reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Malusiolka no pewnie że pamiętam :-) ano dobrze, rośnie :tak: a jak tam Twoje królewny? Teraz by się przydał królewicz ;-) i znowu się spotykamy przy staraniach :-D Ania-Aneczka też się stara o rodzeństwo dla Emilki :-)

natkusia, tak poznałyśmy się właśnie w tamtym wątku. Dzisiaj przeglądałam ten temat i powiem, że mam miłe wspomnienia z niego :) Jak uda nam się w tym cyklu zajść w ciążę, to znowu mała różnica wieku będzie między naszymi dziećmi.

Jak moje dziewczynki? Lepiej nie mówić. Dwie łobuzice. Roksanka dużo łapię od Oliwki i czasami ręce opadają :p A teraz wiadomo przydałby się chłopaczek, ale czas pokaże.

Niech ania-aneczka dołączy do nas :D Fajnie by było jakby większość dziewczyn z tamtego tematu dołączyła do nas :) :*

Straciatella - oczywiście, można słuchać o dowolnej porze :-) Ja słucham teraz w tle. :-)

Pokonaj grypę… cukrem! - Trójka - polskieradio.pl

o nieeeeeeee - nie na moje zęby :-D Kiedyś wcinałam dużo przeróżnych cuksów, a moje zęby przez jakie 2-3 lata dość się pochorowały. Po płukaniu cukrem do nocy bym się męczyła :szok: Mi kiedyś lekarka (!) powiedziała, że w początkowych stanach zapalnych gardła i delikatnych jelitówkach pomaga COCA-COLA. Z przyjemnością tak się leczę :-D:-D Ostatnie dni bolało mnie gardło. Wczoraj i dziś wypiłam po puszce coca-coli. Już prawie nie boli :-p A ile w tym prawdy? No cola wyżera nawet rdzę, więc pewnie jakieś tam bakterie na gardle to pikuś :laugh2:

mamaTomeczka - ja wróżę, że to plamienie implantacyjne. Ponoć w dniu rozpoczęcia implantacji następuje spadek temperatury (co u Ciebie widać) i w ciągu doby można spodziewać się plamienia, choć to nie jest wcale regułą. Wydaje mi się, że to u Ciebie implantacja trochę wcześniej, ale przecież u większości jednak cykl książkowo nie przebiega :-)

Straciatella - współczuję. Ja zgodzę się nawet na rzyganie w zamian za to by maluszek był i rósł zdrowo!!

Dzisiaj znowu ponad normę lejącego kremowego śluzu. Piersi mnie nie bolą (jak już nieraz pisałam do tej pory mnie megabolały i obserwowałam na nich niebieskie żyłki), ale gdy byłam w ciąży, to mnie też nie bolały (dlatego przegapiłam termin @). Oczywiście testuję codziennie :rofl2: Wgapiam się w to pole testowe, aż po chwili widzę kreski wszędzie, gdzie się spojrzę, haha!! Jak tylko pojawi się cień cienia, dam Wam znać!!

reklama
witam spod kolderki;-)Straciatella-jeju też bym chciala sobie porzygać,a tu nic..Karotka-ale mi ochoty na pizze narobiłaś,ale juz w łóżeczku leże,to chyba sobie odpuszczę..Kropka-bidulko,wiem co czujesz,nie pozostaje nam nic innego jak działać dalej;-)w końcu się uda;-)musi się udać;-)dobrej nocki kochane;-)stosunkowo owocnej;-)

Do góry