecie może czy gin jest w stanie określić mniej wiecej ile dpo jest czy tylko jest w stanie powiedzieć ze owu była lub nie? Idę jutro i tak się zastanawiam czy jeżeli owu była to czy pomoże mi ocenić mniej wiecej kiedy.

no i znowu dopiero do domu wróciłam... :baffled:

u mnie @ póki co nie przyszła, ale czuję się jakby miała nadejść lada moment...

pisałyście o ksylitolu i w necie jest e-sklep :-)Sklep

Ginekolog chyb a nie może dokładnie określić, czy owulacja była, choć nie jestem pewna.

Co do tego cukru, wysoko cenię swoje zdrowie, ale 38zł za kilogram cukru? Podziękuję, bo na razie mnie nie stać na wydanie 40zł na cukier.

reklama
Do góry