reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
mniam mniam... od bananów to ja uzależniona jestem :nerd:

dzisiaj moja mama przyjeżdża mi pomóc ogarniać to remontowane mieszkanie, więc mnie trochę odciąży :tak: a tata oświetlenie będzie robić :-) jakoś nie myślę że bym była w ciąży :no: brzuch mnie nie boli tak jak wczoraj, tylko lekko pobolewa, @ nie widać, czuję się tylko w środku wilgotna, ale myślę, że ten 1-2 dni poślizgu to raczej spowodowane przemęczeniem, a nie fasolką...

Apple GRATULEJSZYN. Druga kreseczke widac nawet bez powiekszania miniaturki. SUUUPER! Teraz czekamy razem z Toba na wynik bety :-D

u mnie nadal @ brak :confused2:...i test negatywny

coś na @ figle płata eh
czuję się jak na @ a przyjaciólka mówi ze też tak sie czuła i ma teraz Zuzkę .....zwariować idzie
dzisiaj boli mnie podbrzusze jak by mnie ktoś po nim w nocy kopał....nie bolą jajniki (a w zesżłym miesiącu jajniki bolały)
wkręcam sobie

APPLE-gratuluje:-) ciesze sie razem z Toba..BLACK TEA-to moze zrob tego tesciora..Ja od rana w pracy.Dzis 24 dzien cyklu.Do testowania zostalo 7 dni..7 dlugich dni..APPLE-wlasnie jaki masz sluz?

:-D:-D:-D:-D pięknie pozytywnie pozytywny test :tak::tak:
!!! GRATULUJĘ !!!

witam weekendowo :tak:
już się podniosłam ;-) Mrówek wstał godzinę temu :tak: Miszczu śpi ;-)

tak mnie pięknie wczoraj ściemniał, jaki to on napalony i co? mecz ogladał :wściekła/y: więc tradycyjnie sobie zasnęłam ... niezabzykana :-D
chociaż raczej powinnam mieć minę płaczącą ;-)
weszłam teraz w etap cyklu mało płodny, więc ... nie chce mi się nic bzykać ;-)

i generalnie podłapałam jakiegoś doła
:baffled: czuję się staro, grubo i do dupy ... kolejny znam na @ :-( trudno :-( czerwiec też piękny ;-)

Apple- gratuluję serdecznie dwóch kreseczek ja widzę wyraźnie o boniu kiedy mi będzie dane taki test ujrzeć ;p

ja wstałam wypiłam kawkę i doczytałam co nie co mamy weekend jakieś plany macie ?my jedziemy po obiedzie odwiedzić teściów ,a potem wracamy na noc do domku trenować przed starankami :) no chyba ,że ja już zaciążyłam ,ale tego dowiemy się przy poniedziałkowym testowaniu ;p

Kobietka, ja weekendzik w domu spędzam. Michał dzisiaj na 3 zmiany poszedł do roboty i wróci 4/5 rano ;/ A jutro na 12-tą mam jazdy i znowu się denerwuje jutrzejszym dniem.

reklama
Do góry